Nick Vujicic

Nicholas James Vujicic

8,6
544 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nick Vujicic

Bez rąk, bez nóg, bez ograniczeń!
Kto czytał i poleca?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
wafel4

niezłe, nie?

SnapeForever

Jestem właśnie w trakcie czytania i bardzo mi się ta książka podoba. Chłopak podaje konkretne sposoby jak sobie radzić w życiu, nie poddawać mimo przeciwności. Dużo mu daje wiara i często powołuje się na Boga. Bardzo szybko się czyta i jest przekonująca. Świetna na doła. Polecam każdemu kto nie wierzy w siebie i w to, że jeszcze wiele dobrego przed nim. Dla jednych minusem, a dla innych plusem tej pozycji może być fakt, że w większym stopniu jet to książka motywująca do działania, a w mniejszym biograficzna. Polecam:)

rapsodyk

a Ty6 mając doła po przeczytaniu książki działasz tak jak on radzi?? Mam na myśli również aspekt wiary, zawierzeniu się Bogu

SnapeForever

Posiadam tą wspaniałą książkę i polecam :). Zmieniła ona moje spojrzenie na świat, otworzyła mi oczy... Nick mnie inspiruje, jest dla mnie wielkim człowiekiem! Polecam książkę, film, a także polubienie go na facebooku :D. Ostatnio urodził mu się synek! :)
Książka dodaje niewiarygodnej siły, pokazuje jak możesz się podnieść i przezwyciężyć trudności.
Sam Nick nie mówi: "Popatrz na mnie, na pewno masz się lepiej.", on raczej stwierdza: "Na pewno masz jeszcze gorsze problemy ode mnie, ale nie martw się, jesteś w stanie sobie z nimi poradzić." I daje wskazówki jak to zrobić. Dlatego jest tak niezwykłą osobą. Dlatego warto przeczytać tą książkę, która potrafi zmotywować każdego do działania! :)

SnapeForever

Bardzo cenię Nicka jako człowieka, ale moim zdaniem jest słabym pisarzem. Jego książka strasznie mi się dłużyła. Aczkolwiek różne są gusta. Tobie może się spodobać. Jego książka w Polsce jest wydana w miękkiej oprawie, na podłym papierze i za 40 zł. Naprawdę nie wiem za co te cztery dychy każą sobie płacić. Na szczęście kupiłem sobie ją na spółę, więc rozczarowanie jest nieco mniejsze. Nie polecam.