Paris Hilton

Paris Whitney Hilton

4,9
771 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paris Hilton

Tępa strzała!

użytkownik usunięty

Brak słów co do określenia jej głupoty! Jak można nie wiedzieć, że Londyn leży w Anglii?! Cóż za tępa strzała!

Jaka w ogóle z niej aktorka?! to typowa blondynka! rozpieszczona, bezgranicznie głupia, beznadziejna typowa plastikowa lalunia, szastająca kasą na prawo i lewo. Skoro ma tyle kasy powinna ja zainwestować w naukę i jakieś wykształcenie bo jej brak inteligencji po prostu powala! za co ją można w ogóle lubić?! najgorsze stworzenie jakie kiedykolwiek chodziło po ziemi! PO PROSTU KRETYNKA!

Coraline_Jones

ona nie może być typową blondynką, z tego co wiem jest przefarbowana! farbowana, po prostu farbowana...i przez takie brunetki czy też inne farbujące się na blond, mówi się, że to blondynki są głupie...
pozdrowienia

nie lubie Paris...Ale Londyn leży w Wlk. Brytanii, Anglia to tylko kraina historyczno - geograficzna. Na przyszłośc.

użytkownik usunięty
Anness

kretynka nie kretynka, ale zamoczyłby...

Anness

czyli jednak leży w Anglii (i w Wielkiej Brytanii, i w Europie)

Aneczka27

Moze jest glupia, ale ma ładna buzie i zajebiaszcze cialo.
I za to ja kocham. Po co jej inteligencja jak ma:
1. Urode
2. Sławe
3. Góre pieniadzow

Paris the best
heheh pozdrawiam wszystkich wilebicieli

kerimaho

NIe bede się wypowiadać jaka jesteś głupia. Ma urode, sławe, kase-to nie wszystko co daje szczęście. Trzaba mieć jeszcze coś w głowie żeby to jakoś dobrze wykorzystać, natomiast ona jest poprostu załosna. Ale mam już dośc komentowania jej życie-ona i tak ma niewielu fanów żeby się kłócić. Ja tam jej nielubie ale wkażdym bądź razie życze jej żeby w przyszłości przyszedł jej rozum do głowy=)

AimeR

A inteligencja daje szczescie???????
Bezsens. Najlepiej juz jednak sie nie wypowiadaj.

A gdzie wyczytałeś, ze nie wie "gdzie leży Londyn" ??
P.S NIE NAWIDZE GEGRY !!!! :/

Szajba

polskiego tez? :)
nie no, na sile sie czepiam :P

Toffik_3

Zgadzam się w całości. Ona jest nienormalna i tyle. A jest sławna tylko dlatego, że ma kasę. Ale niestety nie zawsze to wszystko załatwia.

state

Jej siostra też ma kase, ale nie jest tak znana chciałem zauważyć. A sławna jest dlatego ponieważ to zajebista panienka i basta.

Paris na prezydenta!!!!

Toffik_3

Jeżeli chodzi o Polski to nie przepadam za nauczycielką. A tak już w ogóle to bym wolał posługiwać się angielskim niż polskim

Szajba

No cóż, może nie jest tak bardzo prowokująca jak jej siostra i nie wkręca się na wszystkie imprezy itp.

state

kerimaho, tępaku, jak można powiedzieć, że inteligencja jest niepotrzebna w życiu i szczęścia nie daje? Szczyt głupoty, inteligencja to np. coś takiego, co pozwala nam sklecić zdanie, żeby nie brzmiało głupio. Albo coś, co pozwala nam tak ułożyć hasło na komórkę/komputer/(...), żeby nikt się nam nie włamał i nie pozabierał naszych prywatnych spraw (właśnie, to się tyczy Paris), ale żebyśmy je z łatwością wystukali. Gdyby nie inteligencja wszyscy byliby na poziomie zwierząt. Czy to jest to, czego pragniesz?
Ona się zachowuje gorzej niż pies. Ciekawa jestem, kiedy ostatnio widziała światło dzienne, cały czas spędza w nocnych klubach.
GŁUPIA, FARBOWANA OCHYDA.

lubieyaoijakch

Paris jest jakoś szczęsliwa. Nie wiesza sie z powodu niskiego IQ.
Bezzy nie musialas mnie od razu wyzywac od tepaków.
Po czesci sie z toba zgadzam, ale ja lubie Paris bo jest ładna i czarująca. Malo mnie obchodzi jej inteligencja.
PS. Co to znaczy ze zachouje sie gorzej niz pies??? Lize sobie jaja czy co?
hehe
Pozdrawiam znowu fanów boskiej Paris
PARIS POWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Paris to typowa słodziutka, rozpieszczona, farbowana lala, "zajebista" tylko z wierzchu - wytapetowana, kiczowata blondynka, chociaż bóg wie jaka piękność to nie jest. W środku pusta, tępa, głupia, bezmyślna, rozpuszczona, no nie wiem jakie tu jeszcze określenie pasuje, narazie nic mi wiecej do glowy nie przychodzi. Jej styl życia to zakupy, kosmetyczka, imprezki i coraz to nowe dżamprezkowe wyczyny - żeby tylko pokazać swoją mordke w gazecie, a co napiszą to nieważne, byle by cokolwiek napisali. Może jak by nie miała tyle kasy byłaby normalna, woda sodowa jej do glowy uderzyła. totalna beznadzieja!

ktoś tam napisał że powinna zainwestowac kase w wykształcenie. według mnie takiej idiotce nie pomoże najlepsza uczelnia świata, i tak zostanie głupiutka.