Sam Witwer

Samuel Stewart Witwer

6,3
1 038 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Sam Witwer

Wszyscy, którzy grali w The Force Unleashed będą go chyba zawsze kojarzyć z
rolą sekretnego ucznia Dartha Vadera. Życzę mu aby się wybiał jeszcze
bardziej, gdyż talent ma co udowodnił chociażby w filmie Mgła.

obiwankenobimeister

No jak oglądałem Battlestar Galactica to cały czas jak go widziałem to mi
się z Starkillerem kojarzyłem, tam jeszcze jest tak ucharakteryzowany ze z wyglądu typowy uczeń Vadera z Force Unleashed !!

sashet

jak oglądałem dextera to go skojarzyłem :D

obiwankenobimeister

Muszę Ci przyznać rację. Tak naprawdę są podobni kropla w kroplę. Fakt ten komputerowy Sam jest gorszy (wygląd), ale można pomyśleć, że to ten aktor.

obiwankenobimeister

A ja czekam na film SW-FU, miejmy nadziej, ze ktoś nad tym pomyśli bo gra miała świetną historię a jeśli Starkiller istnieje naprawdę (Witwer) no to na co czekacie panowie reżyserzy? (Szczególnie G.Lucas)

BISKUPMAT

Dokładnie, Galen Marek kropka w kropke ;p no i crashdown w BSG oby sie wybił

obiwankenobimeister

HaHa Strakiller jak się patrzy, co do stwierdzenia autora wątku się zgadzam jak ktoś grał w TFU to ten aktor zawsze gdzieś mu tam będzie się kojarzył z Gwiezdnymi Wojnami.

nexus0

dla tych ktorzy nie wiedzą ten aktor podkłada głos pod Starkillera w SW - TFU, także sama postać jest wzorowana na jego wyglądzie więc podobieństwo obu panów nie jest przypadkowe

Chomik_PL

Co do TFU grałem w pierwszą i drugą część, czytałem także książkę. Myślę że film to już za wiele, zepsuli by zapewne płynący z książki oraz pierwszej części gry niesamowity klimat. Codo G. Lucasa niech się zajmie lepiej długo zapowiadanym serialem aktorskim, w którym.. czemu nie - mógłby wtrącić wątek z Galenem ;)

Chomik_PL

postać starkillera nie jest wzorowana na Sam'ie..oglądałam jakiś wywiad z nim, w którym opowiadał jak to się stało, że go wybrali. otóż osoba/grafik narysował przypadkowego faceta, i ktoś z ekipy nagle stwierdził "ja znam tego gościa, przecież to Sam Witwer! wygląda identycznie".. więc meeeega przypadek, historia niesamowita, aż się nie chce wierzyć że prawdziwa ;) i ten sposób Sam Witwer został starkillerem :)

użytkownik usunięty
obiwankenobimeister

Fajnie, że współczesne gry mają taką grafikę, że aktorzy nie tylko mogą podkładać głos ale także użyczać swojego wizerunku. Za kilka lat może będą przyznawać nagrody za najlepszą grę w grach... :)

obiwankenobimeister

Cóż, kto wie, czy Lucas nie wplecie wątków The Force Unleashed w serialu aktorskim? Aktor już jest i wygląd Starkillera ma! Grać potrafi - ot, żaden problem! Szanse niewielkie, ale kto wie ;P

obiwankenobimeister

Starkiller Ever !!! Świetna sylwetka do Force Unleashed. PS. Zaje*ista gra POLCEAM !!!