przecież zagrała w nim główną rolę. Co prawda nie był w kinach ale go wydali na dvd :]
Zgadzam się, może to nie jakieś wielkie dzieło, ale to w końcu film, nakręcony kamerą, no i ma jedną zaletę - filmowy debiut Paris - najlepszy i ostatni w jej życiu, nie powiem że karierze, bo jej życie to nie kariera tylko jeden sex.
Pozdrawiam!
oglądałem i powiem jedno: zagrała genialnie lepiej niż marlon branco :)
(czujcie sarkazm bo tak niemógłbym powiedzieć nigdy w życiu!!!)
hejka, nie uwazam, ze paris hilton wcale nie jest aktorka... zagrala goscinnie w kilku filmach, gdzie nie powiedziala nawet jednego zdania... wyjatkiem jest dom woskowych cial, ale wtedy wypadla po prostu tragicznie... rozowa landrynka, lalunia z willa z basenem grala zagubiona i przerazona dziewczynke... kiepski zart... nie pasuje do tej roli po prostu... tragedia... a to, ze jedna noc z paris( tak na marginesie... nie mogli jej nazywac od razu Francie??) to brdzo dobra pozycja jak na filmografie... a moze nie chca dodawac tego tytulu do filmografii, gdyz: paris jest tak tragiczna w lozku, ze wstyd to ogladac?? czekam na odzew;d
Masz rację. Paris Hilton to fałszywa lalka. Podobno nie wiedziała jakie miasto jest stolicą Anglii. Ja nie rozumiem jak ktokolwiek może uważać ją za swój ideał. Chętnie się dowiem. Nie miałam tej nieprzyjemności oglądania jej w 1 night in paris, ale podobno jest beznadziejna. Skupmy się na jej talencie aktorskim. Podobno Stars are blind to plagiat. Wiecie coś o tym?
ja tam nic o tym nie wiem, ale... pojawila sie piosenka, ktora parodiuje stars... parisi... zdumialo mnie tylko to, ze "sobowtorka" parisi spiewa lepiej od niej... ale to juz niewazne... a kazdy, kto chce posluchac parisi i parodii parisi... prosze...
parisia stars are blind- http://pl.youtube.com/watch?v=h4tNJPdioeo
parodia parisi- http://pl.youtube.com/watch?v=k66epna2Sss prawda, ze parodia jest lepsza?? hihi
Ja od razu po usłyszeniu jej w radiu wiedziałem, że już gdzieś to musiałem słyszeć. To zdaje się plagiat piosenki grupy UB40 - same dxwieki brzmią charakterystycznie.
Pozdrawiam!
Ta parodia jej piękna <lol>! Ach... cóż powiedzieć... to niesłychane żeby dziewczyna ją parodiująca miała lepszy głos od tej "mega-gwiazdki".
niestety, takie sa realia... Parisia wepchala sie do showbizu przez kasiore... kasiore jej ojca... hotele,golizne i przerozne afery... ( pokazywanie sutkow, upijanie sie do nieprzytomnosci, chodzenie bez majtek, jazda po pijaku, az w koncu wiezienie)... czy wszystkie gwiazdy kasiaste maja takie cos? Paris Hilton, Lindsay Lohan... nie mysla o tym, jak przyzyc zycie, tylko o tym, jak je przepic...