Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
61 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Czyżby taka była smutna prawda dla miliardów fanek Robcia?
żeby nie być gołosłownym:
http://bellaswan.pinger.pl/m/1223600
http://www.przeploty.pl/artykuly/pattinson-i-mesko-meskie-przygody/2319

None200

Taa, oczywiście. Po pierwsza ta pierwsza strona to jakiś blog, który kopiuje artykuły z portali plotkarskich, które kłamią. A druga strona jest o filmie- Little Ashes, gdzie grał geja.

To nie znaczy, że nim jest.

rattyMonster_

dziki szał wywołałes Kolego Drogi tym gorącym newsem :>

no ale cóz.
Nawet jesli okazałoby się to prawdą to specjalnie nie zmieniłoby mojego stosunku do jego osoby. Który funkcjonuje sobie przeciez tylko i wyłącznie w ramach szeroko ujętej abstrakcji ;] Zatem, zatem nawet gdyby byl innej orientacji to hehe co z tego?
'Robcio' jak to słodko ująłes to Robcio ;p

Shelby1603

Czy to ma jakieś w ogóle znaczenie ?

Euhenia_2

Zasadnicze dla osób z jego bezposredniego otoczenia, które wiązą z nim jakies nadzieje.
Dla nas raczej żadnego nie ma, wiec jak pisałam dziki szał :>

ale w ogóle ładna plota :] Kończę swoje wywody na ten temat, nie będę przykladać ręki to jej dalszego rozpowszechniania ;]

rattyMonster_

http://www.youtube.com/watch?v=sbLBsegGqWM&NR=1

obejrzeć! sam mówi że jest gejem. żartował?

None200

źródło: pudelek
no to gratuluje wiarygodnego źródła informacji ^^ :P

wonderland

pomijając już powyższą kwestię to pudelek jest zajebiaszczy ogólnie ;p
zdecydowanie 1 miejsce na polskim rynku portali plotkarskich :>

Shelby1603

Ja i tak myślę, że WP rządzi! ;D

rattyMonster_

A co do fanek ;D
Nie wiem czy widzieliście...masakra

http://www.youtube.com/watch?v=MDzC_5XIvj4&feature=related

Shelby1603

1 miejsce na polskim rynku portali plotkarskich może i tak jednak zawsze pozostaje słowo 'plotkarskich' :P a to automatycznie wyklucza 100% wiarygodność ;] ;P

wonderland

a kto tu mówi o wiarygodności?
w tym przypadku trzeba brac pod uwagę inne, istotne kryteria ;p

None200

Przede wszystkim, nie Pattison tylko Pattinson...
Po drugie, żal mi Cię.

kristen_twilight

O Mój Boże!!! żal i jeszcze raz żal...

Ps. Co do filmiku do zajebisty, ta fanka jest naprawdę chora na głowę...buhahahahahaha

Daniela_Lujan_87

A mi się własnie wydaje , ze on jest gejem. On jest jakiś dziwny.Ma gejowskie ruchy , jest taki chuderlawy , biega jak dziewucha , nie ma dziewczyny , spotyka sie zazwyczaj z facetami.To niby wielkie uczucie do Stewart to marketing.Mi sie wydaje , ze on miał doczynienia głębsze z Tomem Welingiem , tym jego niby ,,przyjacielem'' często są razem , a on niby chodzi z ta Camilla Bell czy Belle jakoś tak.A to zwykły gejowski ukłąd i przykrywka , ona jest przyjaciółka pary pedałów.A Pattin sie wstydzi to powiedzieć , wiadomo w zmierzchu zagrał , co powiedza gówniary , rozszarpią i wykastrują.Z resztą w filmie on tez pedałowato wyglada bo do przesady ładnie.Dziwne , ze jako homo nie podobał mu sie make-up na potrzeby filmu.

IKnowWhatYouAre

Dżizas, a ty znowu swoje z tym gejem. Nie dość, że wierzysz w te plotki i to jeszcze z pudelka. Gratuluje naiwności, no ale każdy uważa jak chce (;
Jak mu się nie podobał make-up to może gejem nie jest? W tym ostatnim zdaniu stwierdzasz niepotwierdzone plotki. Eh, ten pudelek (;

None200

ON GEJEM NIE JEST PRZECIEŻ ON LUBI KOBIETY A W FILMIE LITTLE ASHES RZYGAŁ PO KAŻDEJ SCENIE !! SMUTNO CI ?? WYGRAŁAM :)

12martapattinson

Może nie znowu rzygał, ale czytałam gdzieś, że strasznie ciężko było mu to zagrać i tak naprawdę czuł obrzydzenie... Nie dziwię się mu, ale zauważcie, że dwie heteroseksualne dziewczyny nie mają problemów z np. pocałowaniem się. Dlaczego? Dobre pytanie xD Myślę, że to dlatego, że kobiety są piękne, delikatne, 'czyste'...
A Wy co o tym myślicie?

kristen_twilight

Słyszałam, że miał dziewczynę. Byli ze sobą 3 lata.

kargra89

A ja słyszałem, że jest w związku z afrykańskim bawołem, którego to zdradza kevinem samym w domu, a okazyjnie także z rurami wydechowymi przygodnych taksówek. Tak słyszałem.

BelzeBoobies

no nie gadaj!! ide do sasiadki na ploty XD

kristen_twilight

ja bym nie chciala pocalowac dziewczyny... :P

kristen_twilight

Skoro napawało go to obrzydzeniem i "rzygał" po każdej scenie, to powinien nie przyjmować takiej roli. Naprawdę dziwna sytuacja, robić coś wbrew sobie, tylko dla kasy.

12martapattinson

On jest kryptogejem, normalnie. To znany fakt. Puszcza się na prawo i lewo z pederastami wszelkiej maści. W końcu ja to wiem, mam do niego GjeGje i sobie z nim o tym normalnie pisze, normalnie. Normalnie, fajny z niego koleś, normalnie.

BelzeBoobies

Ta dyskusja do niczego mądrego nie zmierza. Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości chyba musimy zapytać Roberta osobiście :-)

Euhenia_2

on jest gejem, transwestytą, transseksualistą, metroseksualistą, sadomasochistą, Czerwonym Kapturkiem i ojcem Rydzykiem w jednym. No ciekawa jestem co jeszcze wymyśli nasz wspaniały i wiarygidny Pudel, Plotek, Kotek, srotek, Kozaczek, jebaczek i inne. Zaczynają mnie wkurzać takie tematy z dupy wzięte. Gratuluję osobom, które zakładają je dlatego, że przeczytały coś na tych godnych pożałowania portalach i sądzą, że to prawda i koniecznie trzeba ją obwieścić światu. Nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Dziękuję.
Dobranoc.

None200

masquerade__ pośmiejmy się i popłaczmy razem :]
reszcie dziękujemy ...

None200

chyba ty jesteś gejem ten kto założył ten temat on jest cudowny ty wierzysz w każdą plotę :P