Czyżby taka była smutna prawda dla miliardów fanek Robcia?
żeby nie być gołosłownym:
http://bellaswan.pinger.pl/m/1223600
http://www.przeploty.pl/artykuly/pattinson-i-mesko-meskie-przygody/2319
Taa, oczywiście. Po pierwsza ta pierwsza strona to jakiś blog, który kopiuje artykuły z portali plotkarskich, które kłamią. A druga strona jest o filmie- Little Ashes, gdzie grał geja.
To nie znaczy, że nim jest.
dziki szał wywołałes Kolego Drogi tym gorącym newsem :>
no ale cóz.
Nawet jesli okazałoby się to prawdą to specjalnie nie zmieniłoby mojego stosunku do jego osoby. Który funkcjonuje sobie przeciez tylko i wyłącznie w ramach szeroko ujętej abstrakcji ;] Zatem, zatem nawet gdyby byl innej orientacji to hehe co z tego?
'Robcio' jak to słodko ująłes to Robcio ;p
Zasadnicze dla osób z jego bezposredniego otoczenia, które wiązą z nim jakies nadzieje.
Dla nas raczej żadnego nie ma, wiec jak pisałam dziki szał :>
ale w ogóle ładna plota :] Kończę swoje wywody na ten temat, nie będę przykladać ręki to jej dalszego rozpowszechniania ;]
pomijając już powyższą kwestię to pudelek jest zajebiaszczy ogólnie ;p
zdecydowanie 1 miejsce na polskim rynku portali plotkarskich :>
A co do fanek ;D
Nie wiem czy widzieliście...masakra
http://www.youtube.com/watch?v=MDzC_5XIvj4&feature=related
1 miejsce na polskim rynku portali plotkarskich może i tak jednak zawsze pozostaje słowo 'plotkarskich' :P a to automatycznie wyklucza 100% wiarygodność ;] ;P
O Mój Boże!!! żal i jeszcze raz żal...
Ps. Co do filmiku do zajebisty, ta fanka jest naprawdę chora na głowę...buhahahahahaha
A mi się własnie wydaje , ze on jest gejem. On jest jakiś dziwny.Ma gejowskie ruchy , jest taki chuderlawy , biega jak dziewucha , nie ma dziewczyny , spotyka sie zazwyczaj z facetami.To niby wielkie uczucie do Stewart to marketing.Mi sie wydaje , ze on miał doczynienia głębsze z Tomem Welingiem , tym jego niby ,,przyjacielem'' często są razem , a on niby chodzi z ta Camilla Bell czy Belle jakoś tak.A to zwykły gejowski ukłąd i przykrywka , ona jest przyjaciółka pary pedałów.A Pattin sie wstydzi to powiedzieć , wiadomo w zmierzchu zagrał , co powiedza gówniary , rozszarpią i wykastrują.Z resztą w filmie on tez pedałowato wyglada bo do przesady ładnie.Dziwne , ze jako homo nie podobał mu sie make-up na potrzeby filmu.
Dżizas, a ty znowu swoje z tym gejem. Nie dość, że wierzysz w te plotki i to jeszcze z pudelka. Gratuluje naiwności, no ale każdy uważa jak chce (;
Jak mu się nie podobał make-up to może gejem nie jest? W tym ostatnim zdaniu stwierdzasz niepotwierdzone plotki. Eh, ten pudelek (;
ON GEJEM NIE JEST PRZECIEŻ ON LUBI KOBIETY A W FILMIE LITTLE ASHES RZYGAŁ PO KAŻDEJ SCENIE !! SMUTNO CI ?? WYGRAŁAM :)
Może nie znowu rzygał, ale czytałam gdzieś, że strasznie ciężko było mu to zagrać i tak naprawdę czuł obrzydzenie... Nie dziwię się mu, ale zauważcie, że dwie heteroseksualne dziewczyny nie mają problemów z np. pocałowaniem się. Dlaczego? Dobre pytanie xD Myślę, że to dlatego, że kobiety są piękne, delikatne, 'czyste'...
A Wy co o tym myślicie?
A ja słyszałem, że jest w związku z afrykańskim bawołem, którego to zdradza kevinem samym w domu, a okazyjnie także z rurami wydechowymi przygodnych taksówek. Tak słyszałem.
Skoro napawało go to obrzydzeniem i "rzygał" po każdej scenie, to powinien nie przyjmować takiej roli. Naprawdę dziwna sytuacja, robić coś wbrew sobie, tylko dla kasy.
On jest kryptogejem, normalnie. To znany fakt. Puszcza się na prawo i lewo z pederastami wszelkiej maści. W końcu ja to wiem, mam do niego GjeGje i sobie z nim o tym normalnie pisze, normalnie. Normalnie, fajny z niego koleś, normalnie.
Ta dyskusja do niczego mądrego nie zmierza. Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości chyba musimy zapytać Roberta osobiście :-)
on jest gejem, transwestytą, transseksualistą, metroseksualistą, sadomasochistą, Czerwonym Kapturkiem i ojcem Rydzykiem w jednym. No ciekawa jestem co jeszcze wymyśli nasz wspaniały i wiarygidny Pudel, Plotek, Kotek, srotek, Kozaczek, jebaczek i inne. Zaczynają mnie wkurzać takie tematy z dupy wzięte. Gratuluję osobom, które zakładają je dlatego, że przeczytały coś na tych godnych pożałowania portalach i sądzą, że to prawda i koniecznie trzeba ją obwieścić światu. Nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Dziękuję.
Dobranoc.