Rachel McAdams

Rachel Anne McAdams

8,2
68 385 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel McAdams

Zagrali razem w "Pamięniku". Byli znakomitą parą nie tylko w filmive lecz także w życiu. Te wspaniałe słowa wypowiedział Ryan na łamach misięcznika GQ:
''Niech Bóg błogosławi ''Pamiętnik''. Dzięki temu filmowi poznałem jedną z największych miłości mojego życia. Ale ludzie robili nam szkodę, przyjmując, że jesteśmy tacy sami jak Allie i Noah.''

Mówi, że ich związek nie był taki jak bohaterów, których grali.

''Kiedyś na ulicy podeszła kobieta i prawie mnie uderzyła. Mówiła coś w stylu: Jak mogłeś? Jak mogłeś zrobić to tej dziewczynie?''

Facet marzenie :)

Violet

mozesz zamieścic cały wywiad z nim?

CzegoNieWidac

Wywiad z nim ale w wersji angielskiej.

Ryan Gosling addresses his break-up with Rachel McAdams in the November 2007 issue of GQ Magazine:

—- “I mean, God bless The Notebook,” Gosling says. “It introduced me to one of the great loves of my life. But people do Rachel and me a disservice by assuming we were anything like the people in that movie. Rachel and my love story is a hell of a lot more romantic than that.”

They broke up, is the thing. It’s been a few months. Gosling says it wasn’t the attention that did it, but other than that he doesn’t really know what to say. “The only thing I remember is we both went down swingin’ and we called it a draw,” he says.

The Notebook people have taken it harder. “Women are mad at me,” Gosling says with a rueful smile. “A girl came up to me on the street and she almost smacked me. Like, ‘How could you? How could you let a girl like that go?’ I feel like I want to give people hugs, they seem so sad. Rachel and I should be the ones getting hugs! Instead, we’re consoling everybody else.” —-

Violet

dziekuję;)

co do tego ze sie nienawidzili-to nie rzadkość.kto sie czubi ten sie lubi ;p

Violet

Zapamiętałem scenę z Pamiętnika jak Allie pokłociła się z rodzicami o Noah (to było na początku) on poszedł do fury, ona go dogoniła i zaczęli się o coś ze sobą sprzeczać i doszło do małej szarpaniny.

michal_mm1

Ej to nie było przypadkiem odwrotnie? To Noah pokłócił sie z rodzocami Allie. Ona go dogoniła i zaczęli się o coś ze sobą sprzeczać i doszło do małej szarpaniny.

Violet

Oglądałem to niedawno w TVNie i na bank było tak ze to ona sie kłocila z rodzicami. Zaczelo sie od tego ze późno wróciła do domu (Noah ją podwiózł) a skonczyło na tym ze Noah nie jest dla niej bo to tylko zwykły robotnik. Noah wszystko to słyszał bo był w pomieszczeniu obok. Postanowił wyjść. Szedł do fury. Allie go dogoniła. Resztę już znamy. Zaraz po tym (chyba następnego dnia) ona wyjechała gdzieś. No chyba że mam jakąs schizofrenię i źle pamiętam :)

michal_mm1

Nie. Napisałeś tak jak to było w filmie. To ja cie żle zrozumiałam. Sorry

Violet

czyli co Rachel i Ryan juz nie sa razem? szkoda tworzyli swietna pare pozdrawiam :) a film byl boski ;p

JustFurious

Niestety nie. ostatnio czytałam jak reżyser w wywiadzie mówił o tym jak zdziwił sie że rachel i ryan sa razem. Wspomniał ze już od początku nie nawidzili sie i nawet prosili by wspólne sceny kręcić osobno.

Violet

"(....)wspólne sceny kręcić osobno" hehe Ciekawe jak by to zrobili? :) Jezeli to prawda to musieli się nieźle niecierpieć. Wogole szkoda że nie poprosili żeby te wspólne sceny z ich udziałem zrobić komputerowo :)

michal_mm1

Chyba coś skopiowałaś z mojego bloga, bo tak samo przetłumaczyłam :P (może nienajlepiej ale zachowałam sens ;]).
Szkoda, że już nie są razem. Byli świetną parą.

a to jest to, o czym mówicie:

Romans Ryana Goslinga i Rachel McAdams intryguje reżysera filmu, na którego planie doszło do pierwszego spotkania słynnej pary.

