Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 025 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Boże...ja się dopiero dowiedziałam, nie mogę uwierzyć.Dosłownie połykam łzy,mam wrażenie,że to głupi dowcip.To dla mnie koniec jakiejś epoki.Odszedł człowiek, którego dopiero zaczynałam kochać i podziwiać za jego muzykę,a którego już dawno pokochałam za wrażliwość.
Może przynajmniej tam gdzie jest, będzie naprawdę kochany;-(
Żegnaj Michael(*)

Oj masz pretensje do garbatego, że ma dzieci proste...
on będzie nadal o Jacksonie pisał jak o "półbogu"... i będzie bluzgał i obrażał tych co tak nie sądzą... tak to jest jak ktoś jest zaślepiony... :P

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

Tak masz rację ,skąd na świecie biorą się takie zaślepione wieśniaki...

użytkownik usunięty

LOBOT POWIEDZ MI CO ZNACZY SLOWO RASISTA?
BO JAK WIDZE TO ZNOWU POWTARZAM CO TAM PRZECZYTALES NA PORTALACH PLOTKARSKICH.

CO TO JEST RASISTA?

użytkownik usunięty

WIELKI MADRALA CO POPRAWIA WCIAZ PISOWNIE INNYCH - HIHIHI

SLEPO NIE MOZNA WIEZYC W NIC TO IEZDROWE...

ALE CZY TAKIEJ POSTURY NIE MASZ PRZYPADKIEM TY DO JACKSONA DROGI LOBOCIE?

użytkownik usunięty

powszechnie wiadomo ,że operacji plastycznych nie robił przez chorobę ,jak to utrzymują fani ,poza tym nienawidził murzynów ,czyli samego siebie...
Weź wyłącz ten caps lock ,mam dobry wzrok

Z polskich domów... :P
Ja też jak miałam te 15 czy 16 lat byłam kompletnie zaślepiona serialem Prison Break... i nie przyjmowałam do wiadomości żadnych błędów czy usterek... co gorsz jechałam ludzi z góry na dół jak ich opinia była nie po mojej myśli... ale na szczęście mi minęło... xD miejmy nadzieje, że także jemu minie...

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

ZALOSNE POLMOZGI!!!!
WY WY WY!!!

GDERAJA JAK JAKIES KACZKI CZYTAJAC SWIETYCH SLOW PLOTKARZY KTORZY CODZEIN MOWIA CO INNEGO...

MICHAEL ZOSTAL PRZECIEZ UNIEWINNIONY TO CHYBA WIECIE NIE , CZY PRZESPALISCIE TO?

A OSKARZYC MOZE KAZDY, OSKARZYC TO BARDZO LATWO, ALE TRUDNIEJ JEST DOWIESC DO SWOJEJ PRAWDY ZEBY DOSTAC TEGO CO SIE CHCE . W TYM PRZYPADKU PIENIEDZY

MOIM ZDANIEM POWINNISCIE ZAPOZNAC SIE BARDZIEJ Z TA CALA SPRAWA O JACKSONIE BO MALO JESTESCIE POINFORMOWALI, ZEBY NIE POWIEDZIEC WOGLE...

IDZCIE LEPIEJ STAD BO NAPEWNO NIE WYGRACIE.

NA PEWNO NIE ZE MNA, ZGNIOTE WAS JAK NIKT.

I NIE JESTEM FANKA JACKSONA UWIERZCIE MI. ALE TRZEBA DAC W KOSC DZIECIAKOM CZY GLUPKOM ZEBY NIE BYLI TACY SLEPI , OTWORZYLI OCZY I ZDALI SOBIE SPRAWE ZE IM BRAKUJE NEURONOW W CZASZCE

Oj dziewczynko dziewczynko...
po 1: NIE PISZ CAPS LOCKIEM... może jesteśmy anty fanami, ale nie jesteśmy ślepi...

po 2: Pisz bez błędów.. obrażaj ale zasady ortografii zachowaj...

po 3: nie myśl sobie, że jakieś twoje bluzgi nas przestraszą... dziecko drogie.. to takie dziecinne...

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

Tak ,"fani" będą go teraz czcić i linczować te osoby ,które mają inne zdanie ,niż oni ;)

użytkownik usunięty

gadasz glupoty nie majac nic od siebie do powiedzenia

a powiedz mi moj drogi czemu nazywasz go rasista.
jak on nienawidz czarnych?
podasz mi ty jakies dowody , oprocz tego ze sie wybielil (co z rasizem wogle nie ma nic do rzeczy...hahaha) oprocz tego co sie nasluchales bezmyslnie wiezac w to co ci wpychaja w glowe
co on takiego zrobil, ze teraz ty go tak oskarzasz?

