Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
16 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Gauri Khan czuje się szczęśliwa, że ma Shahrukh Khan jako swego męża, który jest tak bardzo kochającą i opiekuńczą osobą i w dodatku jest gwiazdą, która ma cały świat u swych nóg.

Gauri została żoną Shahrukh w wieku lat 21, kiedy SRK jeszcze był nikim ciężko pracował, aby stworzyć swoje miejsce w Bollywood.

Mówiąc o spotkaniu, Gauri powiedziała:

Tak, był pierwszą osobą z którą spotkałam się i wychodziłam, on był jedynym mężczyzną

Zawsze był bardzo ambitny od dzieciństwa w swojej szkole w swoim kolegium on był zawsze na topie.
Czy to jako student, piłkarz nożny, hokejarz, w teatrze, cokolwiek dotykał zmieniało się w złoto. Myślę, że byłam inteligentna poślubiając go. Myślę, że to moja bystrość że wybrałam w porządku faceta.

Mówiąc o swoich trudnym okresie Gauri odpowiedziała:

To była niesamowita podróż chciałbym powiedzieć. Kiedy przybyłam do Bombaju było bardzo trudno, rozkoszowałam się kawałeczkami, ale to było tak nowe i życie było bardzo dziwne, nowi ludzie i nowy dom. Ale wracaliśmy na początku do Delhi bardzo często.

Gauri pamięta jaka idiotyczna była, gdy zmieniła imię Shahrukh’a w ‘Abhinav’ ażeby jej rodzice uważali go za hindusa.

Shahrukh uwielbia oglądać Desperate Housewives (Gotowe na wszystko) razem z Gauri.

Shahrukh stworzył image zakochanego chłopca, wiele dziewczyn zazdrości Gauri, że ma go za swojego męża.
Ja tam jej zazdroszczę takiego męża, a Wy?

__KarLa__

PS: Wiem, że podobny artykuł jest na srtonce shahrukhkhan.pl, ale ja to brałam z innej strony. :) Tu jest wszystko opisane trochę zwięzlej niż na shahrukhkhan.pl Ale, jest tu praktycznie to samo. :) Warto przeczytać. ;)

__KarLa__

Pewnie, że jej zazdroszczę. Chyba spełnię mój pomysł. Jestem gotowa pojechać do Bombaju i spytać się jej czy by się zgodziła, no i sam SRK, na sklonowanie SRK. Nie chodzi, że musi być sławny, bogaty. Po protu chciałabym by był taki sam jak oryginał. Chociaż oryginały są lepsze, niż kopie :( . Naprawdę nie rozumiem, że niektórzy ludzie (tu teraz Gauri) mają takie szczęście w życiu. A ja marzę o spotkaniu z nim, nawet takim 5 sekundowym i nic. Kogo ja okłamuję, chciałabym go poznać i "zaprzyjaźnić" się na całe życie. By od czasu do czasu do mnie zadzwonił i takie tam.

Karolina_24

A ja to wszystko czytałam wczoraj u Preity27 :P

Madleen

właśnie. to dlatego mi sie wydawało też to znajome. źle ze mną mam sklerozę :)

Karolina_24

Tak to i trochę więcej jest u mnie na blogu od wczoraj ktoś nie śledzi uważnie naszego forum :P

Preity27

Sorry, ale ostatnio prawie wcale na te forum nie wchodzę. :P
Nie wiedziałam, że Preity ma to na blogu. ;) Przeczytałam to na jednej ze stronek, i założyłam nowy temat. :P

__KarLa__

Też czytałam to gdzieś na takiej stronce.;) Jest tam tak samo jak tu, brałaś to właśnie chyba z tej strony. :)
A potem weszłam na SRK.pl i tam było praktycznie to samo. :D
Ja jej zazdroszczę. ;) I to bardzo. :) :) :)

PS: Karolaa_22, wysłałam Ci PW. [Z zapytaniem o tę stronkę]. :
Odpisz jak będziesz miała czas. :P

POZDRO> :*

_Pink_

Blue_and_Pink, właśnie odczytałam wiadomość. :) Na jedno pyt. Odpowiem tu:
Tak, masz rację... z tej strony co napisałaś to brałam. ;) :)

Już Ci odpisuję na PW Na te drugie pytanie. ;):P