Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
16 888 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Moim zdaniem to Om shanti om i żona dla zuchwałych
A Wy jak myśliczie:)

Naina

Sweeney Todd ;)

Mr_T

Ona się pytała o film z Shahrukhiem a nie Johnnym Deppem, proszę naucz się czytać :/

LeNa__

Przepraszam bardzo ale tam nie ma słowa o SHAHRUKU wiec podalam wg. mnie jeden z lepszych filmów

Mr_T

Tak i na stronie o Shahrukhu, ktoś pisał by o Johnnym Deppie - Super! :/

Naina

Żona dla zuchwałych, czasem słońce czsem deszcz, gdyby jutra nie było, jestem przy tobie i Veer-Zaara;) Ale tak naj lepiej to żona dla zuchwałych i gdyby jutra noe było:D

Kaur

Gdyby jutra nie było, czasem słońce czasem deszcz, jestem przy tobie, i oczywiscie żona dla zuchwałych..

Naina

Tak Mr.T Lena ma racje ja mówie o najlepszym filmie z Shahrukh Khanem a nie Deppem

Naina

W porównaniu do jego olbrzymiej filmografii widziałam tylko bardzo małą cząstkę filmów z Sharukh Khanem ;] A z tych co widziałam najlepsze:
Gdyby jutra nie było (jak tu nie pokochać postaci Amana?;]) później Nigdy nie mów żegnaj (tylko, że akurat w tym filmie sama postać grana przez SRK to nie za bardzo, za bardzo darł się na tego słodkiego synka:P) i bezapelacyjnie Om shanti om (jestem zauroczona)
Mogłabym wyienić jeszcze kilka, aleto właśnie moja czołówka...:]

Naina

"Gdyby jutra nie było", "Nigdy nie mów żegnaj", "Czasem słońce, czasem deszcz", "Don", "Aśoka", "Om Shanti Om"

Naina

Gdyby jutra nie bylo ;D
Jestem przy tobie ;P
Devdas ;)

kaaarolaaaxD

Gdyby jutra nie było
Don
Nigdy nie mów żegnaj
Asoka

asiani

Wczoraj ogladalam "asoka" ale nie podobal mi sie az tak bardzo
tylko sie lali, zabijali i to wszystko ;P
ale fajnie zagral ;D

Naina

Jak dla mnie najlepsze jego filmy to
Don, Jestem przy Tobie, Om Shanti Om, Asoka, Veer-Zaara, Devdas, Chak e India, Kuch Kuch Hota Hai,Chak De India i moze Kal ho Naa Ho... grał jeszcze w wielu,które mi się podobały np. Phir Bhir Dil Hai Hindustani i Baadshah ale te są moimi ulubionymi :)

Naina

Nigdy nie mów żegnaj, gdyby jutra nie było, Jestem przy Tobie, Veer - Zaara, Om Shanti Om :)

Phoebe13

Pobieracie filmy jak tak to przez co?

kaaarolaaaxD

ja pobieram przez najnowszą wersje aresa;)...
ja myślę że wszystkie filmy z jego udziałem są super ale najbardziej mi sie podobały: "gdyby jutra nie było", "nigdy nie mów żegnaj", "żona dla zuchwałych" i "coś sie dziej":D

Phoebe13

dla mnie: Devdas, Veer- Zaara, Czasem słońce czasem deszcz i Coś się dzieje

Naina

chak de india (to moja jedynka)
czasem słońce, czasem deszcz
nigdy nie mów żegnaj
gdyby jutra nie bylo
om shanti om dopiero dołączy, bo jeszcze nie oglądałam (czekam na premierę w polsce, chce go zobaczyć na dużym ekranie)

Naina

Uwielbiam filmy w których gra podwójne role, wtedy najlepiej widać jakim jest wspaniałym aktorem, jak dobrze potrafi w jednej scenie zagrać śmiesznego nieudacznika a w następnej najgrożniejszego mafioze:) więc oczywiście DON.... no i dla odmiany Żona dla zuchwałych i Nigdy nie mów żegnaj:D

Naina

heh sama nie wiem bo lubie wszystkie filmy z srk pozdrawiam.

xxxluvbollywoodxxx

Szybciej byłoby napisać jaki sie nie podoba ...hehe ;)
Jak do tej pory mnie tylko jeden nie przypadł do gustu "Miłości nie oszukasz (Yeh Lamhe Judaai Ke)"i to nawet nie z winy Szaruka.
Po prostu do kitu....!!!
Ale reszta miodzio....

Naina

Mi najbardziej podobał się w "Donie". Zupełna odmiana, jak gra czarny charakter, naprawdę mu się udało :) I przyjemnie się go oglądało w "Nigdy nie mów żegnaj".

elfka77

Zdecydowanie "Żona dla Zuchwałych", "Don" i "Om Shanti Om" =)

Naina

Żona dla zuchwałych, czasem słońce czsem deszcz, gdyby jutra nie było, jestem przy tobie , nigdy nie mów żegnaj !!!

Kornelkaa185

Moje to w kolejności Nigdy nie mów żegnaj ja uważam (w przeciwieństwie do nie których z was)że to była jedna z najlepszych ról , ten zgoszkniały w wyniku swojej porażki Dev rozkiwtający pod wpływem Mayi to wedłóg mnie majstersztyk.To darcie się na synka idealnie uwypuklało tą zgorzkniałość.Później Veer-Zaara , Żona dla zuchwałych , Gdyby jutra niebyło.

Preity27

Aha no i jeszcze Aśoka uważam że wygląda wyjątkowo ponentnie w takim wcieleniu.

Preity27

Om Shanti Om
Nigdy Nie Mów Żegnaj
Czasem Słońce, Czasem Deszcz
Gdyby Jutra Nie Było
...
...
i wiele, wiele innych.... ;P

pozdrawiam :*

Naina

gdyby jutra nie było, Jestem przy tobie, om shanti om, coś się dzieje, żona dla zuchwałych, don, veer-zaara, asoka, blisko siebie,
czasem słońce czasem deszcz, nigdy nie mów żegnaj.......
i jeszcze wiele innych, które mi sie Podobały.....z tych filmów które ogłądalam z SRK tylko 'dil se' Mi sie Średnio Podobał!!

Naina

ja chce jeszcze dodac ze 'dil se' Średni mi sie Podobał, ale nie z winy Shahrukh'a tylko tak wogole... 'Miłości nie oszukasz' to tez jest Średni film, od niego nawet 'dil se' jest lepszy....

__KarLa__

"Żona dla zuchwałych", "Jestem przy tobie" i "Devdas"

Wwerk

Zdecydowanie "Om Shanti Om" i "Gdyby jutra nie było"

Naina

Ostatnio obejżałam Paheli i dołanczam do mojej listy:D

Naina

Mi podobały sie prawie wszystkie filmyz nim ale najbardziej w Gdyby Jutra nie było, nigdy nie mów żegnaj, Om Shanti om i wieeeele innych, najlepszy aktor... bollywooda

Naina

wszystkie filmy bollywoodzkie z nim jakie oglądałem były najlepsze :D:D:D