Rufus Sewell

Rufus Frederick Sewell

7,8
16 360 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rufus Sewell

Film Rufusa Sewella. Prosze wymieniać.

Mateo_SF

Oj, sporo bym musiała napisać i się w ogóle troche zastanowić, dużo mi się podobało, ale myślę że jakbym miała coś wybrać to taki naj - to co mi na pierwszą myśl przychodzi - to Iluzjonista, jeden z najlepszych filmów jaki oglądałam :)
[chociaż jak już pisałam w innym temacie, to postać grana przez Rufusa była ostro wredna, że aż go znielubiłam :P Ale to tylko dobrze świadczy o jego talencie aktorskim:) ] No ale ten film zdecydowanie polecam, dla mnie jest EKSTRA EKSTRA EKSTRA i polecam wszystkim :) Bardzo fajna kreację stworzył tam Edward Norton, byłam pod wielkim wrażeniem :) Film MAGICZNY z bardzo ciekawą fabułą :)

No a najmniej mi sie podobała "Helena Trojańska", chociaż Rufus moim zdaniem bardzo ratował ten film, był jednym z zaledwie kilku bardzo dobrych aktorów, dzięki którym ten film nie był aż tak tragiczny. [no i super tam wyglądał :D] Zestawiając z innymi filmami o Troi to w tym Agamemnon był naprawdę bardzo dobry, o ile nie najlepszy.

Ale poza tym to film mi się naprawdę bardzo nie podobał, a już tytułowa bohaterka była największą pomyłką.

Ale to tylko mój gust :P

Oslica

Najlepszy - "Mroczne miasto"
Najgorszy - trudno powiedzieć

Mateo_SF

Mało z nim widziałem, ale wiem że serial 11godzina był genialny.

użytkownik usunięty
Mateo_SF

Najlepszy: "Obłędny rycerz", "In a savage land", "Mroczne miasto"
Najgorszy: "Syrena"?

Mateo_SF

zdecydowanie, jak na razie za najlepsze uwazam Poskromienie zlosnicy. Specyficzna, ekscentryczna komedia brytyjska ale aktorstwo rewelacyjne, uwazam, ze absolutnie warto.

Mateo_SF

Najlepszy "Obłędny rycerz" ,"Mroczne miasto"
widziałam z nim tylko te dwa filmy... i jest świetnym aktorem, uwielbiam go!

Mateo_SF

Najlepszy: "Mroczne miasto".
Najgorszy: "Obłędny rycerz".

mulholland_2

Ja uwielbiam go w "Poskromieniu złośnicy"
Najgorszego nie potrafię wymienić. ;)