Jeden z faworyzowanych przeze mnie aktorów.Oglądanie go to 100% przyjemności. Niezwykły talent- oby takich więcej.Ma bardzo ciekawą barwę głosu, nieziemski lekko ironizujący uśmiech, nieziemskie spojrzenie itd. Jednym słowem amazing.Miał tylko jedną wpadkę: jak mógł się tak poniżyć i zagrać z niejaką lopez w wielkim g....e "Pokojówka na Manhatanie"???.Ale wybaczam mu to.
zgadzam się w 100%!
oglądanie go w kinie czy TV to czysta przyjemność..jego spojrzenie powoduje,że trudno o nim zapomnieć,czy oderwać oczy,a ten głos..ach,poezja..
a w "Pokojówce.."podobno zagrał świadomie,chciał po prostu sprawdzić,czy nadaje się do tego typu ról :-)
Ja to ocenię w 1 dzień Świąt,bo zamierzam się poświęcić i obejrzeć ten film,tylko ze względu na Ralpha
BTW:Ralph ma dzisiaj urodziny!Życzę mu wszystkiego najlepszego,mnóstwa sukcesów zawodowych i artystycznych!
Happy Brithday,Mr.Fiennes!
Tak wczoraj były urodzinki Ralpha...;****
On ma wspaniały ten głos a te oczy brak mi słow..... Mogę siedzieć i patrzeć na niego cały czas, słuchać tego głosu, patrseć w te nie ziemskie oczy....
Wszystkiego naj Ralph:***** You know I.... U!!!!
popieram, jego glos emanuje spokojem i subtelnoscia, jak dla mnei jest to po prostu kolejna kategoria akcentowa, sama przyjemnosc :D