Żona Mishy, zauważyliście jaka jest brzydka? Aż się zdziwiłem jak ją zobaczyłem o.O
Nie, nie, nie. Każdy jest piekny na swoj sposob. Jezeli jemu sie podoba to myśle, ze nie ma wogole powodu do rozpoczynania tej dyskusji. Widać, ze sa w sobie zakochani, nie ma co zaprzeczać :)
Zgadzam się też się zdziwiłam on To niezłe CIACHO ! *_* ale się kochają i mają dwójkę ślicznych dzieci ;) I to jest ważne , szkoda że takich płytkich facetów mało jest ;///
jestem w totalnym szoku, oczywiście zgadzam się, super że nie jest płytki, ale po prostu aż wierzyć mi się nie chce ;O
źle napisałam szkoda że jest tak mało tych nie płytkich ;) Tych co nie cenią urody ponad wszystko :)
On poślubił swoją licealną miłość. Popatrzcie na żonę Hugh Jackmana, a ile lat razem wytrzymali. Za kilkadziesiąt lat wszyscy będą staruszkami, a wtedy nie patrzy się jak człowiek wygląda, tylko jakie ma serce.
No dokładnie... ja pierdzielę.
"Lepiej bym się czuła, gdyby miał ładniejszą żonę..."
"Ja też, mam poczucie, że się marnuje"
Brak mi słów w sumie.
Jeśli chodzi o jego urodę to przecież widać, że się nie marnuje, bo West wygląda zupełnie jak tata. Ale szczerze mówiąc bawi mnie takie podejście -pewnie w podstawówce też bym coś takiego myślała. Całe szczęście, że okres powierzchowności już za mną i zaczęłam doceniać bardziej liczące się cechy :)
Osobiście jestem zdania,że charaker jest ważniejszy,ale żyję juz trochę i widzę,że mało kto się tym kieruje,duzo mówią a jak przyjdzie co do czego to wybierają tych ładnych a takich szraków jak ja maja w d....
Serio?Nie wiedziałam :)
Skoro z nia jest to znaczy,że ją kocha :)
Kto wie może to on się za nia bardziej uganiał niż ona :)
Z tego co słyszałam, to Misha traktował ją bardzo... no, tak jak chłopiec traktuje dziewczynkę, która mu się podoba :D robił jej psikusy, podstawiał nogi itp. strasznie za nią latał :)
ja kocham to jak traktują Westa-absolutny geniusz w kuchni!
http://www.youtube.com/watch?v=ToTVFEHZhX4
Huehuehue skoro brzydka to na pewno ją kocha i jest z miłości?
Ciśniecie komuś że z góry ocenia, a sami wyciągacie kolejny stereotyp.
Może po prostu harda baba z niej i trzyma jak złapała ptaszka 8D
w sumie też się zdziwiłam, niemniej jednak Victoria zbliża się już zapewne do czterdziestki a więc wiadomo.. :)
do takiej Genevive Padacecki z pewnością trochę jej brakuje, ale przecież tu liczy się miłość ^^
naprawdę dobrze świadczy to o samym Misha :D
Jaka by nie była, ważne żeby byli szczęśliwi. Osobiście życzę mu wiele szczęścia i mam nadzieję, że jego sukcesy nie zniszczą ich związku.