Jak zareagowali na śmierć Paula znane osoby,głownie te z którymi współpracował jak Diesel,The Rock,Rodriguez,możecie przytoczyć ich
komentarze?,oczywiście wypowiedzi innych osób (poza E.Górniak) mile widziane.
Każdy z nich powiedział coś fajnego na portalach. Każdy z nich nazywał go przyjacielem i bratem. Gibson natychmiast jak się dowiedział pojechał na miejsce zdarzenia i nie ukrywał łez. Był tam też Diesel i przemawiał przez megafon policyjny do zgromadzonych i dziękował. Któryś z nich na (zdaje się fejsie) napisał że niebo zyskało nowego anioła. Gibson dodatkowo napisał że całym sercem jest z jego rodziną i ją wspiera. Był bardzo lubiany w ekipie F&F dla tego wszędzie były same miłe a zarazem smutne wpisy.
jeszcze nigdy śmierć sławnej osoby nie poruszyła mnie tak bardzo. Nie mogę uwierzyć, że go już z nami nie ma. RIP
Tyrese Gibson i Vin Diesel wciąż co jakiś czas dodają na Facebooku wpisy, albo wpisy ze zdjeciami, wspominając Paula i mówiąc jak im go brakuje. Gal Gadot też ze 2 wpisy dodała o Paulu, z jakimiś zdjęciami z planu zdjęciowego Szybkich i Wściełych, na których była z Paulem. Ogólnie dużo ludzi (gwiazd) powiedziało kilka miłych słów tuż po wypadku, co świadczy, że miał wielu dobrych znajomych ze świata Hollywood.
Tyrese Gibson podobno nagral piosenke dla Walkera, ale ile w tym prawdy to nie wiadomo bo piosenka mogla byc nagrana pare lat temu i teraz tylko ktos posklejal zjecia i filmiki no i wyszlo niby na to, ze to dla Paula.
Ogladalem gdzies wywiad, gdzie Tyrese mowil, ze Paul byl dla niego jak aniol. Ostatnio byl w Dubaju i skomentowal to w ten sposob, ze to byl znak od Paula zeby tam pojechac, mowil, ze dostal jakis duchowy bilet ktory pozwolil mu sie zebrac w sobie i pojechac tam, gdzie byli jego kumple a przede wszystkim mentor Will Smith ktory mu pomogl, ale w czym to juz nie wiem bo wyszedlem na chwile z pokoju.
Natomiast Vin Diesel przemówił do tłumu setki fanów stojących od soboty w miejscu, gdzie zmarł jego przyjaciel.
- Chciałbym wam wszystkim powiedzieć, że gdyby był tu mój brat i zobaczył tę całą miłość, którą tutaj przynieśliście ze sobą do niego, byłby szczęśliwy. To zostanie ze mną na zawsze - ta cała miłość, którą okazujecie Paulowi i jego rodzinie w tym okropnym dla nich czasie. Chciałbym wam tylko powiedzieć „dziękuję”. Dziękuję za to, że tu przyszliście i okazaliście temu aniołowi w niebie, jak wiele dla was znaczył – powiedział wzruszony Diesel.
''Od samego początku dało się poznać twoją skromną duszę. Gdziekolwiek się pojawiałeś, twoja obecność pozostawiała ślad'' - Ludacris
''Cała moja siła,miłość i wiara wędruję do rodziny Walkerów w tym tragicznym czasie. Odnajdujemy siłę w jego świetle. Kocham Cię bracie'' - Dwayne Johnson
''Mam bardzo ciężkie serce tego wieczoru. Paul Walker był niesamowicie dobrą, słodką, wyluzowaną i kochającą osobą. Przesyłam wyrazy miłości jego rodzinie'' Olivia Wilde
"Paul, jesteś teraz w lepszym miejscu. Bóg pokaże Ci teraz niebiosa" - Pitbull
zapraszam do mnie fastandfuriousmovie7.manifo. com (usuń spację przed com)
W zakładce ''FILMY'' są zamieszczone piosenki ku pamięci dla Paula.