według mnie jest ona idealną kobietą pd względem wyglądu:) Mógł bym na nią ciągle patrzeć. I ten jej głos... ech. kto ma jeszcze takie same zdanie o niej?
jestem dziewczyna,ale tez uwazam, ze Rachel jest przepiekna. Ma juz 43 lata a nadal tak mlodo wyglada. Jest tez swietna aktorka.!
naprawde piekna i swietnie gra a i aktualnie ona ma dla mnie cos wspolnego z Emilia Clarke czyli brwi,obydwie maja pieknie dlugie pelne brwi i gdyby tylko dalo sie oddmlodzic ja do roli DEanerys to tez bym sie zgodzil mimo ze Emilia jest idealna
Jestem kobietą i uwielbiam ją jest naturalna, nie przerysowana, subtelna, urzekająco piękna, nie wygląda sztucznie i jest świetną aktorką.
Ja też mam takie zdanie, jest przepiękna, ultrakobieca, a przy okazji nie straciła z wiekiem dziecięcego błysku w oku.
Piękna, utalentowana i intrygująca. Chciałbym zobaczyć ją w jakimś naprawdę dobrym filmie gdzie grałaby jedną z głównych ról. Widziałem tylko kilka filmów i bardzo fajnie grała ale ona zasługuje na lepsze filmy i lepsze role.
Tak, z kimś takim można by spróbować związać się na długo, przede wszystkim ona nie jest suką, dobrze jej z oczu patrzy. Pomarzyć można zawsze.
Kiedys byla jedna z moich ulubionych aktorek a teraz strasznie mnie drazni i nie lubie jej ogladac. Moze to kwestia tego ze sie brzydko starzeje a moze przestala odpowiadac mi jej gra aktorska? Trudno powiedziec czemu zmienilam zdanie na jej temat, moze tez z wiekiem moj gust sie zmienil a moze Rachel po prostu wybiera kiepskie role ostatnio?
Podpisuję się. Jako dzieciak byłem w niej zakochany, gdy zobaczyłem ją w Mumii. Podoba mi się do teraz :)