Hmmm, ostatnio wokół słyszę, że Meryl Streep jest "brzydka". Nie zgadzam się z tym.
Dla mnie ona ma po prostu inną urodę i jak się jej dokładniej przyjrzysz to zauważysz, że jest po prostu ładna.
Jak Wy uważacie?
Pozdrawiam wszystkich fanów M.S.! :))
wg mnie ma świetną urodę. nigdy nie była uznawana za piękną, ponieważ tak jak i kilkadziesiąt lat temu, tak i dziś obowiązują podobne kanony, czyli wszystko proporcjonalne (a dla mnie po prostu nudne). jak by nie patrzeć każdy zachwyca się aktorkami typu Eva Longoria czy Jessica Alba, które dla mnie są zwyczajnie "przesłodzone". natomiast Meryl ma charakterystyczną urodę i, co muszę napisać, boskie kości policzkowe ;-)
pozdrawiam.
"natomiast Meryl ma charakterystyczną urodę i, co muszę napisać, boskie kości policzkowe ;-)" xD Zgadzam się.
Zgadzam się w 100% :)
Myślę, że ludzie, którzy uważają Meryl Streep za brzydką, po prostu jej nie znają i np. ulegają opinii innych, którą gdzieś usłyszeli... Lub zachwycają się młodymi ''aktorami'' z wielomilionowych amerykańskich produkcji...
Wielu ludzi w naszym otoczeniu niestety nie docenia tak ogromnie utalentowanych osób o charakterystycznej urodzie, jaką z pewnością jest Meryl Streep.
Ja również pozdrawiam wszystkich jej fanów :)
Gdy miałam dziesięć lat, również uważałam, że jest brzydka. Z wiekiem jednak nauczyłam się patrzeć trochę inaczej, na urodę. Maryl nie jest brzydka. Piękna - chyba też nie. Jest to po prostu, osobą, która ma jakiś urok, całkiem przyzwoity wygląd no i wspaniale gra.
Ja sądzę, że tutaj "brzydka" w języku młodzieży trzeba czytać "stara", niestety :( Dla mnie jest naprawdę dobrą aktorką i to jest najważniejsze. Urody złej nie ma, jest bez operacji plastycznych a w "MAmma MIa" wyglądała na mniej lat ;)
Wydawaje mi się, że musieli Meryl trochę "odmłodzić" do MM, co nie zmienia faktu,że i tak wygląda świetnie (widać to choćby w "Wątplowości" w której grała bez charakteryzacji). Mogę się założyć,że wiele aktorek w jej wieku chcało by tak młodo wyglądać.
Ja uwielbiam Mary. Uważam, że nie jest ona klasyczną pięknością. Ma ciekawy typ urody, moim zdaniem jest dzięki twmu właśnie piękna. Poza tym przy jej talencie i osobowości mogłaby być nawet brzydka i dalej bym ją ubostwiała. Meryl jest jedna:-))))
Meryl ma lekko podłużny nos, w dodatki zakrzywiony w dół, przez co jej uroda jest... inna. Nie twierdzę, że jest brzydka, jej wygląd jest bardzo.. hm. Elegancki. tak, ma taką stylową twarz.
Niektóre aktorki swoim ''pięknem'' ociągają uwagę od talentu.Meryl brzydka nie jest.Jak już gdzieś pisałam każdy jest piękny na swój sposób.Ja i tak na to uwagi nie zwracam jak wygląda. Dla mnie liczy się tylko jej talent.A talent ma przeogromny :D
Pozdrawiam wszystkich jej fanów ;)
o!
'Poza tym przy jej talencie i osobowości mogłaby być nawet brzydka i dalej bym ją ubostwiała. Meryl jest jedna:-))))'
Tak. Na pewno jest jedna. :) Również ją uwielbiam <lol>
Meryl brzydka? oO Ma nietypową urodę, to prawda, ale tez jak juz tu ktos nadmienił "boskie kości policzkowe" (nawet nie wiecie jak mi się podoba to określenie ^^ ), piękne oczy, a co najważniejsze urok osobisty. :D
zapraszam do dalszych dyskusji na ten temat na polskim forum: http://www.merylstreep.fora.pl/
Dla mnie Meryl brzydka na pewno nie jest, ma oryginalną i ciekawą urodę i z chęcią oglądam ją na ekranie ;) Poza tym jej talent i osobowość przewyższa wiele aktorek, które są uważane za "piękne".
