Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 025 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Jackson chyba na dzień dzisiejszy najnieszczęśliwszy człowiek na Świecie.Nie miał żadnego dzieciństwa.Ojciec nigdy go nie kochal , miał go za maszynę do robienienia pieniędzy.Już jako chłopiec MJ był zmuszany do wystepów.Ponoć jak wspomniał w pewnym wywiadzie na widok ojca z nerwów wymiotował.Potem kiedy zyskał sławę , wszyscy go wielbili a kiedy już zarobił fortunę ze swoich płyt i koncertów zaczęto go gnębić.Dodajac jeszcze do tego te okropne operacje , które go jeszcze wyniszczały.Podli ludzie wymyślili , że wybielił się bo nie chciał byc czarnym a to bzdura wykreowana przez media i powtarzana latami dalszym pokoleniom.Byłam w szoku kiedy usłyszałam w jednym z jego wywiadów , że cierpi na chorobę kto niszczy barwnik w jego skórze.Zawsze wierzyłam w tą podłą plotkę.Nie wiedziałam także , że w ostanich altach swojego życia nosił peruki.To straszne.Oto co źli ludzie , którzy go otaczali oraz nieprzychylne uczynili z Michaela Jacksona.Wykreowano go na dziwaka , przygłupa i pedofila , który wciąż chce być młody i poprawia sobie urodę licznymi operacjami plastycznymi.Ile to razy słyszałam , ze niby odbył ponad sto operacji plastycznych.Czuję się teraz podle bo kiedyś też życzyłam mu źle.Śmiałam się z tego , że odpał mu nos , myśłałam ,, a rozpadnij się dziwaku'' i bawiło mnie , ze został posądzony o molestowanie seksualne.Tymczasem okazało się , że chłopiec , który go oskarzył został do tego zmuszony.A Jeśli okazałoby się prawdą , że został celowo otruty to idzie tylko zwątpić w ten Świat.Mogłoby wydawać się oczywiste , ze został , ze tak brutalnie sie wyrażę ,,dobity'' ponieważ nie miał siły juz wystapić w seri 50 koncertów , a gdyby żył ktoś z jego strony musiałby płacić producentom oraz za wykupione bilety na koncerty.Kto wie , niektórzy mówili , ze Michael czuł sie jeszcze dobrze.Widzieliście jak się cieszył , widząc fanów gdy ogłaszał , ze wraca na scene? To przykre.
Jego ojciec nawet teraz zakłada jakas durną wytwórnie i chce zarobić gdy jego syn nie żyje,żeby żerować na jego śmierci.Naprawdę nalezy wsółczuć Jacksonowi takiego ojca , który nie zasłużył na jego miano bo to już nie cżłowiek.Teraz , niestety po jego śmierci doceniłam go jako cżłowieka i jako artyste.Był niezwykle utalentowany.Był znakomitym tancerzem , miał charyzmę i dobry głos.A jako cżłowiek jak wspomina go nasz prezydent Kwaśniewski , był bardzo skromny i miły.Ponoć był zakompleksiony , zamkniety w sobie i bardzos amotny.Kochał swoje dzieci.I mimo , że ludzie go zniszczyli do końca pozostał sobą mimo , ze bardzo przezywał wszystko co dookoła niego się działo.Dobrze , ze miał jakiś przyjaciół np.kogos takiego jak Liz Taylor.
RIP [*] MJ

IKnowWhatYouAre

A tak w ogóle informacja dla fanów: Podobno w piątek ciało Jacksona ma być wystawione w Neverland na widok publiczny a w niedzile prawdopodobnie pogrzeb.

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

Ale ja nigdy nie rzucałam w niego błotem, zawsze wiedziałam ze byl niewinny i wierzyłam w niego (dlatego jak juz wspomnialam, napisalam bardzo podobnie BARDZO niewielką część)

"A tak w ogóle informacja dla fanów: Podobno w piątek ciało Jacksona ma być wystawione w Neverland na widok publiczny a w niedzile prawdopodobnie pogrzeb."
- Naprawdę?;( x(

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

Boże, może to dziwne, ale napisałam prawie wszystko to samo (niewielką część) z twojej wypowiedzi, w innym temacie na tym forum. xO

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

Ale tak czy siak (nie chce mi sie zbytnio wypowiadac CAŁKOWICIE na ten temat, ponieważ jest 2:40 i nie myślę zbyt sprawnie) dzięki dzieciakom radził sobie, i dzielnie się trzymał, walczył dokońca.

wiem czytałam własnie czyjąś dłuższą wypowiedz na forum ale chciałam też napisac takie rozważania.Może dlatego prawie to samo napisałam bo taka była o Michaelu prawda?
a co do pogrzebu to nikt nie wie kiedy będzie , w niedziele ma być mjakiś dzień wspomnień w Stanach a w piątek maja wystawić ciało.Jeszcze nic nie wiadomo , wiesz mozna łatwo przewidzieć jaka histeria będzie panowała w czasie pogrzebu.Natomiast w Warszawie ponad 350 forumowiczów z grono.net planuje wymarsz na Patelnie (plac przy metrze) i staraja sie aby ogladac nazywo z telebimów przebieg pogrzebu.

IKnowWhatYouAre

To nie wiadomo kiedy pogrzeb, ale tego dnia jest wymarsz na plac, tak?
Bardzo bym chciała być przynajmniej w Warszawie.