Nie zauważyłaś dziecinko, że kolega nas opuścił...
no w końcu wyłączyłaś caps lock... jestem dumna... :p

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

WRÓCIŁEM!!Dziwne mój kotku - grzmotku , że ty o tym nie wiesz...i ty nas masz przestraszyć włączonym przy każdej wypowiedzi CAPS LOCKiem i głupowatą paplaniną ... jesteś żałosna ;p

Taki widocznie był plan... :P coś nie wyszło... :p

sweetblondi_04Ruda

Jesteś bandą debilów, którzy są najwyrażniej niedorozwinięci:
1.Lobot - jak coś to zrobiłem błąd fleksyjny, a nie ortograficzny, a spowodowane jest to ch***wą klawiaturą
2.Michael Jackson - NIE WYBIELIŁ SIĘ - nie ma czegoś takiego jak "wybielenie".Jak z czarnego można zrobić białego?
TO JEST NIEMOŻLIWE
Jeszcze raz powtarzam do WAS (idioci) Michael cierpiał na chorobę "vitiligo" http://vitiligo.ovh.org/ - W KAŻDYM TEMACIE PODAJĘ LINKI
3.Jak czarny może być rasistą?
Jak Michael może nienawidzić czarnych - Cała jego rodzina (oprócz dzieci) jest czarna.
4.Istnieją osoby, które się opalają i chcą "stać się" czarni.
W Polsce drugą rzeczą, która najlepiej się sprzedaje są olejki do opalania (na pierwszym jest oczywiście alkohol)
5.Michael Joseph Jackson - NIE JEST PEDOFILEM
Na jakiej podstawie tak stwierdzacie?
Na jakiej? Gdzie to przeczytaliście?
Ja słyszałem tak z głupich plotkarskich portalów i gazet:
I.1993 - Michael, aby nie niszczyć reputacji płaci 20 milionów jak rekompensata, po śmierci "Jacko", chłopak się przyznał
II.2003 - Michael zostaje uniewinniony, a jakie były dowody - dzieci spały z nim w jednym łóżku i z jednym chłopakiem doszło do kontaktu fizycznego
6.Michael przeszedł TYLKO 2 operację nosa oraz operacje zatuszowania blizn po wypadku przy kręceniu reklamy PEPSI (Poparzenie 2 stopnia)
Operacje nosa:
I.Przestawienie przegrody, aby poprawić proces oddychania
II.Aby ukształtować nos do "białej twarzy"

Mathias_13cool

Przepraszam za błędy, ale nie chciało mi się ich poprawiać

Jeszcze dojdę do jego zmian na twarzy:
Jest to spowodowane dorastaniem tak
Spójrzcie np.na John Travoltę, a szczególnie na jego podbródek

użytkownik usunięty
Mathias_13cool

niesamowite argumenty mi podales...
udowodniles ze jestes pusty w srodku, ze nie masz nic do powiedzenia.
udowodniles nam ze nie warto tak naprawde prowadzic z toba dyskusji, kompromitujesz sie chlopie.
mozesz podac jakas argumentacje, swoje obserwacje o tych wszystkich glupkowatych oszczerstwasz przeciwko jacksonowi i nam?
bardzo latwo cie ugasic, moze p o prostu chciales wyladowac swoja zlosc i zwrocic na siebie uwage, rzucajac pare bezmyslnych i glupich "haselek"
z tego co widze to nic nie jestes warty...
na pewno czegos tak, ale w tej dyskusji nie bardzo

użytkownik usunięty

matias po co sie im tlumaczysz jak ktos pokrzywdzony...
z takimi to trzeba ostro! ;)
nic sie wielkiego nie mozna po nich spodziewac, tylko prowokuja, zeby to chociaz przynajniej bylo troche zabawne, z pomyslem, z jakimis kontargumentami, a widac jednak ze nic nie potrafia.

Dobra ja się z tobą żegnam
Nic tu nie nie osiągnę, banda idiotów, którzy albo
-są debilami nie potrafią przyjąć prawdy do wiadomości
-są debilami i przyjęli to do wiadomości i teraz jest im po prostu przyznać nam rację.

