Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
16 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH FANÓW BOLLYWOOD I KHANA !!!

WCZORAJ OBEJRZAŁEM PIERWSZY FILM BOLLYWOOD I DO TEGO BYŁ Z SHAHRUKH KHANEM!!!
MOJEJ SIOSTRZE OSTATNIO ODPIERDZIELIŁO NA PUNKCIE BOLLYWOOD I SRK DLATEGO JAKOŚ TAK WYSZŁO ŻE OBEJRZAŁEM Z NIĄ "COŚ SIĘ DZIEJE".
MUSZĘ PRZYZNAĆ ŻE BYŁ DOBRY! NAWET NA KONIEC URONIŁEM ŁZĘ.

DLATEGO PRZEPRASZAM WSZYSTKIE FANKI BOLLYWOOD A NA ZNAK POKOJU ZMIENIŁEM ZDJĘCIE, BLOG I CHARAKTER.

CYPUŚ

PS. ZAPOMNIAŁEM O NAJWAŻNIEJSZYM ODCZEPIŁEM SIĘ OD ALLAHA!!!

Karolina_24

W sumie to piosenki były nawet fajne : )

xxxcypekxxx

obiecałam, że dla srk postaram się nie odpowiadać na zaczepki i na ludzie którzy go obrażają. ale jeśli to jest jakiś twój żart. to on jest suchy, nie na miejscu. i wcale nie zabawny.

na dowód, że obejrzałeś KKHH odpowiedz na proste pytanie. Co SRK dawał tinie, żeby zostali najlepszymi przyjaciólmi?

Karolina_24

TAKI KOLOROWY PASECZEK JAKĄŚ BRANSOLETKĘ PRZYJAŹNI.

xxxcypekxxx

Wierze ci Cypek bo mam wrażenie dlaczego że napisałeś to szczerze.

Preity27

dobra Cypek także Ci wierzę, i przyjmuję przeprosiny.

Inni ludzie powinni brać z Ciebie przykład.

Karolina_24

KAROLINA 24
POWIEM WIĘCEJ JA NAWET WIEM KTO ZAGRAŁ TINĘ RANI MUKHERJEE

xxxcypekxxx

nie chciałam zadawać tak łatwego pytania, bo wiesz, że każdy może sobie wejść na stronkę i to sprawdzić. bo to pytanie by było zbyt łatwe. ale zaskoczył mnie ten fakt. pozytywnie. i nie dogryzam ci, albo coś w tym stylu. bo ja z tymi aktorkami dopiero niedawno się połapałam która to która.

Karolina_24

MOJA SIOSTRA ŚCIĄGNĘŁA SOBIE DZISIAJ DONA. W ZWIĄZKU Z TYM MAM PYTANKO.
CZY WARTO TO SOBIE OGLĄDNĄĆ?

xxxcypekxxx

czy warto. pewnie że warto. świetna gra srk, świetna fabuła, świetne zakończenie, film po prstu świetmy

xxxcypekxxx

Don to bardzo dobra sensacja z zaskakującym zakończeniem ja osobiście polecam naprawdę warto obejrzeć.

xxxcypekxxx

ja również polecam ten film jest bardzo fajny a zakończenia się nie spodziewałam. Poza tym wspaniała muzyka i moja kochana piosenka main hoon don. No i Shahrukh zagrał fantastycznie!!!

emmy17

No nie wierze. Już myślałam, że będziesz przepraszać za... to, że jednak w końcu obejrzałeś film Bolly ale Ci się nie spodobał i znowu chcesz nas wkurzać :P
No dobra, też Ci wierze. Teraz masz nauczkę, że nie ocenia się czegoś, jak się nic o tym nie wie! :p I jestem pozytywnie zaskoczona tym, że spodobała Ci się komedia romantyczna z Bollywood, znaczy się w sensie, że chłopakowi, bo większość woli filmy akcji, sensacyjnie itp. No właśnie DON! Oj nie pytaj się, tylko idź już oglądać.
Aha... i przepraszam za moje wcześniejsze okropne słowa :)

Madleen

wiem ze moze nie powinnam dodawac do tego tematu, ale pragne sie podzielic moim oburzeniem, drodzy fani bollywoodu w piatek 27 marca 2009 na tvp2 lecial film "bride and prejudice", powiecie pewnie ze to swietnie ze puszczaja bolly w telewizji, no ale przegiecie film sie zaczal o 24!!! jest pewnie wielu ludzi ktorzy by chcieli to obejzec, ale pewnie malo osob wiedzialo ze to bedzie w tv, a juz napewno nie wiedzieli ze o tak poznej godzinie!!! no bo kto oglada filmy co zaczynaja sie o 12 w nocy<no moze jakas grupa ludzi, ktorzy maja klopoty z zasnieciem>??? daje tvp plus za to ze puszczaja bolly i ogromniastego minusa ze o tej godzinie!!!

