Philip Michael Thomas

7,5
543 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Philip Michael Thomas

Mam solidne informacje,ze P.M. Thomas nie jest az tak krysztalowa postacia w zyciu jaka jawi sie w Miami Vice. Okazuje sie,ze 13.12.91 zlozyl niedwuznaczna propozycje Jerremy'emu Tuckerowi (l. 14) w miescie Dallas ( Colorado) - Suddeutsche Zeitung (PAP)

sirgregh

tzn co? pm thomas pedofilem? lol nie wierzę

sirgregh

NIEMIECKIE GAZETY NIE LICZA SIE Z NIKIM NO MOZE Z WYJATKIEM HITLERA KTORY JEST W RFN SWIETY

A Philip Michael Thomas JEST WPORZADKU LEPIEJ PRZEDSTAW TE SWOJE SOLIDNE INFORMACJE ZANIM KOGOS OSADZISZ

sirgregh

Słyszałem pogłoski dawno temu o jego skłonnościach homoseksualnych...ale pedofil?! Nie sądzę!

sirgregh

Jest mi przykro, poniewaz sam z uznaniem patrze na niewatpliwy kunszt warsztatu Philipa Michaela Thomasa jednak jego postawa jako czlowieka pozostawia wiele do zyczenia. W Miami Vice wykreowal postac nieugietego stroza prawa a w rzeczywistosci po raz kolejny ulega swoim niezdrowym instynktom.

"Chicago Daily Herald" 2 October 2008
By Larissa Chinwah | Daily Herald StaffContact writer
2.10.2008 - Chicago, Il. - Znany aktor P.M. Thomas zatrzymany w zwiazku ze sprawa molestowania 12-letniego chlopca w wagonie odnowy biologicznej pociagu relacji Chicago - Winnipeg(CAN).
http://www.dailyherald.com/story/?id=220317

sirgregh

Ciekawe czy juz wyszedl? W koncu go posadzili za te sklonnosci.

sirgregh

Cholera po prostu szok...........no comment's

miko_klimkiew

Ja w to nie wierzę i nie uwierzę oni chcą tylko kogoś zniszczyć a "ofiara"pieniędzy od znanego aktora chce wydoić.Może się mylę,ale nigdy nie dam się w to wkręcić Dajcie dowody na to i to mocne a nie wycinek z gazety :/

seba23345

Na forum jest już kila wycinków z gazet, więc o czymś to świadczy. To, że siedział za pedofilię też coś znaczy. Hollywood nie chce pedofilów w szeregach, co widać po jego filmografii. Żony lub jakiejkolwiek partnerki nigdy nie miał od Miavi Vice. To chyba też o czymś świadczy.

perun_6

O niczym to nie świadczy.

reliability

To, że siedział za pedofilię o niczym nie świadczy?

sirgregh

Weź zjeżdżaj z tego forum.

sirgregh

Jego partnera z planu też oskarżono o molestowanie ale kobiet - Osobiście uważam ze łatwo jest oskarżać kogokolwiek, jednak później nawet jeżeli nie jest to udowodnione to przyklejonej już łatki trudno się pozbyć .

buterfly

Jest udowodnione, bo siedział za ten czyn.

perun_6

Możliwe akurat nie sprawdzałem o nim tych informacji, wiem tylko że już w przypadku Don'a też takie informacje się pojawiły ostatecznie się one potwierdzały a łatka niestety może przylegnąć.

buterfly

Grunt, że po tym wszystkim wyszedł na prostą, choć do kina nie powrócił. Nawrócił się, prowadzi jakąś fundacjo-szkołę, ciężko stwierdzić o co chodzi o podłożu religijnym, na partnerkę z którą ma dorosłą już córkę, zresztą podobną do taty.

perun_6

Dobrze wiedzieć po takich sprawach ciężko jest niestety wrócić do kina, ale mam nadzieje że i jeszcze nawet małą rolę czy to w kinowej produkcji czy w telewizji uda mu się jeszcze załapać.

użytkownik usunięty
sirgregh

Odezwał sie ten co jest kryształowy...zacznij od siebie

sirgregh

Jon Roberts jeden z Kokainowych Kowboi pisał, że PMT to wyjątkowy frajer, także nie dziwi mnie, że doczepił się do dzieci.

użytkownik usunięty
lenyiwc

tak że

sirgregh

Thomas jest wegetarianinem, niepalący i niepalący. W 1986 roku Thomas poślubił Kasandrę Thomas. Mają razem pięcioro dzieci. W 1998 roku Thomas i Kassandra rozwiedli się. Thomas ma również sześcioro innych dzieci z poprzednich związków.

boninho87

niepalący i niepalący! ;D