Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
16 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Jackie Chan a Shahrukh Khan

użytkownik usunięty

czy on nie wydje się wam indyjskim Jackie Chan?

wogóle. Jackie Chan gra przede wszystkim w komediach i to takich pajaców, a Shahrukh gra też poważne role. I Jackie Chan jest brzydki , a Shahrukh bardzo przystojny.

Zooni

W 1000000000000000000000000000000000000000% się z Tobą zgadzam, SRK jest przystojny :D

a nie wydaje Ci się przypadkiem, ze SRK jest takim indyjskim Bradem Pittem? albo Robertem de Niro? albo polskim Maćkiem Stuhrem? bo ja widze takie samo podobiństwo jak do Chana;)

słuszne spostrzeżenie :) Jest podobny do Jackiego Chana i równie dobrze wychodzi mu rozbawianie do łez :)

Agus_6

JACKE jest fajny ale Shah Rukh jest bardziej męski -oczu nie można od niego oderwać....

;)

Rainbow_2

Masz rację. ;D ;D Jak oglądam SRK to tylko patrze na niego, na nikogo innego ;D

Shahrukhomaniaczka

cóż, ja polecam jeszcze do tego śledzić akcję filmu...lub lepirj zakupić biografię SRK-jest tam mnóstwo zdjęć...nie bedziesz musiała przemęczać się ogladaniem całego filmu...;)pzdr

baazigar

Ale ta biografia na pewno nie jest po polsku, prawda ? ? ? tylko po angielsku, a ja nie umiem angielskiego, chyba, że mi by ktoś ją przetłumaczył, ale to by kosztowało, no ale dla SRK moge sie poświęcić ;D

Shahrukhomaniaczka

no tak jest po ang i kosztuje i w polsce jej nie mozna dostac... wiec przykro mi niezmiernie:D

baazigar

DLA CHCĄCEGO niewielki problem- jestem wśród fanów tego aktora dopiero od jakichś dwóch tygodni a już mam 4 filmy z nim i bądźcie pewne ,że to szybko się zmieni , jeśli czegoś chcę z filmów to przeważnie udaje mi się to zdobyć

wytrwałości życzę
pozdrawiam

Rainbow_2

Mój rekord to w ciągu dnia 3 filmy ;D ;D

Shahrukhomaniaczka

Oczywiście z Shahrukiem ;) ;)

Shahrukhomaniaczka

jestescie po prostu WSPANIAŁE!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem co jeszcze moglabym dodac;) SRK na pewno jest bardzo zadowolony z posiadania takicha fanek, jak WY!

baazigar

Może trochę od tematu ale mam pytanie - czy prubowała któraśv z was pisać do Indii po autograf Shahrukh Khana ?-czyv wogóle jest to możliwe?

Nikt o tym nie napisał,ale przeczytałam gdzies w necie,że On odpisuje na pytania emeilowe (jeśli akurat ma czas) sprawdzał ktoś?
Tylko gdzie jest emeil?.......hm

Rainbow_2

Nie wiedziałam, że tak można. Ale mam (prawdopodobnie) jego adres i numer telefonu, ale nie jest to pewne, bo kiedyś przy biografii znalazłam adres i numer tel. i to jest chyba jego i mam to zapisane w moim folderze o SRK ale nie wiem który to plik. Musze szukać ;D

Shahrukhomaniaczka

wyslij mu sms-a;)najlepiej w hindi, zeby widzial, zes fanka prawdziwa, a nie udawana:D a na adres mozesz mu wyslac list milosny na rózowej papeterii...to na pewno ten adres, bo niby co mialoby go powstrzymac od umieszczenia swoich prywatnych danych w ogolnie dostepnej biografii???

baazigar

sms`a??? a skąd telefon?
Nie chce mu wysyłać listów w różowej kopercie- chcę autograf i zdjęcie- ostatecznie słuszne słowa uznania mogę mu wysłać

;)

Shahrukhomaniaczka

kiedyś wysyłałam do londynu list z prośbą o autograf takiego fajnego aktora i po 5 miesiącach dostałam zdjęcie podpisane "najlepsze zyczenia" oczywiście po angielsku.Może i tu by sprubować tylko że tamten adres był 200% pewny - tu niewiadomo.

I wogóle jak powiedzieć na poczciev że chcesz znaczek do Indii- czy wogóle mają? hihihihih

Ale chyba spróbuję,a co ......

Rainbow_2

wow wow wow wow wow wow wooooooooooooooooooooooooooooooooooow zby nie bylo, ze za malo podziwiam

baazigar

Właśnie szukam tego telefonu i adresu, napewno gdzies zapisywałam w pliku, a co do tego znaczka, to powinni mieć, do każdego kraju powinni, chyba, że da sie zamówić.
A jesli ten adres to nie do SRK tylko do jakiegos innego faceta, bo to ten adres to znalazłam jakieś 3, 4 mies. temu i niekoniecznie może być prawdziwy, ale to było na angielskiej stronie chyba, to raczej prawdziwy ;D

Shahrukhomaniaczka

znalazłam jakiś jeden i teraz jeszcze jeden i wyobraź sobie że troche się różnią np;jeden ma 400 050 a drugi 400 052 nuner
no i co teaz ,jaki jest twój?-numer w adresie?