Miło Cię było poznać GrzMoT
Gówno_Blastera i resztę pokemonów było mi NIE miło poznać

DO WIDZENIA

Mathias_13cool

OSTATNIE SPROSTOWANIE

Dobra ja się z tobą żegnam
Nic tu nie nie osiągnę, banda idiotów, którzy:
-albo są debilami i nie potrafią przyjąć prawdy do wiadomości
-albo są debilami i przyjęli to do wiadomości i teraz głupio jest im, po prostu przyznać nam rację.

Miło Cię było poznać GrzMoT
Głupią blondynkę i resztę pokemonów było mi NIE miło poznać

DO WIDZENIA

Mathias_13cool

mathias to jakies dziecko neo
jego wiek 13 lat go poniekądk usprawiedliwia
i wez przestań bronić tego mutanta jeksono bo to było ono
i zmien aviator bo Barca to mój ulubion klub i nie moge znieść myśli ze takie kretyny mu kibicóją do realu dzieciaku tam sama chołota

a co do sweeti blondi to co juz prisona breaka nie lubisz>>> ty największa obrończyni tego serialu przeciwko mu???

użytkownik usunięty
konrii_2

"dziecko neo... zmien aviator bo barca to moja uluibiona druzyna...
kibicoja.... "
ty sam widac ze masz 13 lat...

a masz wiecej? to brawo dla twojej madrosci ktora nas uraczyles, taki ty n....rozwiniety.

a moze podasz jakies argumenty?
czemu mowisz za ma 13 lat?
uzasadnij, bo to chyba umiesz nie?
13 latnie dzieciaki tez umia wyrazac swoje zdanie

Grzmot:P

"matias po co sie im tlumaczysz jak ktos pokrzywdzony...
z takimi to trzeba ostro! ;)
nic sie wielkiego nie mozna po nich spodziewac, tylko prowokuja, zeby to chociaz przynajniej bylo troche zabawne, z pomyslem, z jakimis kontargumentami, a widac jednak ze nic nie potrafia."

TAK TY TO "OSTRO" WALISZ CAPS LOKIEM W KLAWIATURĘ....

no i Ty takie argumenty podajesz, że idzie się tylko pochlastać...

no i kto tu jest dzieckiem neo....

Mathias_13cool

Przepraszam ja też mówiłam o tej chorobie i wcale nie stwierdziłam, że się jak to stwierdziłeś "wybielił"...

Nie wspominałam też nic o rasizmie...

Masz racje nie "JEST" pedofilem tylko BYŁ mężczyzną lubiącym małe dzieci w sposób nienaturalny...

A tak poza tym to nie jestem głupią blondynką... to jest niekulturalne obrażać kogoś za inne zdanie wręcz powiem dziecinne... DOROŚNIJ!!!

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

dorosnij?
hahahahahha
to musi dziewczynka cowapowiada sie na jakis temat (tak po prostu bo kontrowersyjny) by kogos zdenerwowac, walnac glupstwo i odzew zainteresowanie natychmiastowe...
widac ze malo cie kochali w dziecinstwie czy co (bez brzydkich mysli)
niedowartosciowana jakos jestes.

moim zdaniem to ty jestes pedofilem hahahahha
TAK WLASNIE LUDZIE ONA JEST PEDOFILEM!!!!
WSZYSCY RAZEM. POLACZMY SIE MADRZE, BRONMY SIEBIE, W TAKI SPOSOB NA JEJ SPOSOB:::HIHIHI
PROSZE PRZYLACZCIE SIE DO MNIE...
WIEM ZE TO NIEZBYT LADNE I NORMALNE W TAKI SPOSOB O PEDOFILSTWIE....
ALE NIE WAZNE TEN PRZYPADEK JEST WYJATKOWY!!!

ONA JEST PEDOFILEM!!!!!
JESTES PEDOFILEM , SAMA WIDZIALAM A MOJE OCZY NIE KLAMIA!

Dziecko przestań się kompromitować... nawet nie chce mi się po Tobie jeździć... sama to zrobiłaś...

Że też tacy ludzie istnieją...

A poza tym to "DOROŚNIJ" nie było do Ciebie tylko do Twojego koleżki... ale widzę, że Tobie też przyda się ta rada...

do Ciebie jest post poprzedzający ten z "DOROŚNIJ"...

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

hahahhahha
wiem ze to nie bylo do mnie...
OJEJCIU JAK MNIE URAZILAS.
TY SAMA JESTES PEDOFILKA. A CZEMU BO TAK MOWIE JA. NIE MUSZE MIEC ZADNYCH DOWODOW NA TO ANI ARGUMENTACJI, IDENTYCZNIE JAK TY.
KOMPROMITUJESZ SIE TY DROGA DZIEWCZYNKO.