don33528

nie znam cie cypek ale ciesze sie ze ci sie podobal film;) polecam ci Nigdy Nie Mów Żegnaj, to naprawde super film z SRK i Rani;)

don33528

dona musisz koniecznie obejzec, zakonczenie mnie kompletnie zatkalo i ciebie pewnie tez niezle zaskoczy;)

don33528

Tak, to było przegięcie. Ja dowiedziałam się o tym jak wpadł do moich rąk dodatek od Faktu, na staniej stronie zauważyłam zdjęcie Aishwaryi, było co nieco o niej napisane i się dowiedziałam, że B&P leci w TVP. Pewnie, że fajnie, że w ogóle raz na jakiś czas puszczą coś z Bolly, ale nie o północy! Miesiąc temu leciał na TVP1 "Chokher Bali" też z Ash i o godz. coś koło 13. To mógł każdy obejrzeć. Chociaż ten film, to był najgorszy jaki widziałam! Chyba, że go nie zrozumiałam. Jak na razie 2film Bolly pyszczono na Polsacie i o normalnej godzinie.

Madleen

OMG, ale mi się literki dzisiaj "mylą" :P
*ostatniej
*2 filmy
*puszczono
Sorki :P

Madleen

to straszne ze musze sie nie wysypiac zeby obejzec ulubiony film w tv, najgorsze jest to ze moglam wogole sie nie dowiedziec ze beda puszczac B&P gdybym nie ogladala Moonlight, juz mialam wylaczyc telewizor a tu przezucam na tvp2 i szok, zaczelam tak piszczec ze szczesciach ze chyba siore obudzilam:) a ty wkoncu obejzalas B&P???

don33528

ach no wlasnie dlaczego puszczaja najgorsze filmy??? mogliby puscic KANK albo KHNH, Dona, Mohabbatein albo jakikolwiek inny film a oni jakby zniehcecali ludzi do ogladania bollywood, czy tez mas takie wrazenie???

don33528

Nie ja nie oglądałam. Po co mam czekać do 12 w nocy? Widziałam ten film już 2 lata temu :P Mam na płytce, więc w każdej chwili mogę go obejrzeć :P

Madleen

Nie staję w obronie dwójki. Ale zauważcie, że ten film był wyświetlany w paśmie komedie romantyczne.

don33528

TO JA JESTEM OBURZONY!!!

MOJA SIOSTRA OD NIEDAWNA LUBI BOLLYWOOD WIĘC KONIECZNIE MUSIAŁA OBEJRZEĆ.
TO ŻE ONA NIE ŚPI PO NOCY NIC MNIE NIE OBCHODZI ALE JEJ SIĘ ZACHCIAŁO TAŃCZYĆ DO JEDNEJ Z PIOSENEK. NO NORMALNIE MYŚLAŁEM ŻE JĄ ZABIJĘ

xxxcypekxxx

A czemu Ty piszesz wszystko z drukowanych liter? Nie musisz krzyczeć :P
Niech sobie tańczy :)

Madleen

PISZĘ WSZYSTKO Z DRUKOWANYCH LITER BO WTEDY CZUJĘ SIĘ ważniejszy.

Madleen

a ja spiewalam piosenki;P ja tesh mam ten film na kompie ale dla mnie to diametralna roznica ogladac w telewizji a na kompie, a zreszta Martin Henderson jest jednym z moich trzech ukochanych aktorow wiec dla niego nie przespalabym nawet kilku nocy z rzedu;)

don33528

ja na szczescie nie mam brata ktory by mnie ochrzanial ze spiewam po nocach piosenki w hindi;P

Madleen

MOŻE I NIECH SOBIE TAŃCZY ALE JEJ O PÓŁNOCY BYŁO ZA CICHO PIOSENEK SŁUCHAĆ.

xxxcypekxxx

moze nic nie potrafi zaradzic ze bolly tak ja wciaga, ja po prostu nie panuje nad soba jak ogladam te filmy;)

don33528

badz dla siostry bardziej wyrozumialy;) a ty nie masz obsesji na punkcie czegos??? milo by ci bylo gdyby ktos krytykowal twoja pasje???

