Sophie Marceau

Sophie Danièle Sylvie Maupu

8,1
6 422 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sophie Marceau
jestem_piatym_elementem

są, że była z nim dlatego, że jest krnąbrnym erudytą, odwiecznie stawiającym sobie pytania, zawsze cynicznym i przy okazji uroczym facetem.

jestem_piatym_elementem

jak to co widziała?? możliwośc zrobienia kariery, wiadomo od lat, ze najlepiej dać (4 litery) znanemu panu zeby zaistniec
to samo co emmanuelle seigner z polańskim
francuski są wyemancypowane jak zaden inny naród,a podobno to hollywood jest siedliskiem gwiazdek skaczacych po łóżkach rezyserów, producentów, scenarzystów itd, nic bardziej mylnego, francja ich przebija o jakies 10-15 lat

BlackShit

i co wierzysz ze ona była z Żuławskim 17 lat dla kariery ? przeciez ona miała nazwisko juz gdy z nim zaczeła być, a poza tym co ? ona 17 lat czekała zeby on ja wywindował?! wystarczyło ze by sie dobrze zakręciła przy nim rok czy dwa , a nie 17 lat i jeszcze mu dziecko urodziła. kochali sie i tyle , czasem najwiekszy brzydal i cham (choc ja nie uwazam Żuławskiego za chama) ma cos w sobie i kobiety mdleją. z reszta kobiety inaczej postrzegaja piekno, przykład? Vincent Cassel, maz M. Bellucci , no Belmondo to on nie jest a ma cos w sobie, ze Belluccio z nim jest...

vincevega_fw

bzdura, marceau nie istniała przed zwiazkiem z żuławskim, zwiazana była z nim od 84, przedtem zagrała w 3 mało znanych filmach i dopiero dzieki żuławskiemu jej kariera sie rozwinęła.
a to, ze była z nim 17 lat to co z tego?? ile kobiet jest z facetami dla pieniedzy całe życie?? nawet jak oni je zdradzają itd
teraz żuławski juz mało co znaczy, ale kiedyś to był jeden z najważniejszych reżyserów europejskich, gdyby nie on marceau nie była by tym kim jest, to jest pewne

BlackShit

zresztą, ja nie twierdze, ze przez te 17 lat nic do niego nie czuła, bo przez taki pewnie sie cos miedzy nimi wytworzyło, chodzi o motyw, dlaczego wybrała faceta znacznie starszego od siebie, znanego w świecie filmu a nie chłopaka w swoim wieku, co np dopiero zaczyna kariere tak jak ona wtedy

jestem_piatym_elementem

pomyślcie jęsli ona była z kims tak obrzydliwym, to jaka ona musi być ? gdybym była facetem, nie brała bym się za nią, po głowie chodziły by mi obrazki żuławskiego i sophie razem ...ble

89imperator

Pewnie ciężko w to uwierzyć, ale Żuławski też był kiedyś młody:)
Nawiasem mówiąc to Sophie też się już trochę zestarzała.
http://www.linternaute.com/cinema/star-cinema/dossier/quand-les-realisateurs-fil ment-leurs-amours/andrzej-zulawski-sophie-marceau.shtml

2222

raczej nie młody tylko w średnim wieku, w dodatku i tak był od niej duzo starszy.
podobno w swojej nowej ksiazce żuławski ostro po niej pojechał, nazwał ją analfabetka co w zyciu nie miała ksiazki w ręku

BlackShit

Różnica wieku nie jest taka istotna. Chodzi o to że nie był wtedy jeszcze zgorzkniały. Teraz jest i wylewa na wszystkich swoje żale nie zdając sobie sprawy że problem tkwi w nim samym.
W przypadku tego pana sprawdza się zasada że jeżeli ktoś działa nam na nerwy, oznacza to, że problem tkwi w nas, a nie w tej osobie. Traumatyczne wydarzenia dotykają takich ludzi dotąd aż zauważą swoje wady i zechcą się zmienić. On tego jednak jak dotąd nie zauważył i traci czas oraz energię na daremne spory. Tak to widzę.

2222

i bardzo dobrze to widzisz.kawał z niego chama i prostaka .a Sophie przepiekna kobieta,widziałem ja tylko w ''Braveheart'' ale to mi wystarczyło.

BlackShit

Buraku i w związku z tym że jej były jest chodzącą ciotą trzeba po niej jechac jak po burej suce, a to że wypowiada się o niej nieprzychylnie i nazywa ją analfabetką świadczy o nim że jest zgorzkniałym dziadem nie zasługującym na miłość tak pieknej kobiety jaką jest Sophie.

Dla mnie osobiście Sophie jest jedną z najpiękniejszych kobiet świata i bardzo dobrą charakterystyczną aktorką.