Misha Collins

Dmitri Tippens Krushnic

8,9
4 710 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Misha Collins

Żona Mishy, zauważyliście jaka jest brzydka? Aż się zdziwiłem jak ją zobaczyłem o.O

Justunnamed

Nie, nie, nie. Każdy jest piekny na swoj sposob. Jezeli jemu sie podoba to myśle, ze nie ma wogole powodu do rozpoczynania tej dyskusji. Widać, ze sa w sobie zakochani, nie ma co zaprzeczać :)

Justunnamed

Ważne, że jemu się podoba. Czyż nie?

Justunnamed

Zgadzam się też się zdziwiłam on To niezłe CIACHO ! *_* ale się kochają i mają dwójkę ślicznych dzieci ;) I to jest ważne , szkoda że takich płytkich facetów mało jest ;///

izabella412

jestem w totalnym szoku, oczywiście zgadzam się, super że nie jest płytki, ale po prostu aż wierzyć mi się nie chce ;O

izabella412

płytkich?

OlgaKatarzyna

źle napisałam szkoda że jest tak mało tych nie płytkich ;) Tych co nie cenią urody ponad wszystko :)

izabella412

no no ja myślę :D

OlgaKatarzyna

najważniejsza jest miłość xd

Kinomaniaczka_tvd

co nie zmienia faktu, że o wiele lepiej bym się czuła, gdyby miał ładniejszą żonę... ;)

OlgaKatarzyna

ja też,bo mam poczucie,że się marnuje :)

Kinomaniaczka_tvd

Marnuje się, bo nie ma żony-modelki?
...Seriously, girls?

HungerGamer

On poślubił swoją licealną miłość. Popatrzcie na żonę Hugh Jackmana, a ile lat razem wytrzymali. Za kilkadziesiąt lat wszyscy będą staruszkami, a wtedy nie patrzy się jak człowiek wygląda, tylko jakie ma serce.

MelanieJoyce

No dokładnie... ja pierdzielę.
"Lepiej bym się czuła, gdyby miał ładniejszą żonę..."
"Ja też, mam poczucie, że się marnuje"
Brak mi słów w sumie.

HungerGamer

Jeśli chodzi o jego urodę to przecież widać, że się nie marnuje, bo West wygląda zupełnie jak tata. Ale szczerze mówiąc bawi mnie takie podejście -pewnie w podstawówce też bym coś takiego myślała. Całe szczęście, że okres powierzchowności już za mną i zaczęłam doceniać bardziej liczące się cechy :)

HungerGamer

Osobiście jestem zdania,że charaker jest ważniejszy,ale żyję juz trochę i widzę,że mało kto się tym kieruje,duzo mówią a jak przyjdzie co do czego to wybierają tych ładnych a takich szraków jak ja maja w d....

MelanieJoyce

Serio?Nie wiedziałam :)
Skoro z nia jest to znaczy,że ją kocha :)
Kto wie może to on się za nia bardziej uganiał niż ona :)

Kinomaniaczka_tvd

Z tego co słyszałam, to Misha traktował ją bardzo... no, tak jak chłopiec traktuje dziewczynkę, która mu się podoba :D robił jej psikusy, podstawiał nogi itp. strasznie za nią latał :)

HungerGamer

Ojej :) Ale fajnie,ile ja bym dała za coś takiego :)
Strasznie jej zazdroszczę :)

Kinomaniaczka_tvd

ja kocham to jak traktują Westa-absolutny geniusz w kuchni!
http://www.youtube.com/watch?v=ToTVFEHZhX4

MelanieJoyce

zawsze jak to oglądam to śmieje się do łez:)
a ten bałagan na końcu...powala:)

Kinomaniaczka_tvd

Huehuehue skoro brzydka to na pewno ją kocha i jest z miłości?
Ciśniecie komuś że z góry ocenia, a sami wyciągacie kolejny stereotyp.
Może po prostu harda baba z niej i trzyma jak złapała ptaszka 8D

Justunnamed

odwalcie się od niego i od jego żony
to świetny aktor
a jego żona jest najładniejsza ze wszystkich

Justunnamed

w sumie też się zdziwiłam, niemniej jednak Victoria zbliża się już zapewne do czterdziestki a więc wiadomo.. :)
do takiej Genevive Padacecki z pewnością trochę jej brakuje, ale przecież tu liczy się miłość ^^
naprawdę dobrze świadczy to o samym Misha :D

missnothing__

Jaka by nie była, ważne żeby byli szczęśliwi. Osobiście życzę mu wiele szczęścia i mam nadzieję, że jego sukcesy nie zniszczą ich związku.

Justunnamed

Może wrzuciła monetę do magicznej studni życzeń, był kiedyś taki odcinek w SN xD