One Direction

8,0
15 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby One Direction

Możecie mnie atakować, ale zastanawiam sie czemu ich tak nie hejtują jak Justina Biebera? oni też tworzą muzykę podobna i mają ten sam typ urody dziecinny

użytkownik usunięty
marcinsss89

Jestem ich meeeeeeega fanką i powiem ci tak: hejtują ich na maksa.... A wiesz dlaczego? Bo ludzie im i Justinowi zazdroszczą..... Chłopaki nazywają ich gejami a gdyby mieli okazje być na ich miejscu to by się na pewno zamienili.

Ale przyznaj: są śliczni ♥

no na YT nie widze zeby ich ktoś atakował jak Biebera

użytkownik usunięty
marcinsss89

Ale robią to na Facebooko, Twitterze i wszystkich stronach poświęconym 1D

Wiesz jaki jest problem z fankami 1D? Nie rozróżniają hejtowania(nie znoszę tego słowa) od KRYTYKI. Ja mam powody aby ich nie lubić i nazwać ich ''muzykę'' rzadką kupą i to nie jest hejtowanie. A z pewnością im nie zazdroszczę bo nie mam czego.

To, że ktoś kogoś nie lubi, skarbie, nie znaczy, że im/jemu zazdrości. Widzisz, znam mnóstwo facetów, którzy zazdroszczą im jedynie hajsu i lasek (o ile oni lubią laski), a wygląd? WSTYD. Kiedyś byli mężczyźni, dzisiaj mamy Łan Dajrekszyn.

użytkownik usunięty
MagdalenaPatterson

A ty coś się tam mnie uczepiła? Niech zgadnę: siedzisz na moim profilu w zakładce "wypowiedzi", tak?
I nie. Nie są gejami. Co? Przeszkadza ci to, że potrafią się ubrać i mają styl a nie chodzą w uje.banych koszulkach???
Błagam cię!!! Pomyśl zanim coś napiszesz bo mi cię szkoda....

A czy inni faceci chodzą w brudnych koszulkach?? Twój tato chodzi w takiej? Brat? Dziadek?
Nie, nie siedzę, przeglądam sobie FW.
Pomyślałam, wierz mi, przemyślałam to bardzo dokładnie.

użytkownik usunięty
MagdalenaPatterson

Nie mam brata. Jestem jedynaczką, a mój dziadek nie żyje.....
Coś to porównanie ci się nie udało.....

Wróżką nie jestem. Ojciec w takim razie?
Widzisz, jesteś jedną z osób, które na ogół nazywa się "fanatyk" - nie przyjmujesz do wiadomości innej opinii niż uwielbienie na temat 1D, a ktoś, kto ich nie lubi i nazywa ich "dzieciakami" , "gejami" , "bez stylu" to Twoim zdaniem idiota, debil, prowokator. I widzisz, szkoda, to powinno być teraz Ciebie.

użytkownik usunięty
MagdalenaPatterson

Ja szanuję zdanie innych, tylko pytam: dlaczego oni są wg ciebie gejami i pedałami ???

Czy ja tak powiedziałam? Zastanawiam się nad tym jedynie.

Skoro szanujesz, to czemu atakujesz osoby, i wyzywasz, które twierdzą inaczej?

użytkownik usunięty
MagdalenaPatterson

Nie. Nie wyzywam. I powiem ci, że oni są normalni. Po prostu nie są dresami i chodzą w rurkach. Tyle.

Aha, więc poza 1D wszyscy faceci to dresy? Ogarnij się.

Hahaha Lemmy ma ponad 60 lat, jest brzydki, pije pali i ma więcej lasek na tydzień niż oni wszyscy razem wzięci mieli przez całe życie...

użytkownik usunięty
FenrirLokeson

Wiesz ile dziewczyn miał Harry???
Ale nie. Nie powiem ci bo ten twój Lemmy się załamie....

Lemmy pobił rekord świata.
Przespał się z (conajmniej) 1000 lasek.
I kto się teraz załamie?

użytkownik usunięty
FenrirLokeson

To widzę że jest puszczalski.
I nie ma się czym chwalić...... ;D

Facet nie jest puszczalski, tylko wie co dobre.
I nie wygląda ani nie brzmi jak pedał.

użytkownik usunięty
FenrirLokeson

Czepiasz się 1D z powodu że chodzą w rurkach i mają dziecięcą urodę ???
A co do Harrego to ma wyjątkowo niski głos jak mówi.
http://www.youtube.com/watch?v=36mCEZzzQ3o
0:17min
Zobacz sobie. I od razu mówię. Piosenka jest na cele charytatywne. I wiesz co? Możesz mówić, że oni są gejami i wgl.
Przynajmniej mają dobre serca....

