orientuje się ktoś, czy Shenae przeszła jakieś operacje plastyczne? w pierwszym sezonie
była okropna, w drugim ładniutka. i wątpię, by tę zmianę zawdzięczała tylko innej fryzurze.
Nie wydaje mi się. Zreszta ja mam zupełnie inne zdanie. Bardziej podobała mi się w 1 sezonie. W drugim wygląda dużo gorzej.
No, mnie w pierwszym sezonie strasznie się nie podobała i nie mogłam uwierzyć, jak ktoś mówił, że jest taka śliczna... Za to w drugim zrobiła się taka jakaś... ładniejsza :D
Ja tam nie wiem, ale na niektórych zdjęciach ma jakby smuklejszy nos, jednakże do tego wystarczy PS. Mam takie wrażenie, że sobie licówki zrobiła, bo na niektórych fotach ma takie dwie łopaty a na innych piękne białe zęby, równie dobrze to może być złudzenie, bo specjalnych zmian u niej nie zauważyłam. Jest ładniutka, ale ma coś wrednego w sobie :P
Ja też lubię Shenae i nie wiem co wy w ogóle od niej chcecie. Chyba po prostu jej zazdrościcie, że jest taka ładna... W sumie to ja jej też zazdroszczę i także uważam, że to jedna z lepszych aktorek, jeszcze bardzo sobię cenię grę Sarah Michaelle Gellar.
Oj nie przesadzajcie że jest jedna z najlepszych aktorek mlodego pokolenia. To że ją lubicie nie znaczy że super gra, nie mam osobiscie nic do niej ale jestem obiektywna i stwierdzam że musi jeszcze trochę nad sobą popracować żeby zasłużyc sobie na miano jednej z najlepszych:)