Oj wątpię... ja Cię nie obrażam tylko dlatego, że masz inne zdanie i że brakuje mi argumentów... nie wyzywam Cię od pedofilów... no i przede wszystkim znam się na ortografii...

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

HAHAHHA
NAPRAWDE WATPISZ...
A MOZE NIEZROZUMIALAS TEGO CO NAPISALAM.
WYPOWIADASZ SIE TAK JAK WIELU CO TUTAJ PISZA, BEZ ZADNEGO WYTLUMACZENIA.

BO SIE ZNASZ NA ORTOGRAFII... JA TEZ MOJA DROGA, ALE NO TAK NIE BEDE SIE CI TLUMACZYC.BO PO CO.

ZRESZTA NE ZASLANIAJ SIE TUTAJ ORTOGRAFIA TY PODAWAJ ARGUMENTY!!!

po 1: była bym wdzięczna gdybyś wyłączyła caps lock... Twoje wypowiedzi nie raziły by tak w oczy i przed wieloma użytkownikami byś się tak nie skompromitowała...

po 2: jakoś nie zauważyłam, żebyś Ty podawała jakieś konkretne argumenty poza wyzywaniem mnie...

po 3: na prawdę mogłabyś pisać bez błędów bo to świadczy o Twoim intelekcie... zrozum chce dla Ciebie dobrze...

Ekranizacja

Na wstępie zaznaczam, że nie jestem wielkim fanem Jacksona, ALE

-co jak co ale Jackson rasista? hah on właśnie spiewał o źle na ziemi, WE ARE THE WORLD- my jesteśmy światem - śpiewał o tym , abyśmy porzucili uprzedzenia, złość i gniew, rasizm - za to uważam go za wielkiego człowieka, artystę jedynego w swoim rodzaju.m
R.I.P Michael Jackson.

Co do tego, że niby był pedofilem:
-,,-oraz zeznania jakieś 14-letniego gnoja ,którego rodzice namówili, aby wyłudzić pieniądze --> dziwne ,że jak Jackson zapłacił 20 milionów sprawa nie poszła dalej --> gdyby mnie ktoś zabił/molestował itp. wątpię, aby moja mama wycofała sprawę.''

te słowa chyba wszystko wyjaśniają, jackson lubił otaczać się dziećmi bo sam był jak dziecko - łagodny, usmiechnięty, dobry - a jednocześnie nie miał dzieciństwa lecz po**** ojca. Dzieciak prawdopodobnie nawet nie chciał go o nic oskarżać - to cholerni rodzice łasi na kasę.
Jak to powiedział bohater jednej z moich ulubionych książek : na świecie jest tyle skurwysyństwa . . .
Zgadzam się z autorem tematu co do MJ.

A co do jego wybielania - to kwestia psychiki, ojciec go bił śmiał sie z niego, michael miał kompleksy - poza tym byli jeszcze pseudolekarze namawiający go do operacji i chcący zbić na biednym, naiwnym MJ kasę - jak już powiedziałem pełno na świecie skurwysyństwa...

użytkownik usunięty
Joker_WhySoSerious

KOMROMITUJE SIE BO MAM WLACZONY CAPS LOCK...
OK NIECH CI BEDZIE.
SWIADCZY O MOIM INTELEKCIE TO ZE PISZE Z BLEDAMI OK NIECH CI BEDZIE.

ALE WCHODZENIE TUTAJ I PISANIE TAKICH GLUPOT ZE TO RASISTA PEDOFIL I INNE...
TO PO PROSTU OBRAZANIE SAMEGO SIEBIE.
A JAK SIE KTOS PYTA A CZEMU TO?
TO TYLKO MOWICIE ZE JESTESMY SLEPI...
I WY UWAZACIE SIE ZA POWAZNYCH LUDZI?

A ARGUMENTOW JEST MNOSTWO W TYM CZY INNYM TEMACIE (NA TEN SAM TEMAT)

A ZA TO WY , WY CO NASKAKUJECIE NA MICHALA , WY CO ZACZYNACIE, NIE PODAJECIE ARGUMENTOW NA WSTEPIE (I POZNIEJ TEZ NIE...) BO NAWED NIE WIECIE CO NAPISAC.

