Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
65 895 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

* * *Orlando*Bloom* * *

użytkownik usunięty

Wspaniały aktor, Cudowny człowiek...
Nie wiem czego wy wszyscy od niego chcecie jest bardzo dobrym aktorem, bardzo go lubię podoba mi sie jego gra aktorska i co tu ukrywac jest przystojny...

Znam fajną stronkę z której mozna sobie pościągac full wywiadów, zwiastunów,clipów, reklam z Orlim jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt...
Podro dla wszystkich fanó Orlanda ;)

Ja też nie wiem czemu wszyscy na niego jadą on jest super!!

eileen_2

hehe... "cudpwny człowiek" hehe... człowieku znasz go chociaz? jesu... nie piszcie takich głupot! a poza tym skoro wszyscy po nim jada to chyba coś w tym jest... i on jest METROSEKSUALNY ! ! ! wystarczy nan iego spojrzeć;)

użytkownik usunięty
freedom_n

Człowieku sam jestes metroseksualny :)
Orlando jest wspaniały i tyle mowcie co chcecie ja go uwielbiam ;)
pozdro

wybacz, ale nawiążę tylko do odpowiedzi wyżej. co komu przeszkadza, że jest metroseksualny? co to ma w ogóle za znaczenie?

verte

dokłądnie...z resztą ja nie sadze ze jest metroseksualny:/

charlotte_3

on to taka ciota jest... Hobby to golenie nóg i pach. W królestwie niebieskim to dał czadu; sepleniąc i udając kozaka;D

ja bym powiedzial ze on jest specyficzny. Aktorem jest srednim. Musi duuuuuzo pracowac nad mimika twarzy. Umie sie wczuc w role, fajny z niego chlopak ale musi pracowac. BTW? David ty jestes facetem? Tak z ciekawosci pytam bo faceci naogol ubóstwiaja kobiety;p;p

użytkownik usunięty
Kephir

Tak jestem facetem, mam 18 lat :)
I zapewniam cie że nie jestem Homoseksualistą, a kobiety bardzo lubię i bardzo mi się podobaja ;)
Pozdrawiam

Kephir

nie no spoko tak tylko pytalem z ciekawosci:]

użytkownik usunięty
Kephir

Wiesz ale nie będę ukrywał że ubustwiam Orliego ;)
Bo jest wspaniałym i przystojnym aktorem, można się w nim zakochać :D
Pozdrawiam