Shenae Grimes-Beech

Shenae Sonya Grimes

6,7
713 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shenae Grimes-Beech

operacje

użytkownik usunięty

orientuje się ktoś, czy Shenae przeszła jakieś operacje plastyczne? w pierwszym sezonie
była okropna, w drugim ładniutka. i wątpię, by tę zmianę zawdzięczała tylko innej fryzurze.

Nie wydaje mi się. Zreszta ja mam zupełnie inne zdanie. Bardziej podobała mi się w 1 sezonie. W drugim wygląda dużo gorzej.

No, mnie w pierwszym sezonie strasznie się nie podobała i nie mogłam uwierzyć, jak ktoś mówił, że jest taka śliczna... Za to w drugim zrobiła się taka jakaś... ładniejsza :D

Bettka

jeat taka sama przez cały czas;]
w drugim sezonie ścieła włosy i zaczeła sie inaczej ubierac..;]

użytkownik usunięty
alex1314

chyba oczy masz w jelitach x

użytkownik usunięty
Bettka

chyba przytyła troszkę i twarz jej po prostu złagodniała

tak samo było z Jessica Lowndes :P

Z tego co wiem ona nie miała operacji plastycznej i zawdzięcza wszystko jedynie stylitom ;)

miia_miia

Ja tam nie wiem, ale na niektórych zdjęciach ma jakby smuklejszy nos, jednakże do tego wystarczy PS. Mam takie wrażenie, że sobie licówki zrobiła, bo na niektórych fotach ma takie dwie łopaty a na innych piękne białe zęby, równie dobrze to może być złudzenie, bo specjalnych zmian u niej nie zauważyłam. Jest ładniutka, ale ma coś wrednego w sobie :P

Wescik

uwielbiam Shenae i myślę że ona jest jedną z najlepszych aktorek młodego pokolenia;)

roxx

Ja też lubię Shenae i nie wiem co wy w ogóle od niej chcecie. Chyba po prostu jej zazdrościcie, że jest taka ładna... W sumie to ja jej też zazdroszczę i także uważam, że to jedna z lepszych aktorek, jeszcze bardzo sobię cenię grę Sarah Michaelle Gellar.

wiolusia102

Oj nie przesadzajcie że jest jedna z najlepszych aktorek mlodego pokolenia. To że ją lubicie nie znaczy że super gra, nie mam osobiscie nic do niej ale jestem obiektywna i stwierdzam że musi jeszcze trochę nad sobą popracować żeby zasłużyc sobie na miano jednej z najlepszych:)

chinka92

Chyba w dupie masz oczy jak ona jest dla ciebie ładna?!

Lukininho

chyba nie to powiedziałam:)

roxx

PIĘKNA dziewczyna ; *

mrs robinson

Ludzie, dzisiaj odkryliście, że każdy ma inny gust? Naprawdę nie macie co robić, tylko wyzywać innych za to, że mają inny gust?
Mnóstwo ludzi wyrabia sobie gotową opinię o forach jak to. Szkoda, że takie wpisy tylko je potwierdzają.