Nie rozumiem dzieci które ją uwielbiaja. Przecierz to tylko słodka idiotka, panna idealna, dziecko Disney'a!!!!!! Szczerze...chociarz z niechęcia mówie że Srajli juz jest lepsza od tej laleczki. Ona wszystko udaje bo tak jej każe wytwórnia Disney'a. Ciekawe czy tak wgl to ona jest dziewicą, ma przecierz 17 lat a zachowuje się jakby była 10-letnim dzieckiem, taką idealną dziewczynką.
Gra bez sensu, ma przesłodzony głosik i nie wiem po cholere pchała się do piosenkarstwa. BEZ SENSU!
Ty tak sądzisz :).
Taka odmiana w postaci idealnej Sel i rozwydrzonej Miley - świat dzieli się na cztery części:
1. Lubię Miley nienawidzę Seleny
2. Lubię Selenę nienawidzę Miley
3. Lubię obie
4. Obie nienawidzę.
Ja zaliczam siebie do grupy 3, Ty pewnie do 1 albo ostatniej :).
Pozdrawiam :D
Ja nie wiem.Założycielka tematu ma chyba coś do disnejowskich gwiazdek.To co,że nie umieją grać,są przesłodzone i ich fanów nie obchodzi czy są dziewicami czy nie.Ważne,że mali widzowie kupują 'cały ten shit' i są megaszczęśliwe,że mogą swoje 'gwiazdy' oglądać w telewizji i kinie.Ale przechodzę do sedna sprawy.Weszłam dziś na forum Miley Cyrus,żeby sprawdzić 'co u niej słychać',a tam założycielka (tego) tematu-przepraszam,ale nie pamiętam twojego nicka-także zwymyślała szanowną panią Cyrus.Czyżby kompleksy,że takie marne aktoreczki zrobiły 'światową'(?) karierę,a (zapewne)Ty z wielkim talentem aktorskim nie zostałaś dostrzeżona,bo sławny tatuś country nie załatwił ci roli w badziewnym serialiku o dziewczynie w blond peruce.Jeżeli cię uraziłam,ale to nie było moim zamiarem.Zastanawia mnie tylko skąd niechęć to tych nędznych gwiazdek?
Taaaaa! Niech sobie już gra w tych durnych serialikach, ale może niech zostawi mikrofon w spokoju xO
Chyba pozazdrościła Demetrii i "Srajli" xD
annabell7 --> posłuchaj, ja gwiazdeczek DC nienawidzę i nie polubię. Nie mają talentu, ja nie wiem czy go mam bo nigdy nie próbowałam i nie spróbuję. A jeśli nawet spróbuję to zrobie to sama a nie za pośrednitctwem taty lub mamy.
Spróbowac zawsze możesz, ale wątpię, czy się wybijesz :P. Może masz niezłe nazwisko - to zawsze pomaga. Ale sam talent nie wystarcza, jest wiele ludzi o których nigdy nie usłyszysz, chociaż są lepsi niż cały Disney razem wzięty <nic do niego nie mam>.
Pozdrawiam :D
Nie rozumiem jak można kogoś nienawidzić skoro się tej osoby (osób) nie zna osobiście.Można nie lubić.Ja też nie lubię,ale toleruję.Nie mają one talentu,a karierę robią zawrotną i robią na tym dużo kasy.Praktycznie za robienie 'śmiesznych' min w 'serialu' dla małych dziewczynek.Życzę ci szczęścia w twojej 'karierze' i wątpię żeby twoi rodzice ci pomogli bo raczę sobie stwierdzić,że nie są nikim ważnym w show-biznesie.
czyli, że co co wszyscy co grają w DC sa z góry przekreśleni?
os. nie uwielbiam wszystkich i wiele z tych osób faktyczne nie ma talentu aktorskiego lub dopiero sie uczy ale spora część nie nalezy do najgorszych...
akurat Selena dobrze sobie radzi z tym wszystkim pokazała, że umie wykreowac różne postaci
Efron - tez skreslony z góry widnieje nad nim napis po HSM slodkiego geja..w "17 again" pokazał co umie i jak dla mnie uwolnił sie od beznadziejngo lalusia... ale wiekszosc ludu - klapki na oczy - i Efron to tylko ladna twarz... tak jakby oceniac wybitnego katora po jego pierwszym filmie a którym dał dupy itp. to nie ma sensu...
pzdr.