NIE SKUPIAJ SIE TAK NA ORTOGRAFII CZY NA CAPSLOCKU , NO I TAK NIE WIESZ CO PISAC, DLATEGO W TWOICH 3 ZDANIACH W DWOCH ZNOWU MI TO WYPONINASZ.

No może jest mnóstwo argumentów... ale czy Ty jakoś podałaś???
Ja też sobie moge napisać, że jest dużo argumentów... na tym temacie... i co... przecież to prawda...

powtarzam po raz kolejny: nie uważam, że był rasistą... może byś trochę uważniej czytała moje odpowiedzi... to byś się może dowiedziała o czym piszę a nie tak peplesz bez sensu...

użytkownik usunięty
Joker_WhySoSerious

jezus maria...
ile razy to samo powtarzac ile?????????????

jackson zostal calkowicie uniewinniony.

do innych nie trafia, po prostu nie umia przyjac tej prawdy i tego ze sie myla.

użytkownik usunięty

joker a moze skonczymy z nimi rozmowe???
obiecuje ze to jest moj ostatni napisany post .

żEGNAJ MICHAEL
NIE WIEM JAKA BYłA PRAWDA ALE..
FAREWELL

Nie zamierzam się kłócić( o dziwo haha ;D) więc jestem za skoczeniem dyskusji, która nie ma sensu, bo ,,ciemna strona mocy'' i tak nie zmieni swojego zdania

Joker_WhySoSerious

w poprzednim poście miało być ,,jestem za skończeniem dyskusji '' ; )

Dobranoc dziecinko...

sweetblondi_04Ruda

i kto tu jest dziecinką? ja przynajmniej nie mam w nicku ,,sweetblondi'' haha żaaal

Joker_WhySoSerious

To jest specjalny prowokacyjny nick... jakbyś nie zauważył... wiesz chciałam udowodnić, że nie wszystkie blondynki są kompletnymi pustakami...

sweetblondi_04Ruda

Widocznie po twoich komentarzach tego nie zauważył ... hihi ;)

Wad3r

To jakaś ironia... że mi się niby nie udało...
Myślał, że napisałam "dobranoc dziecinko" do niego, a to było zaadresowane do tej "Grzmot"...

Podtytuł z gazety (nie na poziomie pudelka oczywiście)
"Michael Jackson prawdopodobnie molestował seksualnie dzieci, jednak nie w tym konkretnym przypadku. Dlatego nie mogliśmy go skazać - mówili po zakończeniu procesu sędziowie przysięgli"...

sweetblondi_04Ruda

Po pierwsze, twoja święta gazeta niekoniecznie mówi prawdę.
Po drugie, chcesz masy argumentów? przeczytaj mojego dłuuuuuugiego posta - chyba wszystko tam wyjaśniłem.

Joker_WhySoSerious

Przeczytałam... ale mnie nadal nie przekonuje... skąd mam pewność czy Ty mówisz prawde... mam w tym taką samą gwarancje jak co do gazety...

sweetblondi_04Ruda

To poszukaj sobie w różnych źródłach, w Internecie ich nie brakuje.
Poza tym polecam jakiś porządny dokument obejrzeć o "Majkelu". I w związku z tym, po pierwsze proszę nie wypisywać więcej bzdur typu "Majkel był pedofilem", a po drugie ważne jest to jaką muzykę tworzył i jakie przesłanie za sobą niesie, a także to że był GENIUSZEM MUZYCZNYM oraz GENIUSZEM SCENY, tego mu nikt nie odbierze. Amen!

Wad3r

Z tym, że był "GENIUSZEM MUZYCZNYM" to się zgadzam... jednakże chciałam zauważyć, że nie ma ideałów na świecie...

sweetblondi_04Ruda

Ja nie mówię, że Majkel był "ideałem", ale chodzi mi o to, że wchodzenie butami w jego prywatne życie jest absolutnie nie potrzebne, a tym bardziej pisanie że "był pedofilem", bez chociażby trochę głębszego zaznajomienia się z tematem, jest żenujące i właśnie takie oskarżenia "zabiły" Majkiego, najpierw (w dużej mierze) w sferze artystycznej, a w dalszej perspektywie zabiły i "fizycznie". Najważniejsza jest jego muzyka i to co wokół się niej "kręciło".

MJ - forever and ever!

Wad3r

PS. Co prawda nie ma "ideałów" na świecie, ale to nie znaczy, że nie ma ludzi WIELKICH, którym za to co robią/zrobili należy się szacunek.

Pzdr :)