Shahrukhomaniaczka

Szukam....

A widzieliście inne zakonczenie Kal ho naa ho ? ? ?

Alternatywne zakończenie Kal Ho Na Ho:

SRK: Rohit? Rohit main jaa raha hoon.
Rohit? Rohit, odchodzę.
Saif: Nahi, Aman, nahi.
Nie, Aman, nie...
SRK: Naina? Naina nahi aayee?
Naina? Naina nie przyszła?
Saif: Woh bahar hai. Usse tumhara jaana dekha nahin jaayega.
Jest na zewnątrz. Nie może patrzeć, jak odchodzisz.
SRK: Bechari. Rohit, wada karo is janam mein aur agle har janam mein tum.. tum itni hi mohabbat karoge.
Biedna dziewczyna. Rohit, obiecaj mi, że w tym życiu i w każdym następnym życiu będziesz kochał, tak jak teraz...
Saif: Main wada karta hoon Aman, always.
Obiecuję Aman, zawsze.
SRK: Tum hamesha isi ? isi tarah sacche dil se pyar nibhaoge...
Będziesz kochał z całego serca...
Saif: Zawsze Aman, obiecuję, nie martw się.
SRK: Mohabbat mein kabhi bewafai nahi karoge.
Nie zdradzisz swej miłości.
Saif: Kabhi nahin, Aman.
Nigdy, Aman.
SRK: Hamesha.. Naina?
Zawsze? Naina?
Saif: Aman ? Aman?
SRK: Dekho Naina bahar to nahi khadi? ? Kyonki main Naina ki baat nahi kar raha hoon main tumhari baat kar raha hoon.
Zobacz czy Naina stoi na zewnątrz? Bo mówię o Nainie, tylko o TOBIE.
Saif: Rohit, znaczy się, Aman, myślałem że nigdy tego nie powiesz. Kocham cię.
SRK: Rohit .. Rohit.. Rohit mujhe .. mujhe ab sona hai.
Rohit? Rohit? Rohit... Teraz chcę spać.
Saif: Oh, oh, OK.
SRK: Tum kahan jaa rahe ho Rohit?
Dokąd idziesz, Rohit?
Saif: Tumne kaha na tumhe sona hai.
Powiedziałeś, że chcesz spać.
SRK: Idiot, tumhare saath.
Idioto, z tobą.
Saif: Mere saath sona hai!
Chcesz spać ze mną!
SRK: Haan
Tak
Saif: Aman, myślałem że nigdy o to nie poprosisz.

link: http://www.youtube.com/watch?v=zCUnNNkQU_g

Shahrukhomaniaczka

Mój to 400 050. A jaki masz cały adres ? ? ?

Shahrukhomaniaczka

Wydawało mi się, że mam jeszcze nr tel. i chyba mam, ale musze go znaleźć ;D

Shahrukhomaniaczka

Addres:

Deepvan Bldg.,Anand Vihar Society.,20th Road,Khar (W) Mumbai 400 052. India

to co wysyłać na oba trzeba chyba nie?

Rainbow_2

Chyba tak, a ja mam: Mannat, Band Stand, Bandra (West), Mumbai 400050, India.

Shahrukhomaniaczka

A Ty napisałaś / eś u góry dwa adresy czy jeden ? ? ?

Shahrukhomaniaczka

To alternatywne zakończenie KAL HO NAA HO możecie komentowac w moim profilu w komentarzu.

Shahrukhomaniaczka

Ale ja mam jeszcze problem, bo nie znam hindi ani angielskiego, z hindi może mi koleżanka przetłumaczyć a z angielskiego znajoma, ale nie wiem czy ich o to poprosic, a tak wogóle to nie wiem co w tym liście Shahrukhowi napisac.
O autograf poprosić napewno, ale gdybym miała cos więcej pisać, to by był problem.
Wogóle nie mogłabym sie skupić, bo bym była podekscytowana i wogóle, ale może spróbuję, jak się kiedyś poradziłam o to koleżanki to aż nie pisze co mi kazała wysłać.
Ale oczywiście powiedziała tak tylko dla żartu i nie mogłyśy sie powstrzymac od śmiechu, kazała mi pewną ofertę wysłac, bo wie jak go bardzo uwielbiam.
Ups.. ale sie rozpisałam. ;D

Shahrukhomaniaczka

tam wyżej napisałam jeden adres
tu masz jeszcze inny :

603, Amrit Bandra (West), Mumbai 400 050, INDIA.

