Chyba wrzyscy wiedzą o jaką piosenke mi chodzi. Super hit lat 80. Czasami chciałbym żeby te lata wrócily ;D. A Samantha. Charakteryzuje ją niski wzrost i ogromne piersi. Seksi szkoda że dziś już mało kto kojarzy jej nazwisko
Małolaty mogą nie kojarzyć ale ja pamiętam ją doskonale.Mam trzydziestkę i w roku 86 kiedy dostałem walkmana i jej kasetę na komunię od razu się w niej zakochałem.Nietrudno policzyć że miałem wtedy 9 lat a ona 20.
Kocham jej głos a takie szlagiery jak ``I surrender``czy ``True Devotion`` wyryły się w mojej pamięci po wsze czasy.
Tak to były czasy, uwielbiam pop lat 80-tych.Sam Fox, Madonna, Sandra czy Kylie Minogue to są moje boginie!!!
PS.Na YOUTUBE możesz odsłuchać i obejrzeć przy okazji wideoklipy tych wspaniałych artystek. Aż się łezka w oku kręci...
Samantha to super babka, śliczna kobietka taka "malutka zgrabna" xD A jej piosenka touch me ooooooo zajebista niestety inne już mi się aż tak nie podobają. Ale to co ona zrobiła teraz z tej piosenki to hańba ;/ jak śpiewała ją z tym Gutnerem czy jakoś tak ;/ W starym teledysku czuć klimat lat 80 i te ciuchy ;D
pozdro