Gauri Khan czuje się szczęśliwa, że ma Shahrukh Khan jako swego męża, który jest tak bardzo kochającą i opiekuńczą osobą i w dodatku jest gwiazdą, która ma cały świat u swych nóg.
Gauri została żoną Shahrukh w wieku lat 21, kiedy SRK jeszcze był nikim ciężko pracował, aby stworzyć swoje miejsce w Bollywood.
Mówiąc o spotkaniu, Gauri powiedziała:
Tak, był pierwszą osobą z którą spotkałam się i wychodziłam, on był jedynym mężczyzną
Zawsze był bardzo ambitny od dzieciństwa w swojej szkole w swoim kolegium on był zawsze na topie.
Czy to jako student, piłkarz nożny, hokejarz, w teatrze, cokolwiek dotykał zmieniało się w złoto. Myślę, że byłam inteligentna poślubiając go. Myślę, że to moja bystrość że wybrałam w porządku faceta.
Mówiąc o swoich trudnym okresie Gauri odpowiedziała:
To była niesamowita podróż chciałbym powiedzieć. Kiedy przybyłam do Bombaju było bardzo trudno, rozkoszowałam się kawałeczkami, ale to było tak nowe i życie było bardzo dziwne, nowi ludzie i nowy dom. Ale wracaliśmy na początku do Delhi bardzo często.
Gauri pamięta jaka idiotyczna była, gdy zmieniła imię Shahrukh’a w ‘Abhinav’ ażeby jej rodzice uważali go za hindusa.
Shahrukh uwielbia oglądać Desperate Housewives (Gotowe na wszystko) razem z Gauri.
Shahrukh stworzył image zakochanego chłopca, wiele dziewczyn zazdrości Gauri, że ma go za swojego męża.
Ja tam jej zazdroszczę takiego męża, a Wy?
PS: Wiem, że podobny artykuł jest na srtonce shahrukhkhan.pl, ale ja to brałam z innej strony. :) Tu jest wszystko opisane trochę zwięzlej niż na shahrukhkhan.pl Ale, jest tu praktycznie to samo. :) Warto przeczytać. ;)
Pewnie, że jej zazdroszczę. Chyba spełnię mój pomysł. Jestem gotowa pojechać do Bombaju i spytać się jej czy by się zgodziła, no i sam SRK, na sklonowanie SRK. Nie chodzi, że musi być sławny, bogaty. Po protu chciałabym by był taki sam jak oryginał. Chociaż oryginały są lepsze, niż kopie :( . Naprawdę nie rozumiem, że niektórzy ludzie (tu teraz Gauri) mają takie szczęście w życiu. A ja marzę o spotkaniu z nim, nawet takim 5 sekundowym i nic. Kogo ja okłamuję, chciałabym go poznać i "zaprzyjaźnić" się na całe życie. By od czasu do czasu do mnie zadzwonił i takie tam.
Sorry, ale ostatnio prawie wcale na te forum nie wchodzę. :P
Nie wiedziałam, że Preity ma to na blogu. ;) Przeczytałam to na jednej ze stronek, i założyłam nowy temat. :P
Też czytałam to gdzieś na takiej stronce.;) Jest tam tak samo jak tu, brałaś to właśnie chyba z tej strony. :)
A potem weszłam na SRK.pl i tam było praktycznie to samo. :D
Ja jej zazdroszczę. ;) I to bardzo. :) :) :)
PS: Karolaa_22, wysłałam Ci PW. [Z zapytaniem o tę stronkę]. :
Odpisz jak będziesz miała czas. :P
POZDRO> :*