Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 597 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

Jestem jego wielka fanka xd
on jest taki slinczy i utalentowany
chcialabym sie z nim skontaktowac ale za bardzo nie mam jak
wiec ze to glupie bo on pewnie nawet nie opdisze ani nic
ale warto sprobowac :D

ma ktos moze jego numer komorkowy?
adres?
emaila - to najwazniejsze xd
lub cos w tym stylu?
bardzooo prosze :P

patusiiaaa14

oczywiscie informacje o nim tez moga byc. np
wzrost :D:P itd. ;]

patusiiaaa14

Zaraz.
No to jak to jesteś wielką fanką i nie wiesz, ile ma wzrostu? ;))
A adres na pewno da się wyszukać w internecie. Założę się, że na stronie Skandara jest conajmniej adres ... hm, dla listów.
Ale pewnie Loona będzie wiedzieć więcej, poczekaj na nią, jak tylko jej się będzie chciało :)

Kotylion

no wlasnie szukalam i nic nie moge znalezc. xd

patusiiaaa14

http://skandar.net/contact.php tu masz adres na który możesz do niego napisać list.

magicann

uwielbiam go xD jest cudny , przystojny , po prostu boski xD

klitka_55

haha dzięki Kotku ^^. Sporo o nim wiem... ale pani załozycielka mówi tylko o jego wyglądzie i do mnie to nie przemawia...

Loona_

nie. nie tylko chodzi mi o wyglad. ;]
strasznie mi sie wlasnie spodobala rola jego w narnii jak gral edmunda ;]
i czytalam tez duzo o nim ze lubi zabawiac tam wszystkich w narnii ze jest zabawny itd. wlasnie dlatego tak mi sie spodobal xd.

patusiiaaa14

ciekawe podejście do aktora.to co teraz napsize może się tobie nie spodobac aczkolwiek:
jak dla mnie fan powinien najpierw poszperać w internecie ile sie da na temat swojego idola a dopiero potem chwalić się ze fanem jest i że mu się jego rola podoba.nie wiem czemu ale tak sądze.bo z tego co zrozumiałam spodobał Ci sie skandar i jakoś leniwie szukałaś albo wcale w necie jego adres. ja wpisałam 'skandar keynes adres' i mi sie wyświetliło kilkadziesiąt linków...

patusiiaaa14

spodobał ci się dlatego, ze jest zabawny??

milejdi

sprobuj na gg

veritaserum

zgadzam się z Pączkiem . A tobie po prostu nie chciało się szukać tylko napisałaś tutaj ten temat i czkasz,aż ktoś wykona robotę za ciebie. Tak ja o tym myślę.

patusiiaaa14

Heh no adres to może jest ale e-mail czy on wogole ma takie coś?:) przecież jak by sobie takie cos załozył to na godzine miał by 10 000 wiadomości:]

knatalia01

żeby tylko.

patusiiaaa14

A tak wogóle to jeśly by nawet miał e-maila czy telefon to napewno przy odbieraniu widomości by mu pomagali jacyś jego ludzie i odpisywaliby za niego tak ja to pewnie w istach robią:(

knatalia01

Przypuszczam, że telefonu to by Skandar nie odbierał. A maila to na pewno jacyś agenci.

Pati_Peace

Gdyby na tym swiecie nie było takich zdesperowanych fanek to może i by sam odbierał e-maile no ale jak ktos mu 100 razy na dzien pisze że go kocha to to staje sie nudne i wkurzające:/ mogłyby się opanować bo on w ten sposob ich nie polubi nawet nie ma takiej opcji:)

knatalia01

Suzan Pevensie (niewiem czy dobrze napisałam:)) dzieki za pocieszenie;);(

knatalia01

Ależ proszę. Masz rację, bo mogły by się odpanować i wysłać jednego maila, który miałby jakąś treść, a nie 10 w których byłoby tylko 'Kocham Cię' itd.

Pati_Peace

ja niewiem czy odczytałabym 10 listow od jednej osoby jak by mi juz raz napisała że mnie kocha;] ... poźniej wiedziałabym co jest w nastepnych 9 kopertach:)... nie przeczytałabym ich napewno tylko dała agentom:) Ech napisałabym do niego list tylko nie wiem co mam w nim napisać:( i jakos nie mogę się zebrać zreszto z angielskiego idzie mi cienko:(

knatalia01

Z tym listem to mam tak samo

knatalia01

No to przynajmniej nie jestesm sama:) Nigdy jeszcze nie pisałam listu do gwiazdy i dlatego nie wiem jak się za niego zabrać:/

knatalia01

W któryms temacie zadałam takie pytanie ale nikt mi na nie nie odpowiedział wiec może zadam je jeszcze raz tylko się nie denerwujcie na mnie:) Jaki jest wasz poziom wiedzy z Angielskiego? Bo u mnie cienki:/:( Strasznie mnie to pytanie dręczy bo czuje się tu jak bym była jedyną której Angielski cienko idzie:(

knatalia01

To się nie martw u mnie też cienko z angielskim. Ale zazwyczaj takie rzeczy to pisze ze słownikiem na kompie ;)

Pati_Peace

Nie, nie, nie dostyc tego ja sie musze zapisać na Angielski;/ bo długo tak nie pociągne:) ciesze sie że nie jestem sama...

knatalia01

o Boze.. co ja tu pisałam xD i nawet zostalam poparta ^^ dzięki xD
wybaczcie, że nie na temat, ale ostatnio mam mało czasu by tu siedzieć^^
a co do tematu- zgadzam się ze soba ^^ :D

knatalia01

Susan Pevensie kochana gdzie ty jesteś jakoś mało się udzielasz ostatnio:)

knatalia01

Przepraszam mam mało czasu. Ale obiecuję się poprawić.

Pati_Peace

No ja myślę że się poprawisz;] kurde jak zwykle < za krótki>;/

knatalia01

TAk. Ostatnio to miałam sprawdzian za sprawdzianem i nie miałam czasu.

Pati_Peace

O wspolczuje;] ja po feriach tez mam sprawdzian za sprawdzianem i niewiem jak ja sie po tym pozbieram:/

knatalia01

nie wiem*;] ach te moje błedy;/

<za krótki>