Renée Zellweger

Renée Kathleen Zellweger

8,3
26 288 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Renée Zellweger

jaka z niej aktorka - żadna!!!! wygląga jak chomik, jej gra mnie denerwuje i to baardzo żaden film z jej udziałem nie podobał mi się, nie zasłużyła na tego oscara.... blee

Lilu_2

straszne.

Plastyk_ys_fantastyk

Zgadzam się w 100%, strasznie mi się nie podoba jej gra, jest jakaś taka nieobecna i ciamajdowata. Jednakże filmy z nią czasami oglądam (bo muszę) np Do diabła z miłością obejrzałam dla Ewan'a McGragora.

Magi_Rose

nieobecna? ciamajdowata? więc skąd te wszystkie nominacje i nagrody? ale dobra,nie czepiam się,w końcu to wasze zdanie.

Plastyk_ys_fantastyk

Ich zdanie jest do d*py. Bo niby co to mają być za argumenty - brzydal ? Ciekawe czy dzi*ka , która założyła ten temat ma ładniejszą twarz - chyba nie... A Renne jak dla mnie ma śliczną twarzyczke. Nie jest chuda, ale to dobrze przynajmniej nie robi z siebie "wieszaka". Po prostu jest sympatyczna!!!

Do Lilu: "bleee" to Ci pewnie mowią, jak Cie widzą.

InowroclawskiWilk

hmm Oscary?? To jedna wielka lipa! Nie są wymierną talentu, bo np taki Gary Oldman (chyba najlepszy aktor na ziemi) nigdy nie dostał Oscara...

Magi_Rose

masz rację Magi,Ty jesteś wymierną talentu.Oscary lipą? przesadziłaś/eś. [Renee ciamajdowata-wciąż mam ubaw :D LOL]

Lilu_2

taaa... jeszcze napisz że keira knightley jest lepszą "aktorką" od Renee...
Nie zasłużyła na Oscara... Zgadzam się... Renee jest za dobra na Oscara...

ottak

dokładnie:)

Plastyk_ys_fantastyk

btw zgadzam się z Never - Renee ma śliczną twarzyczkę:)

Lilu_2

Lilu!!! Sprawdź czy nie ma Cie w drugim pokoju, bo chyba szukają kretynek do obsady w najnowszym filmie!!!

Widisz też tak potrafie bełkotac jak ty :P

Lilu_2

Eee chomik ? Bo chyba się 'przeczytałam' :/ Jakiś żart to jest ?
Wg mnie Renée ma oryginalną urodę, ale to wcale nie znaczy, że jest brzydka ! Przeciwnie - bardzo ładna ... Jeśli denerwuje Cię jej gra to przecież wcale nie musisz oglądać i tyle. The end ;)
Pozdro dla wszystkich, którzy rozumują tak jak ja :D

P.S. I dla innych oczywiście też :* Bo to Wasza opinia, więc szanuję :)

Lilu_2

Nie podoba mi się jej uroda, i chyba zgodze sie ze stwierdzeniem, ze wyglada jak chomik ^^" ale mimo tego, ze tak jak mi nie podoba ci sie jej uroda chyba nie mozesz napisac ze aktorka z niej zadna.

użytkownik usunięty
Fay

z urody przypomina mi Andreasa Goldbergera :-))))))))))))))))))))

niektorzy z was sa chorzy reenee to jedyna aktorka w swoim rodzaju nie jest pusta lala hollywoodu jak charlize theron i gra swietnie polecam naprawde wzgorze nadziei bo ta rola jest historyczna

użytkownik usunięty
JohnnY_3

Charlize Theron nie jest pustą lalą.Widziałaś "Słodki listopad" albo "Adwokata diabła"?Pusta to jest np. Britney Spears.
PS. Żeby nie było niedomówień: Renee Z. lubię i uważam,że jest dobrą aktorką."Wzgórze nadziei" widziałam,myślę,że grała tam lepiej niż Nicole Kidman.

Lilu_2

Hej Lilu to chyba ty jesteś brzydalem. Renee to najwspanialsza aktorka na świecie i najładniejsza i ma talent i za każdą rolę należy jej się Oscar. Jak pisałaś\eś ten tekst to chyba patrzyłaś/eś w lustro!!!! I więcej nie obrażaj Renee!!!

Natalka14

Jest gruba i rzeczywiście wygląda jak chomik, a jej gra jest beeeznadziajna!!!!!!!!!

Lilu_2

"A Renne jak dla mnie ma śliczną twarzyczke" - Diverse:
http://media.skoopy.com/misc/celebs_without_makeup/Renee-Zellweger.jpg [media.skoopy.com/misc/c...]

Lilu_2

Sorry - kijowy dałem link. Ten powinien być dobry:

http://media.skoopy.com/misc/celebs_without_makeup/ [media.skoopy.com/misc/c...] (Zellweger na samym dole, chyba)

użytkownik usunięty
pro415

no, tak właśnie wyglądają gwiazdy bez makijażu ;p ;p
Okropność.
ale wygląd nie jest najważniejszy ;p

Lilu_2

Uważam że Renee nie jest ładną kobietą... ale co z tego, ważne jest jak gra. I w tym również mnie nie zachwyciła, nie rozumiem Oskara za WN. Zagrała moim zdaniem beznadziejnie, była już po prostu denerwująca i przerysowana...nie pasowała mi wogóle do Ruby z ksiązki...generalnie nie lubię tej aktorki.

Skylaria

kwestia gustu ale nie mozna powiedziec ze jest brzydka , ma cos w sobie a jesli by talentu nie miala to nagrod by nie dostawala, az tylu ludzi nie moze sie mylic, pozdrawiam paszczaki ktore jej zazdroszcza

pati_17

A ja bardzo ją lubie bardzo mi się podobała w roli tłuściutkiej ale uroczej Bridget Jones:D i wcale nie była sztuczna

Dzamik

KOLEJNA WSPANIAŁA DYSKUSJA

SIC!

PS. PO CO ODP. NA GŁUPIE TOPIKI?

użytkownik usunięty
MADLEN

Po co odp. na głupie Topiki?? Właśnie - ludzie tylko się prowokują...
Ale jednocześnie piszesz - kolejna wspaniała dyskusja.
Trochę cie nie rozumiem.
No,no, trochę przesada z tym chomikiem. Wydrukuj sobie zdjęcie Renee i pójdź do sklepu zoologicznego. Porównaj z chomikiem i dopiero wtedy pisz temat...

Fajna babka, dobra aktora, jest ladna, napewno nie brzydka , to kwestia gustu oczwiscie, ale jej umiejetnosci my laicy nie mozemy podwazac :)

wy już nie macie sie o co kłocić-hahaha
Jak juz dyskutujemy o aktorach,to podyskutujmy o ich talencie,wielkich rolach(lub tych mniejszych)i zasługach dla kinematografii, a nie się kłocicie jak dzieci czy jest podobna do chomika czy ładna,czy brzydka...itede
Takie dyskusje sa poniżej zera,przynajmniej w portalu o tematyce filmowej!!