Widziałem go w "Chichocie losu", emitowanym na TVP 1 w każdą sobotę o 20.15... Ot nic specjalnego nie zagrał - zwyczajna rola dzielnicowego ale mógłby to ktoś dodać do jego FILMOGRAFII.
Ciekawe na jakim jeszcze żenującym kawałku taśmy filmowej się pojawi, mimo, że zarzekał się, że odrzuca role w telenowelach. Dobrze, że zamknął oficjalne forum Comy, bo rozdmuchane ego Pana Wokalisty nie zniosłoby kolejnej krytyki.
Przez przypadek, ot tak z nudów, zobaczyłam fragment "Chichotu losu" i miałam szczęście na niego trafić. Tak więc cieszę się, że to nie było przewidzenie :P Choć jego twarz trudno pomylić z jakąkolwiek inną ;D
"Chichot Losu" akurat telenowelą nie jest, nie będzie też z tego niekończący się tasiemiec.
To serial nakręcony na podstawie książki pani Hanki Lemańskiej, zmarłej niestety. Książka jest bardzo dobra, na serial też nie można narzekać.
widzę, że zasrane, zawistne polaczkowo się na tym forum odzywa... Idźcie sobie pogadać na żywo, a nie zaśmiecacie filmweba... :P
Dajcie spokoj! gwiazda rocku w serialu? Największa chańba dla artysty, przykro patrzeć jak sie sprzedaje publiczności. Machina sławy go wciągnęła i tyle! Efekt klęski dopełnia jeszcze jego brak talentu aktorskiego, jest przerysowany i nieprawdziwy, przynajmniej jak dla mnie .Żenada absolutna. Nie tego sie od niego oczekiwało. Ideał sięgnął bruku. To smutne patrzeć na ten ikarowy lot.