Natasza Urbańska

3,5
4 483 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Natasza i tak była najlepsza. Jak zawsze zresztą. Jak dla mnie wygrala!

XXXXXXXXXXXXXX

Dla mnie też, swoją drogą szkoda,że na Eurowizji Polskę będzie reprezentować jakaś ruska z murzyem, to tylko świadczy, że nasi rodacy nie znają się na dobrej muzyce. Co do Nataszy to był świetny występ i pod względem muzycznym i tanecznym, po prostu dała czadu. Jednak muszę powiedzieć, że Eurowizja mnie nie przekonuje, bo wybitne osobowości szybko przepadają, jak świetna Kate Ryan, a wygrywa jakaś beznadzieja pokroju Lordi. To tylko świadczy o tych, którzy głosują.

mate21

zgadzam się eurowizja to strasznie dziwny konkurs, nasi reprezentanci w tym roku są jeszcze bardziej dziwni, natomiast co do Nataszy to mimo że podoba mi się jej aktorstwo to wczoraj jakoś mi się nie podobało,

XXXXXXXXXXXXXX

Ludzie! Przecież Eurowizja to DNO. Uważam, że Urbańska się stoczyła - świadczy o tym fakt, że startowała do udziału w tej chale. Tandetna muzyka i wykonanie, liczy się tylko kto zrobi większe i bardziej kolorowe szow. Słowem - rozrywka dla prostych ludzi. Nawet takie męty jak Doda, czy Britney Spears są za dobre na ten kiczowaty festiwal i, nie owijając w bawełnę, po prostu srają na niego. Brak mi słów dla ludzi, którzy oglądają to dno. Posłuchalibyście Santany...
Dokąd zmierza ten świat...?
:(

bloody_mary

Sorry - show, nie szow.
Resztę podtrzymuję ;

bloody_mary

co ma słuchanie Santany do oglądania Eurowizji? To, że ciekawi mnie jaki artysta bedzie reprezentował nasz kraj na tym konkursie nie oznacza że słucham takich piosenek.

bloody_mary

Pfff... Natasza chciała wykorzystać eliminacje na reprezentanta Polski, także po to, żeby się pokazać.
Czy rok temu Kasia Cerekwicka była taka znana? Odkąd wzięła udział w tych eliminacjach rok temu, posypały się kontrakty, propozycje i jest teraz na pewno bardziej 'popularna'.
Natasza nie stacza się na dno, tylko się rozwija.

wariacja

masz rację w 100%, nie wiem czy pamietacie ale Sistars też brało udział w polskich eliminacjach i dzięki temu między innymi zyskali popularność,

Kami122

Chciałam, żeby Natasza wygrała, ale niestety ona nie jest znana, a The Jet Set ma dużo fanów, który głosowali... Cóż. Ale dobrze, że w ogóle wzięła w tym udział, teraz ludzie będą wiedzieli o jej istnieniu i będzie jej łatwiej się wybić! ;) hehe:)

Julciaczek

Zgadzam się z przedmówczynią. :) Dla mnie również Natasza wygrała.

XXXXXXXXXXXXXX

Natasza była beznadziejna! Ok, umie śpiewać, tańczyć, ale ta jej piosenka to DNO! Moim zdaniem gdyby miała lepszą piosenkę, miałaby szansę na Eurowizji, ale "I like it loud" to taki kicz, że aż nie mogłam tego słuchać! Pozostaje tylko mieć nadzieję, że na przyszłość lepiej będzie dobierała sobie utwory...

Ana_Vanessa

Ja też uważam, że piosenka nie była fajna.Mimo wszystko Natasza potrafi zrobic show i super zaspiewac. Mam nadzieje, ze w najblizszym czasie bedziemy mogli ja posluchac w jakims super utworze.
A ten jej szpagat -super ;)

agateczka

taa.. wygina się genialnie :P :P :P :P :P :P