Czy wiadomo czy Paweł Pindur ma żonę albo dziewczynę ?
Pytam tylko tak z ciekawości. Nigdzie na internecie nie można znaleźc na ten temat żadnej
informacji.
Wiem, też to słyszałam, ale nie wiem czy to czasem jaja nie były, bo psy też pozdrawiał :D.
W programie "Nigdy tego nie rób w domu" była jakaś akcja z Mariuszem i Mariusz coś głupiego powiedział, na co Paweł odpowiedział mniej więcej tak: "Musisz to mówić ? Jak ja potem żonę znajdę", zdaje się parę odcinków póżniej była akcja z jajecznicą, którą robili w pralce i Kałamaga niechcący strzelił Pawłowi jajkiem w oko, zaczął się śmiać i powiedział mniej więcej tak "Już wiesz jak się czujesz Twoja dziewczyna" :D. A ogólnie w internecie nic nie pisze czy ma kogoś czy nie ;).
ogółem nie ma nic o tym.I nie wiadomo czy ma kogoś czy nie .Ale w jednym z wywiadów Paweł wspomina o dziewczynie.
Wpisz w google "Po co wlasciwie im ten kabaret? wzielonej". Powinno wyszukac, a niestety nie moge wkleic tu linka :(
O ile mi wiadomo to ma . Sporo czasu temu widziałam komentarz pod jednym ze zdjęc Pawła na łowcowym profilu na fb. Coś w style ,że "dobrze wiedzieć ,że mój chłop żyje , bo trudno się będzie do niego dodzwonić" czy coś w tym stylu. Teraz jak zobaczyłam ten wątek i tak zerknęłam tam i już tego komentarza nie ma Oo ...Ale piszcie na priv,bo ..... na profilu na jednym z portali społecznościowych coś znalazłam . Widać tam Pawla z ową dziewczyną więc wnoszę ,że są ciągle razem. Dużo zdjęc. Ktoś tu pisał,że nie można wklejać linków więc juz nawet nie próbuje. To jak coś chcecie to dajcie znać ;)
http://vk.com/id15791759?z=photo15791759_266985023%2Fphotos15791759 takie znalazłam, ładna nawet ta dziewczyna:)
No trochę dziwne tyle fajnych Polek hehe ;) Ale cóż jego wybór. Grunt ,że szczęśliwy jest.
A tak chyba mi sie wydaje,że nie Rosjankę tylko Ukrainkę chyba . Ale ręki sobie odciąć nie dam ;DD !
Trochę to chyba nieaktualne bo na zdjeciach z 2013 r ta dziewczyna jest z kimś innym o ile się nie mylę ;)
Ona ma brata i wydaje mi się ,że to on , ale jak już mówiłam wcześniej nie dam za to też sobie ręki uciąć ;) A jeśli byłoby to już nie aktualne to by usunęła zdjęcia z Pindurem , a te są nadal :p Nie ,że się czepiam , ale ...;D