Paweł Małaszyński

6,8
15 749 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Małaszyński

W filmie wygląda na nieco wyższego. A jak wy sądzicie ? To chyba mały błąd jest ...

djwislak

W filmie wszystko wygląda inaczej...bo to film

djwislak

To jakaś pomyłka! Małaszyński jest na 120% znacznie wyższy!

djwislak

Na pewno jest wyższy. Joasia Brodzik ma ok. 170cm wzrostu, jak zakłada but na obcasie to ma ok 175cm, a wtedy Paweł i tak jest od niej sporo wyższy. Wg. mnie ma 180 - 185cm.

djwislak

Czytałam na necie że on ma faktycznie ma 175cm wzrostu

iza_25

Ej no, ale faktycznie cos w tym jest... Malaszynski wyglada na wyzszego... I tez uwazam, jak poprzedniczka, ze wyglada na ok 180 - 185 cm... czyzby ekran az tak znieksztalcal...? I tak go lubie jako aktora!

djwislak

tak się składa że poznałem gościa... był sąsiadem mojej żony w dzieciństwie (osiedle Słoneczny Stok w Białymstoku) i któregoś razu żeśmy (z żoną) przyszli do jej rodziców (a moich teściów) i gościa pod blokiem spotkaliśmy (on był z kolei u swoich rodziców w odwiedzinach)... wtedy mnie przedstawiła żona itd. ja mam 184 cm wzrostu, on może ciut mniejszy był ode mnie. wydaje mi się że ma ok 178-182 cm wzostu. a tak wogóle gość jest spoko. tzw. woda sodowa nie uderzyła mu do głowy.

cez_ar

Ja też uważam, że to jakaś pomyłka z tym 175. W filmach jest jednym z najwyższych facetów. Wyglądałoby na to, że inni aktorzy mają jakieś 168, a to przecież niemożliwe. Chyba, że Paweł chodzi na jakiś koturnach.

djwislak

Przecież Więckiewicz ma 178 cm, a w Świadku koronnym Małaszyński był wyraźnie wyższy od niego.

djwislak

Wyższy jest na pewno :D Chyba jakiś antyfan podrzucił tą ciekawostkę adminom :D:D Pozdrawiam wszystkich

djwislak

a jak by mial tyle to juz wam sie podoba? dziewuszki