Wszyscy, którzy grali w The Force Unleashed będą go chyba zawsze kojarzyć z
rolą sekretnego ucznia Dartha Vadera. Życzę mu aby się wybiał jeszcze
bardziej, gdyż talent ma co udowodnił chociażby w filmie Mgła.
No jak oglądałem Battlestar Galactica to cały czas jak go widziałem to mi
się z Starkillerem kojarzyłem, tam jeszcze jest tak ucharakteryzowany ze z wyglądu typowy uczeń Vadera z Force Unleashed !!
Muszę Ci przyznać rację. Tak naprawdę są podobni kropla w kroplę. Fakt ten komputerowy Sam jest gorszy (wygląd), ale można pomyśleć, że to ten aktor.
A ja czekam na film SW-FU, miejmy nadziej, ze ktoś nad tym pomyśli bo gra miała świetną historię a jeśli Starkiller istnieje naprawdę (Witwer) no to na co czekacie panowie reżyserzy? (Szczególnie G.Lucas)
HaHa Strakiller jak się patrzy, co do stwierdzenia autora wątku się zgadzam jak ktoś grał w TFU to ten aktor zawsze gdzieś mu tam będzie się kojarzył z Gwiezdnymi Wojnami.
dla tych ktorzy nie wiedzą ten aktor podkłada głos pod Starkillera w SW - TFU, także sama postać jest wzorowana na jego wyglądzie więc podobieństwo obu panów nie jest przypadkowe
Co do TFU grałem w pierwszą i drugą część, czytałem także książkę. Myślę że film to już za wiele, zepsuli by zapewne płynący z książki oraz pierwszej części gry niesamowity klimat. Codo G. Lucasa niech się zajmie lepiej długo zapowiadanym serialem aktorskim, w którym.. czemu nie - mógłby wtrącić wątek z Galenem ;)
postać starkillera nie jest wzorowana na Sam'ie..oglądałam jakiś wywiad z nim, w którym opowiadał jak to się stało, że go wybrali. otóż osoba/grafik narysował przypadkowego faceta, i ktoś z ekipy nagle stwierdził "ja znam tego gościa, przecież to Sam Witwer! wygląda identycznie".. więc meeeega przypadek, historia niesamowita, aż się nie chce wierzyć że prawdziwa ;) i ten sposób Sam Witwer został starkillerem :)
Fajnie, że współczesne gry mają taką grafikę, że aktorzy nie tylko mogą podkładać głos ale także użyczać swojego wizerunku. Za kilka lat może będą przyznawać nagrody za najlepszą grę w grach... :)
Cóż, kto wie, czy Lucas nie wplecie wątków The Force Unleashed w serialu aktorskim? Aktor już jest i wygląd Starkillera ma! Grać potrafi - ot, żaden problem! Szanse niewielkie, ale kto wie ;P