Właśnie w tv podali do wiadomości,że zginą w wypadku samochodowym jechał jako pasażer.
Normalnie brak słów.....
Koniec nie, zmienią tylko scenariusz.... I dam sobie rękę uciąć że na końcowych napisach film będzie miał dedykację pamięci tragicznie zmarłego ,,Paula Walkera"
Wszyscy jesteście posrani, zginął to zginął co chwila ktoś umiera. Kur... nie lubię internetowych żałobników i tych piep...ych "[*]"ogarnijcie się!
A ja nie lubie takich jak ty co to im wszystko nie pasuje. A co ty jestes Pan Filmwebu nie lubisz takich wpisow to ludzie maja nie pisac? Po prostu omijaj takie wpisy jak nie lubisz i tyle, a nie sie rzucasz bez powodu.
ja na facebooku znalazłem taką nie miłą wiadomość :( szkoda Aktora to był moj ulubiony aktor :( [*]
https://www.facebook.com/pages/RIP-Paul-Walker-aka-Brian-OConner/137610773263972 6?fref=ts tu bedą najświeższe informacje :(
Jejku, wstałam rano i pierwsze co to przeczytałam o tym że nie żyje, teraz siedzę i jakoś nie wiem... toż to mój ulubiony aktor [*]
Nie wypowiadam się tu za wiele, ale na jego temat to zrobię. Dobry aktor, dzięki niemu i Diesel'owi F&F było dobrą serią. Poza tym ostatnio oglądałem z nim film o polskim tytule - chyba - Chętni na kasę. Też był dobry. Spoczywaj Paul
Niestety ;/ Bardzo wielka szkoda. Jeden z moich ulubionych aktorów. Koniec szybkich i wściekłych... Niech spoczywa w pokoju...
Miejmy nadzieję że to tylko głupi żart :\ bo tak czekałem na fast adn furious 7 a teraz nie powstaną :(
Trzeba być albo bez mózgu, albo bez serca żeby pisać dzisiaj takie coś, i nie chodzi mi tutaj o głupią prowokację co do filmów, ale o debilne teksty zakończone uśmieszkami. Zginął młody, wspaniały człowiek, i wszelkie żarty są tutaj moim zdaniem nie na miejscu.
Zgadzam się z przedmówcą. Nie rozumiem komentarzy, które żartobliwie odnoszą się do tego strasznego wypadku. Trzeba pamiętać, że ktoś stracił syna, przyjaciela, jego córka straciła ojca... Bardzo przykre.
Co sekundę na świecie ktoś ginie. Nie jestem jego fanem, wyrosłem z tego. Nie czuje smutku. Zapalcie za mnie wirtualną świeczkę
Dokładnie, na świecie codziennie ginie tysiące innych ludzi, a wy przeżywacie akurat tylko jego bo był znanym aktorem. Hipokryzja?
nie czujesz smutku bo zginął znany aktor? jak zginąłby chłopak w Afryce to zapewne być o tym wiedział i był pogrążony w żałobie, czyż nie?
Napewno z ciala nic tez nie zostalo bo auto splonelo to pewnie i Paul :/ To musialby byc przerazajacy widok jak teraz on wyglada...
Boże, aż ciężko uwierzyć... Myślałam, że to żart jakiś, duża strata dla tv, ten aktor był super. Łzy mi się kręcą w oczach same ;(...
Mozliwe, ze to jest filmik z tego wypadku https://www.facebook.com/photo.php?v=450596911707224&set=vb.306430396123877&type =2&theater https://www.facebook.com/photo.php?v=1381381845443565
It is with a truly heavy heart that we must confirm that Paul Walker passed away today in a tragic car accident while attending a charity event for his organization Reach Out Worldwide. He was a passenger in a friend's car, in which both lost their lives. We appreciate your patience as we too are stunned and saddened beyond belief by this news. Thank you for keeping his family and friends in your prayers during this very difficult time. We will do our best to keep you apprised on where to send condolences...
Ja też jestem w szoku! Normalnie nie mogę uwierzyć. Akurat wczoraj wieczorem oglądaliśmy z żoną Szbkich i Wściekłych 6. Przylączam się do kondolencji