Nick Cassavetes do tej pory nie może uwierzyć, że gwiazdy jego filmu "Pamiętnik" zostały parą, ponieważ dobrze pamięta, że początkowo Rachel i Ryan szczerze się nienawidzili. - Nie znosili się i nie mogli ze sobą rozmawiać. Wszystko robili oddzielnie. Pamiętam, jak mieli zagrać scenę, w której ze sobą rozmawiali. Rachel wchodziła na plan, a Ryan mówił –"Gdzie byłaś? Miło cię widzieć". W pewnym momencie powiedział do mnie – "Nick, nie mogę z nią tego zagrać, czy sądzisz, że mógłbyś postawić w tamtym kącie kogoś innego, do kogo mógłbym mówić?". Nie zgodziłem się i dałem im 5 minut na dogadanie się. Zrobili sobie wielką awanturę. Podobno teraz mają romans? Cóż, jest takie stare porzekadło, że miłość dzieli od nienawiści jedynie cienka linia - opowiada reżyser.

'mógłbyś postawić w tamtym kącie kogoś innego, do kogo mógłbym mówić?' hahaha

Tamara

Keira. Bardzo możliwe. A jaki jest adres twojego blogu> Ja najpierw przeczytałam to po angielsku ale nie chiało mi sie tłumaczyć.

Violet

rachel-fan.blog.onet.pl

nie piszę, bo nie mam teraz czasu... ;/

Tamara

Tak to skopiowałam z twojego blogu. Mam nadzieje ze wybaczysz ;) Akurat nawinął mi się pierwszy więc bez namysłu skopiowałam :) Wybacz. Nawiasem to extra blog

Violet

po to pisałam, żeby inni mogli czytać, więc wybaczam ;]
dzięki :)

Tamara

:) A propos to w jakim programie robiłas szablon?

Violet

w Photoshopie. Tzn. tylko napis, bo zdjęcie znalazłam na jakieś stronie ;P

Tamara

photoshopie? jakis program jest zeby photoshop miec? jak tak to jaki?? pozdrawiam :)))

JustFurious

Dokładnie to program 'Adobe Photoshop'. Ściągnęłam kiedyś próbną wersję. ok. 30 dni działa. Raczej nic więcej nie trzeba. Podobny program i do tego darmowy to GIMP. Więc jak będziesz wybierała, to radzę ten drugi, bo zanim się nauczysz je obsługiwać, minie miesiąc i po zabawie a GIMPA masz cały czas ;)

Widzieliście zwiatun 'Married Life'?
Nareszcie się doczekałam :D

Tamara

niee ja nie widzialam ale wlasnie widze ze z Rachel Mcadams filmik jest :D w takim razie bede musiala obejrzec a o czym too tak w ogole jest :D

JustFurious

Po dekadach matrymonialnego zadowolenia, Harry (Chris Cooper) wnioskuje to iż musi zabić swoją żoną Pat (Patricia Clarkson) ponieważ kocha ja tak mocno by nie móc pozwolić jej cierpieć po tym jak ją zostawi. Harry spadł twardo (być moze chodziło o to ze sie zakochał) na młoda i ślicznej Kay (Rachel McAdams), ale jego najlepszy przyjaciel Richard(Pierce Brosnan) chce zatrzymać Kay dla siebie. Kiedy Harry'ego drecza jego niezdarne plany zamordowania swojej żony, inne charaktery sa pogmatwane z ich własnymi oszustwami. Jak Harry biorą udział w wyścigach w kierunku ich pasji ale podróż bez skrupułów, widocznie jets dobrze przeznaczona dla nikogo. Opis przetłumaczyłam z angielskiej strony. Opis dużo nie mówi ale jak obejrzysz zwiastun to wszystko zrozumiesz i bedziesz chciała obejrzec ten film :)

Violet

:D :)) z checia obejrze :D:D (za krotka wiadomosc za krotka wiadomosc :D:D:) )