1. Jej występy na żywo to zupełna porażka, czyli śpiewać nie potrafi. Na płytach ma głos znakomity. Zna Jay-Z, który pomagał jej od początku do końca. Czyli wychodzi na to, że głos ma przerobiony komputerowo, bo występy jej na żywo pozostawmy bez komentarza.
2. Żeby tego było mało, wydała trzy płyty, jest kopią Beyonce, nie ma własnego stylu i nawet nie próbuje go odnaleźć.
3. Tekstów sama pisać nie potrafi.
4. Wybiła się tylko dlatego, że zna Jay-Z, więc nie mówcie, że to dobrze, że jej pomógł, bo co innego jest pomaganie, a co innego robienie wszystko za tą osobę. No więc gdyby go nie znała, nikt by o niej nie usłyszał, bo śpiewać nie potrafi.
W takim razie co Rihanna osiągnęła by bez przeróbek komputerowych?? Nic. Wniosek?? Rihanna to wioska.
To prawda, Beyonce też osiągnęła to wszystko dzięki Jay-Z. Inne gwiazdy żadnego pojęcia o śpiewie nie mają a jakoś robią karierę, chociażby Paris Hilton, Mandaryna. Obie kariere piosenkarek chociaz w ich przypadku to duzo powiedziane zrobiły dzięki kasie, którą mają. Rihanna z pewnością ma o niebo lepszy głos od tych dwóch pseudo artystek.
kazdy ma swoje gusta, jesli sadzisz inaczej to znaczy ze jestes jedynie zakochana w jakiejs piosenkarce trzynastolatka.
mi sie bardziej podoba glos mandaryny od beyonce, masz cos do tego ?? ??
poza tym ta wasza beeeeeee czasem wyglada jak trup.. fuuUUuuuu !
"Ryśka" xD
Pewnie, że Beyonce lepsza.
Jay-Z zrobił wszystko dla i za Rihanne.
I to przez nią zaczął się kłócić z Beyonce ;/
W sumie to Beyonce wspóczuje, Rihanna wszytsko kopiuje i zabiera czas jej narzeczonemu. Na jej miejscu już dawno walnelabym ja w ten wielki nos x)
A z jej płyt to zostaja wypromowane 2 czy 3 piosenki, a reszty nikt nie slucha? Dlaczego? Bo do reszty piosenek Rihanna nie zakrecila dupa przed kamera xD
Pzdr!
Heh, bronicie swojej idolki jak anioł stroz, a tak sie sklada ze Bijonse bardzo sie z ta Rijaną lubi .... gowno wiecie, a duzo pierdolicie ;d
Bijonsek mój kochany polubił sie z Ryszaną-Kaszaną:)
Rihana ma głos na żywo nie za ciekawy i nie chodzi o
żadne gusta tylko poprostu o to jak śpiewa-a śpiewa źle i
tyle. Chyba że fałsz,kwilenie,stęki,jęki i jeszcze raz
fałsz sie komuś podobają. A beyonce spiewa na żywo tak
genialnie,że nawet osoby które jej nienawidzą muszą przyznac
że mimo tego jaka to Bee okropna nie jest śpiewa świetnie...
a tak przy okazji...
Rihana znowu zaszalała,albo mi sie tylko tak wydaje...
w jej nowej piosence znowu słychac jakies dziwne cos...
"mama si mama su mama sasa" czy coś w tyn stylu...
chyba sie pochlastam z tą Ryśką!!:P nie dość że pojechała
z "olką olką olką eh ehh eeeehhh eeh eee!" to teraz
jazda z jaką mamą sitą-sutą czy jak to tam...:P oj ryha ryha
niedługo wymyślisz swój własny język...
PS.pozdrawiam Eminema11,wspanialne napisałas o naszej ukochanej
Ryśce:*
a i co to za gadanie że Beyonce osiągneła wszystko dzieki jay-z???? ona i jej zespół królowały na listach nie mając nic wspólnego z Jayem...dopiero nagrywając pierwszą SOLOWĄ płyte bee skorzystała z pomocy Jaya...ale i tak piosenki pisała SAMA...nie potrzebowała sztabu sztucznych ludzików piszących o jakichś parasolkach-olkach-olkach,żeby osiągnąć sukces...Bee pracuje sama,pisze sama,ma wspaniały głos i śpiewa na żywo tak,ze ciary sie dostaje na plecach...chociaz w sumie jak słysze ryszane to tez dostaje ciarów...ale z innego powodu (fałsz xD)
pozdrawiam
A mi się bardzo podoba głos Rihanny :). Taki inny :). Za to Beyonce ma identyczny głos jak większość dzisiejszych pseudogwiazd :P. Jeśli ja miałbym wybrać wybieram Rihannę, bo muzyka Beyonce mi jakoś nie leży. Do tego Bijąca straciła resztkę mojej sympatii występując z Siekierą. No i gdyby nie Jay-Z Beyonce byłaby tylko dawno zapomnianą wokalistką Destiny's Child :P
Aleeeeera - Rihhanna spiewa gwara jaka mowi sie tam skad ona pochodzi. Nie wiesz, gadasz glupoty. Wogole mam takie pytanie do dziewczyn co tu takie glupoty pisza ^^ 'czy wy zazdroscicie ze rihanna zatanczyla sobie z tym smiesznym <raperem> dżej Zi, a on jest chłopakiem beyonce?
a tu kawaleczek:
I never thought I'd see the time when you would be.
So far away from home.
So far away from me.
Just think of all the moments that we spent.
I just can't let you go from me, we were meant.
I didn't mean to hurt you, but I know.
In the game of love, you reap what you sow.
( So-o-o-o-w)
---------------
Sexually healin come and rescue me
(Come and rescue me)
Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh
Cause the way that he move got a girl wanna do something
Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh Ohh
---------------
I've spent too much time, playin wife
For many nites keepin you happy (Giving you all me) My way
But every morning, feeling guilty cuz your lying next to me
O Lord forgive me, I thought by now we'd be married
4 months ago, you promised me
By now I'd have my wedding ring, you've shown no commitment to me, to me
I cannot blame you, for using me, if I continue to let this be
Cuz shackin with a man just ain't me, ain't me
------------------------
Kilka tekstow tych jej nedznych piosenek i co?? same: oooh aaah ooooh ZAPINAJA MNIE W DUPSKO ????
a wszystkie o tym samym mowia..... wiecie jak to sie nazywa?
S Y F