Piotr Kupicha

6,8
20 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Piotr Kupicha

Ja jestem antyfanem Feela, a jak wy też, to wpisujcie się. Antyfani Feela, łączmy się.

szpszakal123

mała kupa, duża kupa, wielka Kupicha :D

szpszakal123

Również się wpisuję:D

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

blackgoat

Elton John średnia 3,94 Piotr Kupicha 3,03 to jakiś żart? Tożto ten frajer kupicha nie godzien jest eltonowi stóp całować!
ANTYFAN KUPICHY

blackgoat

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!frajer

szpszakal123

Czasem myślę, że powinna być na fw skala minusowa. I chyba wiem, komu dałabym -10;D
Dołączam do grona

szpszakal123

kupicha to zwykla kurew i podjebaniec, żeby go tak stado murzynów z ghany wydymalo

użytkownik usunięty
TakeMeToBrasil

Pięknie powiedziane :) I ja się dopisuję do tego jakże zacnego grona antyfanów tego farmazona :D

a skąd wiecie jaki on jest ? :) Ile razy w zyciu z nim rozmawialiscie?

szpszakal123

Pal licho muzykę, którą tworzą, to czy jest frajerem czy facetem z głową na karku, który po prostu umie się sprzedać- mnie to nie obchodzi, bo fanami mu są nastolatki, które w dzisiejszych czasach zachowują się jak chorągiewki na wietrze. Hehe kiepska z nich widownia

Nicklas

święte słowa, szczególnie te tyczące się nastolatek.

szpszakal123

Kupa i Kicha.

użytkownik usunięty
szpszakal123

Masz mój miecz i mój łuk i mój topór czy jakoś tak ;-) Przyłączam się.

użytkownik usunięty
szpszakal123

wpisuję się!

wpisuje się

szpszakal123

wpisuję się ^^

użytkownik usunięty
szpszakal123

Nie rozumiem co ci zawinił, co zabił ci żonę i dziecko że tak go nienawidzisz? Osobiście nie słucham jego muzyki ale szanuję jego fanów, pewnie też chciałbyś aby ludzie byli tolerancyjni na twoją muzykę.

jesli się słucha dobrej muzyki to nie ma czego tolerować tylko podziwiać. A jak sie słucha szitu to wtedy powinno sie martwic o tolerancję innych ludzi. A tak w ogole to nikt mu tutaj smierci nie życzy, po prostu uważam że Feel to kaszana, dno i wodorosty a koleś z siebie robi pajaca. Zresztą wszyscy i tak juz chyba zapomnieli o tej "kapeli" wiec nie wiem nad czym tu rozważać. Było minęlo. Teraz miejsce Feela w polskim showbusinesie zajęło jakieś Video albo Afromental ktorzy tak samo za rok przeminą bez wieści.

szpszakal123

W pustej szklance pomarańcze!

szpszakal123

Z przyjemnością dopisuję się do listy antyfanów zespołu Feel i pana Kupichy, któremu wydaje się, że jest wokalistą grunge'owym...

madz20

Kurde, ten zespół był popularny lata temu a nagle znalazł się hejter? :D #bekawchuj

blackgoat

Antypatia istnieje bez względu na poziom popularności.

madz20

Nie czas żałować róż gdy płoną lasy;) Jest tyle obecnie gównianych zespołów, że nie ma co sobie głowy zawracać takimi sezonowcami ;) A apropo grunge, to mi sie przypomniało jak po pierwszym hicie Feela jakiś dziennikarz porównał ich do Pearl Jam... o słodka naiwności :D