Jako voldemortowi to bym mu zaj*ebał ale jako szef Slowik to ojj lodziłbym mu bez opamiętania. Tak jak lodowydzimi. Szkoda że z filmu usunięto sceny gejowe. Czy jest w związku ? Ralph jak to czytasz odezwij się na pw albo w komie.
Aktualizacja wątku!! Mamy to!! Kazdy gejuch oglada dzis kingsmenow gdzie Ralph pokazal swoje prawdziwe oblicze
boże! właśnie obejrzałem ten film i przysięgam sceny są niesamowicie podobne do tych, które usunięte zostały z "The Menu" po londyńskiej premierze. Przypadek?
boże!! Własnie również obejrzałem ten film i muszę przyznać, że wygląda to identycznie do usuniętych scen z innej produkcji rifa fejnsa "The Menu". Przypadek..? Najwidoczniej pieniadze nie zawsze sklonic potrafia montazystow od zatuszowania pewnych spraw...
obejrzyjta sobie pokojuwke z manchatanu niezle jaja widac ze podrywal rejf fajns ta laske tylko po to zeby byc blizej jej syna na ktorego zdecydowanie mial chrapke nie dosc ze g*j to jeszcze ped*fil :/
ale bym lodzil bez opamietania serio rif fajns moglby mnie sprac pasem na kwasne jablko a ja bym mu tylko podziekowal tak tak szefuniu jajks
AKTUALIZACJA WĄTKU Rif fajns wystapil w mrocznych cieciach jako pan hilary - po nagrywkach widziany był jak w pełnym makijażu lodził naprzemiennie dla tima burtona i johnego deopa
AKTUALIZACJA WĄTKU Ralph FIENNES widziany na premierze filmu Inspektr Pająk w Cannes uprowadzał dzieci z sali (za kinem znaleziono potem tylko 8 martwych pająków, odwłok i dziecięce kosteczki)
AKTUALIZACJA WĄTKU Rif Fiens widziany w Tajlandii na dzi**kach ! 1599 dzifka curka imagine taką sytuacje xp ? Nieprawdopodobne zbiegi okoliczności
AKTUALIZACJA WĄTKU o co mi chodziło z tym numerem i dzifką curką? nie pamietam ale Rif Fajns widziany na premierze filmu PUTIN patryka wegi - podobno po premierze widziany za kinem leżący w pieluszce razme z Carmine Russo
AKTUALIZACJA WĄTKU Rif Fajns widziany we Wrocławiu! Razem ze znanym piratem Crackiem Borrowem zażywał n4rk0tyk! pod Halą Targową, zaraz potem wsiędli na łódkę Nimfa (od Nimfomanki? Klasyczny ralf :) ) i odpłynęli 100 metrów. Później łóda zatonęła topiąc wszystkich pasażerów na pokładzie.. Tragedia :(
AKTUALIZACJA WONTKU: RALF FAJNS WJAZD NA PEŁNEJ KU***! Na konferencji w Londynie, gdzie zapytano go o opinię na temat nowego odtwórcy Snape’a w nadchodzącej adaptacji, Ralph nie wytrzymał. Podobno wywalił się na fotelu, chwycił mikrofon i zaczął jazdę: "Snape był biały jak ściana w łazience Malfoya, a teraz co? Koleś wygląda, jakby pracował w Hogsmeade przy piecu. Nie, kur**a, to nie moje uniwersum!"Świadkowie twierdzą, że ktoś próbował go uspokoić, na co Ralph odparł: "Chj mnie obchodzi polityczna poprawność, Snape to legenda, a nie miejsce na eksperymenty!"* Podobno PR-owcy próbowali go uspokoić, ale Fiennes ciągnął dalej, twierdząc, że "Snape to postać tragiczna, a nie materiał na nowoczesny casting Netflixa."
Internet eksplodował, a fani są podzieleni – jedni mówią, że Ralf po prostu nie rozumie współczesnych zmian, drudzy twierdzą, że dawno przekroczył granice. Plotki głoszą, że Warner Bros. już rozważa, czy wymazać go magicznie z przyszłych projektów.
Co sądzicie? Czy Rif Fajns odleciał na dobre, czy może jednak ma trochę racji? PS: A co, jeśli Snape byłby rudzielcem? Bo czemu nie, skoro już wszystko wolno?
Aktualizacja wątku: RIF Fajns widziany na premierze filmu Grafted. Ale to nie koniec. Tak się składa, że jestem pracownikiem Hollywood i przygotowuje sale na rozdanie oscarów. Ralph pytał czy będzie klimatyzacja a jeśli nie to czy może lodzić bo mu gorąco. Ja mówię co? No ale taka aktorzyna jak on to się nie domawia . 1899 dziffka what the he’ll ?
He'll what ? Ja ci powiem co bo znam go na wylot. Juz nie jedns premiere filmowa mi zniszczyl bo ten zboczeniec przychodzil nagi i wymachiwal pin*dolem. Powiem ci lepiej jak sie pojawi to powiedz mu grzecznie zeby poszedl albo udawaj ze to liam neeson (ktos na forum slusznie zauwazyl ze sa podobni) i go nie wpusczaj . No chyba ze marzy ci sie skandal na skale swiatowa :) Przy okazji film Graften naprawde bardzo ciekawy, przypomnial mi o przerazajacej sytuacji ktora widzialem w Squacie gdzie znany aktor John Depp Jr przez rozlanie sie substancji polaczyl sie cialami z 10 menelami i mopem ktory zastapil mu wlosy :( Jak ktos nie wierzy wpiszcie sobie Johnny Depl teeth w goglach