http://films7.com/story/files/samantha-geimer-roman-polanski-photo-2.jpg
Na moje oko to można by jej spokojnie dać 20 lat jak nie więcej.
Przepraszam bo mnie to śmieszy. Jakie ma znaczenie to, że wygląda na 20, 30, 15 lat? Czekam na odpowiedź.
Faktycznie bardzo śmieszne :/, ale już Ci tłumaczę jakie to ma znaczenie. Jeśli Pan Roman nie wiedział (jak twierdzi w swojej autobiografii, iż ta niewiata miała 13 lat to spokojnie mógł ją wziąć za duuuuużo starszą (z takim wyglądem).
To chyba inną autobiografię czytałeś. Wiedział, był wtedy w trakcie robienia zdjęć młodym dziewczynom do vogue'a. Jak pisał nie był jej pierwszym seksualnym partnerem. A cała sprawa wyszła po tym jak Gailey chwaliła się chłopakowi przez telefon że pukała się z Polańskim, co usłyszała jak matka. Pozdrawiam i radzę naprawdę przeczytać autobiografię.
Co to ma za znaczenie? Ważne , że facet współżył z nieletnią: a to jest tak samo nielegalne jak i niemoralne. Gwałcicieli miejsce jest w więzieniu - i nie mówicie mi prosze, że ta zła 13 latka uwiodła niewinnego, dojrzałego mężczyznę bo to jest tyleż śmieszny co tragiczny argument!
Nie czytałeś a CZYTAŁAŚ. Owszem Polański robił zdjęcia nastolatkom do francuskiego Voguea, Samanthę zresztą polecił mu znajomy, który umawiał się ze starszą siostrą Samanthy.Oczywiście,że wiedział iż jest nastolatką ,ale NIE wiedział,że ma 13 lat. W związku z powyższym ja Tobie radzę zapoznać się z AUTOBIOGRAFIĄ Romana Polańskiego, bo najwyraźniej nie czytałeś ,albo nie zrozumiałeś.
A kto mówi o dojrzałych kobietach??? Natomiast nagiej 13 latki można nie ooróżnić od nagiej 16 latki...
Nie, to zdjęcie przecudownej Sharon Tate (drugiej żony Polańskiego, zamordowanej w 1969 przez bandę Mansona). Chciałabym tak wyglądać :), co nie znaczy ,że jestem brzydka:P. Pozdrawiam ♥
Widzę że kolega ma doświadczenie w stosunkach z nagimi 13 latkami, bo wie jak je odróżnić od 14, 15, 16, latek.
odpowiedz do Pana Pedofila Picarda.
Kto wie może administratorzy forum powinni powiadomić policję, lub prokuraturę.
Oj, trzynastolatki potrafią uwodzić i śmieszne jest zaprzeczanie temu. Poza tym faktycznie czasem ciężko ocenić wiek dziewczyny, nawet nagiej. Ludzie rozwijają się w różnym tempie i nie mieć "doświadczenia", żeby o tym wiedzieć... Męczy mnie już robienie z Polańskiego potwora, a z tej małej świątobliwej dziewicy. On z pewnością postąpił źle, ale-na Boga-porównywanie go do Fritzla (a jest na forum taki temat) to już przegięcie. Ona była dzieckiem, owszem. Teoretycznie. Ale niejeden człowiek nie ma pojęcia, jakimi podłymi zdzirowatymi istotami są trzynastolatki. Znałam takie, niestety. Jeśli Geimer je przypominała... Cóż, ciężko mi jej współczuć.
A swoją drogą, 'chryzyp', "kolega" 'carriebradshaw' jest kobietą... Nie musi być pedofilem, żeby wiedzieć coś na temat wyglądu nagich trzynastolatek...
?????????????????????????? ????????????????????????? ?????????????????????? ??????????????? ???????????????? ???????????????? ????????????????????? Piszesz do mnie czy do "Picarda" ??????????
Ehm. Wybacz, trochę się zapętliłam. Myślałam, że to: "Widzę że kolega ma doświadczenie w stosunkach z nagimi 13 latkami, bo wie jak je odróżnić od 14, 15, 16, latek" jest skierowane do 'carriebradshaw', nie do 'picarda'...
tu powinno się dyskutować o jego dziełach, a nie prywatach i to bez wyjątku nawet dla 13 latki. Od tego są portale plotkarskie etc.
Podsumowując: nie uważacie, że sex z nieletnią - nieważne 13 czy 16 latkom - to coś zdrożnego i niewłaściwego? Szkoda, że prawo ma na ten temat inne zdanie... W każdym razie szkoda mi Was obrońcy Romka ,,wielbiciela nieletnich" bo wasza moralność najwyraźniej jest warta mniej niz zero...
Owszem jest niewlasciwe. Ale po 1 wtedy nie wiedział że to jest 13 latka, a po za tym to tylko jego sprawa i tej kobiety, bo z pewnoscią nie nasza. Wole zeby to ludzie Polanskiego oceniali po jego filmach, a nie po tym co zrobil 30 lat temu...
A konkretnie czego chcemy to tylko tego żeby sie wreszcie od niego odpi***no -dano mu jakos zyć zeby dale mogl krecic swietne filmy, bo ma do tego talent.
Picard - I wiem ze przyszedleś tu nie po to by bronić ofiary pedofilów. Tylko zeby sie tu wywyższac nade wszystko, bo jesteś moralnie lepszy od Polanskiego i innych co sie tu udzielają. Ale jak chcesz to mozesz tu szukac sposobow by sie dowartosciować, tylko ze nic tym nie osiagnisz czlowieku, bo pyszałkow nikt nie lubi.