Piotr Rogucki

7,5
12 589 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Rogucki

Widziałem go w "Chichocie losu", emitowanym na TVP 1 w każdą sobotę o 20.15... Ot nic specjalnego nie zagrał - zwyczajna rola dzielnicowego ale mógłby to ktoś dodać do jego FILMOGRAFII.

mike_ainsel

Ciekawe na jakim jeszcze żenującym kawałku taśmy filmowej się pojawi, mimo, że zarzekał się, że odrzuca role w telenowelach. Dobrze, że zamknął oficjalne forum Comy, bo rozdmuchane ego Pana Wokalisty nie zniosłoby kolejnej krytyki.

_Szaman_

Chichot losu to nie telenowela...bardzo ciekawy serial ,nie wiesz to się nie odzywaj;p

nihooya

Przez przypadek, ot tak z nudów, zobaczyłam fragment "Chichotu losu" i miałam szczęście na niego trafić. Tak więc cieszę się, że to nie było przewidzenie :P Choć jego twarz trudno pomylić z jakąkolwiek inną ;D

Agacior1987

właśnie też się zastanawiałam czy to przypadkiem nie on ;)

_Szaman_

"Chichot Losu" akurat telenowelą nie jest, nie będzie też z tego niekończący się tasiemiec.
To serial nakręcony na podstawie książki pani Hanki Lemańskiej, zmarłej niestety. Książka jest bardzo dobra, na serial też nie można narzekać.

mike_ainsel

widzę, że zasrane, zawistne polaczkowo się na tym forum odzywa... Idźcie sobie pogadać na żywo, a nie zaśmiecacie filmweba... :P

pixi222

Dajcie spokoj! gwiazda rocku w serialu? Największa chańba dla artysty, przykro patrzeć jak sie sprzedaje publiczności. Machina sławy go wciągnęła i tyle! Efekt klęski dopełnia jeszcze jego brak talentu aktorskiego, jest przerysowany i nieprawdziwy, przynajmniej jak dla mnie .Żenada absolutna. Nie tego sie od niego oczekiwało. Ideał sięgnął bruku. To smutne patrzeć na ten ikarowy lot.