Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Jak zareagowali na śmierć Paula znane osoby,głownie te z którymi współpracował jak Diesel,The Rock,Rodriguez,możecie przytoczyć ich
komentarze?,oczywiście wypowiedzi innych osób (poza E.Górniak) mile widziane.

bobek90

Każdy z nich powiedział coś fajnego na portalach. Każdy z nich nazywał go przyjacielem i bratem. Gibson natychmiast jak się dowiedział pojechał na miejsce zdarzenia i nie ukrywał łez. Był tam też Diesel i przemawiał przez megafon policyjny do zgromadzonych i dziękował. Któryś z nich na (zdaje się fejsie) napisał że niebo zyskało nowego anioła. Gibson dodatkowo napisał że całym sercem jest z jego rodziną i ją wspiera. Był bardzo lubiany w ekipie F&F dla tego wszędzie były same miłe a zarazem smutne wpisy.

bibru

jeszcze nigdy śmierć sławnej osoby nie poruszyła mnie tak bardzo. Nie mogę uwierzyć, że go już z nami nie ma. RIP

agasiaga5

i pomyśleć, że to już półtora miesiąca (*)(*)(*)

isw138

To jest nie do pomyślenia...

bobek90

Tyrese Gibson i Vin Diesel wciąż co jakiś czas dodają na Facebooku wpisy, albo wpisy ze zdjeciami, wspominając Paula i mówiąc jak im go brakuje. Gal Gadot też ze 2 wpisy dodała o Paulu, z jakimiś zdjęciami z planu zdjęciowego Szybkich i Wściełych, na których była z Paulem. Ogólnie dużo ludzi (gwiazd) powiedziało kilka miłych słów tuż po wypadku, co świadczy, że miał wielu dobrych znajomych ze świata Hollywood.

bobek90

Tyrese Gibson podobno nagral piosenke dla Walkera, ale ile w tym prawdy to nie wiadomo bo piosenka mogla byc nagrana pare lat temu i teraz tylko ktos posklejal zjecia i filmiki no i wyszlo niby na to, ze to dla Paula.
Ogladalem gdzies wywiad, gdzie Tyrese mowil, ze Paul byl dla niego jak aniol. Ostatnio byl w Dubaju i skomentowal to w ten sposob, ze to byl znak od Paula zeby tam pojechac, mowil, ze dostal jakis duchowy bilet ktory pozwolil mu sie zebrac w sobie i pojechac tam, gdzie byli jego kumple a przede wszystkim mentor Will Smith ktory mu pomogl, ale w czym to juz nie wiem bo wyszedlem na chwile z pokoju.

bobek90

Natomiast Vin Diesel przemówił do tłumu setki fanów stojących od soboty w miejscu, gdzie zmarł jego przyjaciel.
- Chciałbym wam wszystkim powiedzieć, że gdyby był tu mój brat i zobaczył tę całą miłość, którą tutaj przynieśliście ze sobą do niego, byłby szczęśliwy. To zostanie ze mną na zawsze - ta cała miłość, którą okazujecie Paulowi i jego rodzinie w tym okropnym dla nich czasie. Chciałbym wam tylko powiedzieć „dziękuję”. Dziękuję za to, że tu przyszliście i okazaliście temu aniołowi w niebie, jak wiele dla was znaczył – powiedział wzruszony Diesel.

''Od samego początku dało się poznać twoją skromną duszę. Gdziekolwiek się pojawiałeś, twoja obecność pozostawiała ślad'' - Ludacris

''Cała moja siła,miłość i wiara wędruję do rodziny Walkerów w tym tragicznym czasie. Odnajdujemy siłę w jego świetle. Kocham Cię bracie'' - Dwayne Johnson

''Mam bardzo ciężkie serce tego wieczoru. Paul Walker był niesamowicie dobrą, słodką, wyluzowaną i kochającą osobą. Przesyłam wyrazy miłości jego rodzinie'' Olivia Wilde

"Paul, jesteś teraz w lepszym miejscu. Bóg pokaże Ci teraz niebiosa" - Pitbull

zapraszam do mnie fastandfuriousmovie7.manifo. com (usuń spację przed com)

W zakładce ''FILMY'' są zamieszczone piosenki ku pamięci dla Paula.