Ekranizacja

w dniu pogrzebu ma byc wymarsz ale , ze nie wiadomo kiedy będzie pogrzeb to nie wiadomo kiedy wymarsz
A ten pomysł z wystawieniem zwłok jest straszny.Podobno tak samo było z Evisem i Lennonem , prawda to?

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

TO BĘDZIE STRASZLIWIE SMUTNE I PRZYGNĘBIAJĄCE. x(
A CZY TO PRAWDA TO NIE MAM POJĘCIA, ALE POCZYTAM O TYM.

Muszę się dowiedzieć na sto procent. Chcę tam być:-(
Nie podoba mi się pomysł z wystawieniem ciała na widok publiczny.Nie sądzę, żeby Michael tego chciał.Dziwię się, że rodzina wyraziła na to zgodę(no, nie licząc tatuśka - pewnie gdyby mógł, to by jeszcze zarobił na zwłokach własnego syna)

IKnowWhatYouAre

Widziałam zdjęcia Elvisa w trumnie, więc chyba tak:-/

Ekranizacja

Jamesa Browna też wystawili. A przy artykułach o nim było jego zdjęcie w trumnie. Dla mnie to chore.

wrzos09

Ciało nie zostanie wystawione w Neverland.Koczujący fani(w pobliskich hotelach brakło miejsc)są rozczarowani.Pogrzeb cichy i skromny,ma się podobno odbyć w niedzielę około 12.Takie są fakty według Wydarzeń.
Ktoś ma świeższe informacje?

Ekranizacja

fajnie nawet pogrzebu nie zobaczymy ,nic zupełnie nic.Myśla ,że jak odizolują Michaela od fanów to nie będą sie rzucać.

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

No pewnie, ja tez bardzo chcialabym byc chociazby w tej Warszawie, wsród tych, którzy również kochają MJ tak jak my hehh...

użytkownik usunięty

Kurde, wielka szkoda, że nie w Nibylandii (Neverland), bo myślę, że on by tego pragnął.

Ja bym chciała chociaż zobaczyć transmisję z jego pogrzebu...
Chociaż tak będziemy mogli się z nim pożegnać...

użytkownik usunięty
Sonya____filmaniak

I ja tak samo ;(
Mam nadzieje, że to się jednak jakoś uda.

nawet nie powstanie tma muzeum , kurdrde jakieś głupie prawo Santa Barbara
Znalazłam wiersz na cześć Michaela
Pierwszy krok na świecie
Kolejne ich tysiące księżycowe
I wśród tłumów wybijał się głos do gwiazd
Takiego co anioły zazdrościć mogły
Czy to biel czy czerń lecz serce czyste
Wieczny Piotruś Pan co pod twarzą krył smutne oczy
W miasteczku się skrył , na karuzelach wśród drzew
Samotny lecz doceniony
Wesoły lecz przygnębiony
Król bez korony
Obrócił sie w piruecie
Zostawił kapelusz i rękawice
Wzbił się w powietrze
Pozostały na zawsze myśli milionów

IKnowWhatYouAre

NO I NIE WIEM KIEDY TEN POGRZEB , BEDZIE COS W TV CHCOIAZ , CHCE SIE JAKOS POZEGNAC

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

ja dzisiaj telewizje wlaczalam i szlyszalam ze na 100% bedzie w jakims tam stadionie...
gdzie moze sie pomiescic 20 mil. osob.
soekuluje se mowi ze moze tam byc i prezydent obama...
ale wiadomo ze nic nie wiadomo.

trumna zostala juz ponoc wybrana. trumna warta tez 20 mil dol.

na ogol plotek nie slucham, telewizji wogle nie ogladam. nienawidze, wlanczylam nagle tele i o czym gadali, o jacksonie oczywiscie

Paris: Tatusiu , to prawda , ze śpiewasz najładniej na Świecie?
Michael : Kto Ci to powiedział?
Paris: Ja
Michael: (śmieje się)
Paris: Zaśpiewaj dla mnie

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

co to niby jest-?

dialog MJ z córką

IKnowWhatYouAre

IKnow.
A skąd Ty masz niby ten dialog?
Czy to jakaś podpucha jest?

użytkownik usunięty
IKnowWhatYouAre

nie wiem tak naprawde, tyle lat znalam jacksona, jak i wiele artystow, ale przez te ostatnie dni jakos pokochalam michaela bardziej.

tak czesto wpada mi on do glowy, tak czesto slucham jego muzyki, bardzej niz kiedykolwiek. taka jakby obsesja mimo woli.

na pewno duzo osob mnie zrozumienie, na wielu ludzi ten oddzialam bardzo silnie.

nigdy nie zapomne tej daty. dnia 25.czerwca.2009 roku

Póki co: pogrzeb we wtorek o 19 czasu polskiego.Z tego co wiem z grona.net, na patelni w Warszawie ma być telebim, transmitujący ceremonię na żywo.

Ekranizacja

a dzisiaj miała byc jakaś konferencja? ja nie kapuje za bardzo w niedziele pogrzeb prywatny a we wtorek publiczny jakie to popieprzone.

IKnowWhatYouAre

A jakaś stacja będzie ten pogrzeb transmitować?

agusskafw

Chyba CNN

IKnowWhatYouAre

W niedzielę to jest jakieś nabożeństwo czy coś, już mi się wszystko pomyliło. Zaczynałam podejrzewać, że Jacksonowie powiedzą, że pogrzeb jest jednego dnia, a zrobią drugiego, żeby mieć spokój. Ale chyba by tego jednak nie zrobili, wiedzą przecież ile Michael znaczył dla fanów:-/