no i teraz problem

Rainbow_2

A jak to znalazłaś ? ? ? Wpisałaś w google SRK i jakąs strone otworzyłas ? ? ? Bo ja tak zrobiłam.
Jest taka angielska strona Shahrukh Khana i może na niej cos jest spróbuję znaleźć chociaż nie znam angielskiego, jak chcesz szukac też to na: www.shahrukhkhan.org ale tą strone na pewno znasz ;D

Shahrukhomaniaczka

szukam wszelkich stron o nim i znalazlam sama już nie wiem gdzie
trzeba bedzie jeszcze na jakieś forum zaglądnąć-mówię po angielsku dosyś ale z pisaniem mam problem ale może coś zdobęde

dam znac

Rainbow_2

Dałam posta na www.bollywood.pl o adresie SRK, może ktoś odpisze ;D

Shahrukhomaniaczka

o to super

wiesz jak teraz będę w okolicy poczty to wyśle po ten autograf

jesten teraz ze swoim laptopem u rodziny bo w domu narazie mam problem z podlączeniem do neta .Z tego wynika ,że już jutro wieczorem nie będzęmogła tu pisać ale będe dawać znaki życia przy każdej nadażającej się okazji

Rainbow_2

A na który adres będziesz pisać ? ? ?

Shahrukhomaniaczka

Skasowali posta o adresie na www.bollywood.pl ! ! !

Shahrukhomaniaczka

Wiem czemu, bo był już taki temat, ale źle szukałam na forum i dałam jeszcze jeden o innym temacie i dlatego skasowali ;D

Shahrukhomaniaczka

Mam jeszcze dwa adresy SRK :

603, Amrit Bandra(west), Mumbai 400050, INDIE

702/A, Sree Amit , 15th Road, Carter Road, Bandra (W) Bombay 400050

Shahrukhomaniaczka

I dałam jeszcze zapytanie o jego adres e - mail, ale wątpie czy odpiszą, ja nie mam takiego szczęścia ;(

Mam jeszcze dwa:
Shah Rukh Khan 603, Amrit Bandra (West), Bombay 400050

Shah Rukh Khan Shree Amrit A/702, 7th floor, 15 Carter Road, Bandra, Mumbai 400 050

Ale one się chyba powtarzaja.

Shahrukhomaniaczka

NO TO PIĘKNIE TERAZ TO JEST NIEZŁY MAGIEL
albo shahrukh ma kilka domów (a nie ma!!!) albo ktoś jaja sobie robi

Rainbow_2

im bardziej szukam tym większy bałagan .tak sobie mysle czy to wogóle dobra adresy czy Shahrukh umiscił by je w necie -przeciez by go listami zasypali.z jednego materiału wynika jak dobrze słysze ze Shahrukh mówi że mieszka w mumbai,
jeden adres jest jakby hotelu bo 7 piętro jest tam napisane

;o groch z kapustą

Rainbow_2

Trzeba będzie znaleźć kogoś komu Szaruk odpisał, ale nie wiem czy znajdzie się taka osoba, najwyżej jedna lub dwie, jeśli wogóle się jakaś znajdzie, ale mógł ktoś też podać się za SRK w odpowiedzi i co wtedy ? ? ?

Shahrukhomaniaczka

tu na filmweb piszą ze przeprowadził się do bombaju -ja naprawde durnieję

ide szukać jakiego forum

Rainbow_2

To prawda, przeprowadził się z Delhi do Mumbaju.

Shahrukhomaniaczka

Ale to już bardzo dawno, chyba jakieś ponad 10 lat temu, nie wiem dokładnie. A może mniej niż dziesięć.

Shahrukhomaniaczka

wiem ze dawno ale tu pisze ze do bombaju a adresy sa do mumbaiu
właśnieznalazłam jakies numery telefonu ale niemozliwe zeby to jego byly - przeciesz by mu linie zablokowali fani.

te adresy tez mogą byc do jakiegos miejsca do ktorego on przyjezdza po ewentualne listy od fanow .
Jak wysyłałam wtedy do londynu to tez nie był adres domu aktora tylko taki biurowiec i tam aktor miał biuro ktore przyjmowało takie listy i odpisywał

tu musi byc tak samo tylko ktory adres
musze miec pewnosc bo planuje zrobic fajna rzecz- nie tylko wyslac list od siebie......
;)

Rainbow_2

Ale Bombaj zmienił teraz nazwe na Mumbaj ;D ;D ;D

Shahrukhomaniaczka

A jakie to sa numery ? ? ? Możesz podać ? ? ?

Shahrukhomaniaczka

Ten adres chyba jest dobry, tak napisali mi na forum, że jest najbardziej czytelny, więc może o to chodziło, to ten:
Shah Rukh Khan Shree Amrit A/702, 7th floor, 15 Carter Road, Bandra, Mumbai 400 050

I mam adres mailowy, ale on może być nieaktualny, bo jest z 2006 roku:
dreamzandfilms@hotmail.com