Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
61 152 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Chciałabym się dowiedzieć czy Robert ma dziewczynę. Nie jestem napaloną fanką ale interesuje mnie jego życie prywatne. Jeżeli wiecie coś jeszcze ciekawego to proszę piszcie.

Czekoladka

Kiedys wpadła mu w oko dziewczyna a najśmieszniejsze było to że on jej w ogóle nie znała.Gdy rozmawiał znią pierwszy raz nie wiedział co ma mówić, laska żuciła focha i tyle ;p Potem była "słynna" Camilla Belle, spotykał się z nią ale to już nieaktualne. Teraz nie ma dziewczyny ;p

globetrotterka

Z Camilla spotyka się nadal, z tym, że jak twierdzi, znajomość ta miała i ma, charakter wyłącznie przyjacielski.
W necie pojawiły się też ploty o jego relacjach z Megan Fox, ale ciężko stwierdzić w jakim stopniu są prawdziwe.

Oficjalnie w żadnym związku nie jest.
Ma za to psa, którego cechuje 'beyonce's walk'^^

Czekoladka

Nie. Co więcej uważa że w "tym środowisku" (chodzi o cały showbiznes) nie chce mieć dziewczyny. W wywiadach podkreśla że plotki na temat jakiegokolwiek romansu z Natalie Portman, Megan Fox, brazylijską modelką, której nie widział na oczy lub też z Camillą Belle. Marzy o wielkiej miłości od pierwszego wejrzenia. Podczas kręcenia 'Zmierzchu' za bardzo wczuł się w rolę i był zauroczony Kristen, jednak było to przelotne uczucie, po tym jak zdał sobie sprawę że 90% to gra aktorska z Kristen są dobrymi przyjaciółmi. Jak wszyscy wiedzą na gali oscarowej próbowała uwieść go Paris Hilton, ale spławił ją tak szybko jak się pojawiła (wykręcając się, że nie pójdzie do niej na imprezę ponieważ leci rano do Japonii kręcić film i musi się wyspać ;). Resztę wieczoru spędził z Natalie Portman, jednak tutaj też podkreśla że pozwoliła mu po prostu się rozluźnić i łączą ich jedynie koleżeńskie relacje.

To chyba mniej więcej ostatnie doniesienia w pigułce. Ostatnio oświadczył że nie ma żadnych numerów telefonów i nie widuje się z innymi ludźmi. Przeraża go zamieszanie wokół jego osoby.

I na koniec dosadna odpowiedź na Twoje pytanie:

"Aktorzy z filmu Twilight gościli w kanadyjskim programie MuchOnDemand. W trakcie jego emisji realizatorzy połączyli się ze znanym komentatorem i prześmiewcą życia celebrytów - Perezem Hiltonem.
Perez nie omieszkał zapytać obecnego w studio Roberta Pattinsona czy aktor spotyka się z jakąś dziewczyną.

Fanki oszalały, gdy okazało się, że ich idol nie ma żadnej partnerki."

To tyle ;)

avocado_

* że plotki są w żadnym stopniu nieprawdziwe. (sorry, zgubiłam wątek ;p)
Właściwie to tych wywiadów nie było tak dużo, więc możesz sobie poczytać ;)

avocado_

Dzisiaj znalazłam ciekawą informację:))

http://poszkole.pl/news,Robert_Pattinson_szuka_milosci,25366,1.html

arisa_

a gdzieś czytaąłm ze sie spotyka z jakąs modelką niemieckiego pochodzenia xDDD