Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 025 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Co myslicie o tym teledysku? Bo jest przeciez dłuższa wersja
Jesli oceniać neutralnie , bo ja jestem fanka MJ , to całość taka sobie.Michael był świetnym piosenkarzem i tancerzem ale kiepskim aktorem.I ta cała historyjka tak słabo wyjeta z życia.Ale to pewnie dlatego ze mike nie miał dziecinstwa i tez nie wychowywał się w srodowisku łobuzow wiec nie wiedział jak to wszystko wygląda naprawdę.Część juz piosenką jest super ale poczatek taki flakowaty.dziwne ze scorsesse się wieceij nie postarał a przeciez to znany i ceniony rezyser.

IKnowWhatYouAre

Ogolnie mowiac to Bad to moj ulubiony teledysk. Jest po prostu super, a najbardziej co mi sie tam podoba to oczywiście taniec Michaela. Widać ze wszystko jest dopracowane (ze strony tańca, scenografi, ubioru) jeśli chodzi o te dłuższą wersję to ogladalam ja ale taka dziwna sie wydaje. Nie moge sie nadziwić temu wszystkiemu jak Michael to robił - w tym mini filmie był taki nieśmiały i skromny a juz w teledysku i jak spiewal to juz zły i ogolnie tak jest w każdym teledysku ze przybiera postać taka jaka śpiewa. Czy ja wiem czy nie nadawał sie na aktora? no ale racja do takiego zwykłego filmu to by sie chyba nie nadawał:)

IKnowWhatYouAre

Może dlatego Ci się nie podobał, bo to nie film tylko teledysk,
i jako teledysk ten klip to arcydzieło,
i mam całkiem odmienne zdanie od twojego.
A propo aktorstwa M.J przecież w filmie "Men in black" był super :)

Dafnee

przeciez on tam zagrał z 5 minut wiec nie da sie ocenic czy dobrze zagrał.A w Bad to wszystko takie nienaturalne ale za to w czesci tanecznej jest po prostu zajebisty!!! on sie wczuwał kiedy spiewal i wtedy dobrze wychodziła mu gra , ta sceniczna.Ale np w Ghost zagrał fajnie juz.Miał potencjał i to wielki , artysta pod kazdym wzgledem.