don33528

ALE JA JEJ WCALE NIE KRYTYKUJĘ WRĘCZ PRZECIWNIE JA SAM PRZEKONAŁEM SIĘ DO TYCH FILMÓW. TYLKO MUSIAŁEM RANO WCZEŚNIE WSTAĆ A JEJ SIĘ O DWUNASTEJ W NOCY BALETÓW ZACHCIAŁO

xxxcypekxxx

ile lat ma twoja siostra??? bo wiesz jednak 30 latka by nie tancowala o 12 w nocy dlatego pytam zeby ja zrozumiec

don33528

MOJA SIOSTRA TO IRYTUJĄCA DZIESIĘCIO LATKA

xxxcypekxxx

o boze no to juz ja ja totalnie rozumiem, jak pokochalam bolly mialam chyba z 11 lat i naprawde szalalam jak ogladalam te filmy, normalnie piszczalam jak widzialam SRK, teraz tez nie moge sie powstrzymac przed spiewaniem tych piosenek po nocy, na mp4 prawie wszystkie mojej piosenki sa z filmow bolly, rozumiem ze mozesz sie na nia zloscic ze ci spac nie dala ale te filma maja taka magie ktora nie pozwala sie oprzec przed tancami o 12

xxxcypekxxx

wiesz co. moja mama nie, że nie lubi bollywoodu. bo nawet oglądała parę filmów. nie ma zdania. ale ja musze wstawać do pracy o 4 rano. więc jak nie mogę zasnąć puszczam sobie piosenki przede wsystkim z K3G bardzo głośno. dla niej to są zarazem piski, ale także twierdzi, że niektóre są piękne i też słucha.

Karolina_24

no dokladnie ja tesh zeby zasnac slucham piosenek bolly, ale nie mysl ze dlatego ze usypiaja, one raczej pozwalaja sie odprezyc i uspokajaja,

don33528

mnie też nie usypiają, ale kocham ich słuchać

xxxcypekxxx

Moje serdeczne gratulacje. Zapewniam Cię, że w kinematografii indyjskiej jest wiele filmów godnych obejrzenia. "Don" Ci przypadnie do gustu. Jestem wręcz tego pewna. Opisz Swoje odczucia. Bedzie nam miło. Jeżeli bollywood nie do końca Ci spasuje, to spróbuj tollywood. Polecam "Pokiri". Jest to kino nieco mocniejsze. No wiesz? Trochę kopaniny, ale bardzo fajny. Jak będziesz miał trudności ze zdobyciem jakiegoś filmu to daj znać. Zobaczymy co się da zrobić. Namaste.

Marguerite

JESTEM TUŻ PO OBEJRZENIU DONA!!!

SPOKO FILM. ZWŁASZCZA ZAKOŃCZENIE, ZASKOCZYŁO MNIE. DAM MU 9/10 MOŻE ZASŁUGUJE NA WIĘCEJ ALE MOIM ZDANIEM AKTORKA KTÓRA GRAŁA SONIĘ MIAŁA ZA MAŁĄ ROLĘ!!!
A WŁAŚNIE CZY KTOŚ MOŻE PODAĆ MI JEJ NAZWISKO

xxxcypekxxx

Sonię grała Kareena Kapoor ("K3G", "Ashoka", "Jab We Met", "Kyon Ki")

emmy17

Bo występ Soni, czyli Kareeny Kapoor był tylko gościnny. Szczerze to przez jej taniec w tej jedynej piosence mi się niedobrze robiło... To było okropne... Bo ten DON jest powiązany ze starszą wersją Dona z Amitabhem Bachchanem z lat 70. Szykuj się na 2. cześć DONA, która ma być w 2010roku :p

Madleen

cypek jesli jestes nadal zainteresowany poznawaniem bollywoodu to polece ci najfajniejszy chyba film jaki ogladala z bolly, Om Shanti Om, milego ogladanie, jesli sie zdecydujesz obejzec
Ania Maya;)

don33528

TO JAK OM KOCHAŁ WIELKĄ GWIAZDĘ SHANTI?

TROCHĘ TAM SIĘ ORIENTUJE. MOJA SIOSTRZYCZKA WYDAŁA NA TO PRAWIE OSIEM DYSZEK KUPIŁA NA MERLIN.PL I BEZ PRZERWY OGLĄDA.

MOJA SIOSTRA OGLĄDAJĄC SRK W DART E DISCO (JAK JEST BŁĄD TO SORRY ALE NIE WIEM JAK SIĘ TO PISZE)WARIUJE. KOMPLETNIE TRACI KONTAKT Z RZECZYWISTOŚCIĄ.

NAJBARDZIEJ MI SIĘ PODOBA KOŃCÓWKA KIEDY UKAZAŁ SIĘ DUCH SHANTI. A KIEDY SHANTI GINĘŁA W OGNIU... TE SCENY SĄ BARDZO DRAMATYCZNIE ZROBIONE, ŚCISKAJĄ ZA SERCE. BYŁO MI ŻAL.