Nie powiedziałem że są gejami, tylko że wyglądają jak pedały.
Nie mam nic do nich prywatnie, nie podoba mi się jak wyglądają oraz nie lubie ich muzyki.

użytkownik usunięty
FenrirLokeson

Ale dlaczego mówisz, że są pedałami????
A muzyki nikt ci nie każe lubić. Każdy ma iny gust, i gdyby każdy lubił to samo to byłoby strasznie nudno ; /

Umiesz czytać?
Powiedziałem że WYGLĄDAJĄ JAK PEDAŁY, a nie że sa pedałami.
Problem polega na tym że wiele osób ktore słuchaja popu zna tylko pop czyli nie maja gustu bo nie posluchali innnych gatunkow.
Lemmy i jego zespół , Motorhead sa duzo lepsi od biebera czy 1D, posluchaj jak nie znasz ;)

użytkownik usunięty
FenrirLokeson

Hmm.... Serio??? Przeczytaj sobie to: http://besty.pl/2257303
I przeczytaj sobie to co pisze pod zdjęciem chłopaków.

Są lepsi od The Beatels : D

No to teraz się doigrałaś.
Nie, nie są lepsi od The Beatles.
Są dwie opcje, albo masz z 12 lat, albo nie znasz się na muzyce.
Po pierwsze, 1D to nie rock, to pop.
Po drugie, porównywanie 1D do The Beatles czy Led Zeppelin to zwykły debilizm, te dwa zespoły to legendy, a 1D i Bieber to komercyjne gówno dla dzieci bez jakiego kolwiek gustu muzycznego.
Słuchałaś kiedyś The Beatles czy Led Zeppelin?
Posłuchaj sobie to zobaczysz że się mylisz.
A jak masz tak wypaczony gust by zobaczyć że 1D nie jest godne nazwania muzyką to słuchaj ich sobie dalej, więcej dla nas.

użytkownik usunięty
FenrirLokeson

Tak. Mam 13 lat, a to jest ŻART :::: DDDD
I chyba wiem jaką muzykę gra 1D...... -,-

No nie wiesz, bo to nie jest rock, co najwyżej pop rock.
1D podzieli los Jonas Brothers i tyle.

użytkownik usunięty
FenrirLokeson

Wiem, co to jest rock......
Mój ulubiony zespół?? Nie. Nie One Direction tylko Green Day...... ♥

Green Day nie prezentuje wyższego poziomu niż Jonas Brothers, aktualnie, więc nie zaskoczyłaś zapewne nikogo. Bawi mnie, że Wy naśmiewacie się w kółko z metalowców, dresów, itp. bo nie wyglądają jak Bieber czy 1D, ALE - gdy ktoś zacznie naśmiewać się z Waszego ulubionego wykonawcy, np. 1D, robicie wielki dramat - nie potrafisz uszanować, że ktoś ma takie zdanie a nie inne? Nie zmusisz nikogo do polubienia tego a tego zespołu - uszanujcie to w końcu, biedne dzieci!

Kto porównuje Lemmy'ego do One Direction? :D nigga please ...
Co do dyskusji - 13 lat to jeszcze dziecko, które nie zdążyło wyrobić sobie gustu muzycznego ani, patrząc na profil, filmowego. To nie jest obraza, po prostu do dobrej muzyki trzeba dojrzeć, tak samo jak i do filmów. Wy tu naskakujecie na dziecko, które ledwo co odrosło od ziemi, i wielce się spinacie, bo słucha tego co radio poda (trochę smutne, ale nie wnikam). Zawdzięczam Ci, ela17, że twoje podejście do muzyki zmieni się jeszcze wielokrotnie. One Direction to taki nieszkodliwy twór dla mas, oraz dla ludzi którzy no koniecznie muszą skrytykować muzykę pop :'( Wiadomo, że nie jest to nic wartościowego, ale po co od razu spinać poślady? Takie twory jak 1D były od zawsze w muzyce.

Co do Green Day - ciężko to nazwać rockiem, to bardziej muzyka dla ludzi, którzy chcieliby słuchać rocka, ale nie daliby rady przywyknąć do prawdziwej stylistyki gatunku. Pozdrawiam.

Ale powiedz mi, czy facet, który ma 39484098509468 lasek, to ideał? Wolę faceta który miał jedną pannę, ale traktował ją jak królową, a nie jak dziwkę na jeden raz.

marcinsss89

zgadzam się z twoim zdaniem (chociaż ich lubie), ale co prawda nie hejtują ich tak bardzo ja Biebera, ale zobacz sobie niektóre tematy na forum one direction