OGÓLNIE NIE ZWRACAM WIĘKSZEJ UWAGI NA MUZYKĘ Z TYCH FILMÓW ALE OSTATNIA PIOSENKA Z OM SHANTI OM I PIOSENKA Z DONA "MAIN HOON DON" BARDZO MI SIĘ PODOBAJĄ (JAKOŚ TAK WPADAJĄ W UCHO).

xxxcypekxxx

Namaste!!!

Może nie powinnam tutaj tego pisać ale skoro został poruszony temat piosenek to się zdecydowałam.

Jaką piosenkę z Om Shanti om lubicie najbardziej?

U mnie sprawa jest prosta oczywiście Dard-E-Disco i Main Agar Kahoon.

W "Kuleczce" (bo tak nazywam Main Agar Kahoon) podoba mi się najbardziej melodia jest taka słodka nie mogę zasnąć jak jej nie usłyszę, a kiedy rano chociaż jeden raz jej nie przesłucham cały dzień jest do niczego.

Dard-E-Disco - wiadomo czemu lubię ją aż tak bardzo

xxxcypekxxx

wyrażając się "Ostatnia piosenka z Om Shanti om" miałeś na myśli Dastaan-e-Om Shani om

shanti15

Dastaane-e to moja ulubiona piosenka, jak jej slucham to az ciar dostaje, ale wszystkie sa swietne, wogole ten film jest genialny, wiesz ta melodia z pozytywki tak mi sie spodobala ze nauczylam sie jej grac cymbalkach, a najbardziej wzruszajaca scena kiedy reanimuja Oma w szpitalu i leci ta muzyczka to normalnie tak becze jak widze ze on umiera;(
mimo przecudnej klatki SRK piosenka Dard-E-Disco nie spodobala mi sie az tak bardzo ale tez jest super;) jest jeszcze jedna piosenka bardzo wzruszajaca Jag Soona Soona Lage leci zaraz po tym jak Om sie dowiaduje ze Shanti ma meza, az zal serce sciska
Ania Maya;)

xxxcypekxxx

a widzisz każdy znajdzie coś dla siebie w filmach bolly.

xxxcypekxxx

Podoba mi się Twoje określenie: "KOMPLETNIE TRACI KONTAKT Z RZECZYWISTOŚCIĄ". Obawiam się, że to się tyczy większości z nas - bollymaniaczek. :) Pewnie faceci mają też taki swój odpowiednik. "Main Hoon Don" też mnie obala i to z tych samych powodów. Jest jeszcze jedna piosenka "z ręcznikiem", jak ją tu nazwałyśmy. Tam to dopiero są widoki. Ha! Ha! Cieszę się, że zaczynasz poznawać bollywood. Czy widziałeś może "Koylę"?

Marguerite

A CO TO JEST TA KOYLA?

NO W SUMIE DOMYŚLAM SIĘ ŻE FILM ALE MOŻE TAK BLIŻEJ.

xxxcypekxxx

Oczywiscie. Jeżeli chcesz bliżej, to proszę:
http://www.filmweb.pl/blog/entry/495458/%22Koyla%22+-+SPOILER.html
To z mojego blogu. A w skrócie sprawa ma się następująco. Jest młody chłopak (SRK), który po stracie rodziców, zostaje przygarnięty przez złego Raję. Oczywiście ten traktuje go jak psa. Stary Raja pragnie coraz to młodszych dziewcząt dla siebie. Natrafia przez przypadek na śliczną wiejską dziewczynę (Madhuri Dixit) i dostaje kręćka na jej punkcie. Podstępem doprowadza do ślubu. Dziewczyna próbuje ucieczki i samobójstwa, ale z pomocą przychodzi nasz bohater. Zakochuje się w niej z wzajemnością. Co dalej, to Sobie doogladasz. Film jest fajny. Jeden z wcześniejszych SHAHRUKHA.

Marguerite

A ja cypek polecam Ci "Chak De! India!". Film sportowy oczywiście z SRK. Po prostu rewelacja :P Proszę, na samym końcu jest o nim coś napisane i jest zwiastun, poczytaj sobie http://www.filmweb.pl/blog/entry/494130/%C5%9Awiat+magii-Bollywood%2C+moje+ulubi one+filmy+z+Shahrukhiem.html o innych tez możesz :P

Madleen

Sportowy film. Fajnie!
Muszę go sobie zorganizować zwłaszcza że jestem w sportowym nastrju po wygranej 10:0 w Kielcach. Co prawda ze słabym przeciwnikiem bo z
San Marino ale po porażce z Irlandią to wynik podnosi na duchu.

A co do filmu to jak obejrzę to napiszę.