Dla mnie ona jest piękna jak na taki wiek ale, ja nie patrzę na piękno i ubiór lecz na aktorstwo i widać, że kobieta się stara i czytałam,że jeden reżyser odrzucił ją od roli ukochanej King Konga bo jest "brzydka"...
Jest brzydka bez dwóch zdań i nie opowiadajcie pierdół że inna.inny to jest obcy i predator,a ona za nimi.Zawsze wyglądała staro a bez makijażu to masakra niestety!Chyba nie widzieliście ładnych kobiet albo jesteście podobne do niej.
Co ty wygadujesz?! Meryl jest i byla piekna kobieta. Obejrzyj filmy takie jak "Kramer vs. Kramer", "The Bridges of Madison County" lub cos nowszego, np."Devil wears Prada" czy "Adaptation". Wedlug mnie ona jest jedna z tych szczesliwych osob, ktore nie potrzebuja skolmplikowanych opeeracji, poprawiajacych urode. Ma prawie 60 lat,a wyglada na gora 47.
Ludzie, to jest jak walka z wiatrakami... To kwestia gustu, jednym sie podoba innym nie i nic z tym nie zrobimy :)
Tylko we wszystkim trzeba zachowac zdrowy rozsadek, mowienie 'nie bo nie' niczego nie dowdzi :/
Moim zdaniem Meryl jest ladna kobieta i byla ladna dziewczyna kilkanascie lat temu. Ladna bo prosta (w dobrym znaczeniu tego slowa) a zarazem unikatowa...Ja bylabym szczesliwa gdybym wygladala tak w tym wieku, wprost blagam o to patrzac na innych w wieku 60 lat, ona wyglada swietnie!
Ktoa tu powiedzial ze nie umalowana to koszmar hehe zartujesz chyba, wygladac tak bez tony makjazu to sztuka, z make-up'em jaki robia wszystkim gwiazdom kazdy wygladalby dobrze (wytapetowany od stop do glow).
Ona nie chowa sie za maska, nie musi bo nie ma nic do ukrycia a wrecz do pokazania, te wszytskie operacje i botoksy ograniczaja mimike twarzy, prawdzwy aktor z krwi i kosci nigdy sie na cos takiego nie zgodzi bo to ograniczalo go w tym co robi, co kocha robic. Chciaz z drugiej strony wszytsko wokol wywier na tych ludzich tak duzy nacisk ze niektozy niestety to robia :( Ale nie Ona!
Meryl, kobieta z klasa, wdziekiem, unikalna uroda, aktorka z ogromnym talentem i bagazem doswiadczen...Kobieta IKONA!
Poza tym Meryl w wywiadach wielokrotnie podkreślała, że nie przejmuje się swoim wyglądem, kolejnymi zmarszczkami oraz tym, jak jest postrzegana. Mogłaby kupować najmodniejsze ubrania, nie wspominając o operacjach plastycznych, ale dla niej ważniejsze jest aktorstwo. A z kilogramem tapety, botoksem i silikonem to każdy może być "piękny".
'Jest brzydka bez dwóch zdań i nie opowiadajcie pierdół że inna.inny to jest obcy i predator,a ona za nimi.Zawsze wyglądała staro a bez makijażu to masakra niestety!Chyba nie widzieliście ładnych kobiet albo jesteście podobne do niej.'
Sory, ale sam wygadujesz pierdoły. Dla mnie ludzie, którzy mówią, że jest 'brzydka' to jacyś puści prostacy wilbiący te lale typu Vanessa Hudgess, Paris Hilton, czy, co gorsza, Pamela Andersson... Meryl ma baardzo specyficzną i piękną urodę, a przy tym ogromny talent aktorski i sporo lat za sobą. Wygląda na 20 lat młodziej, no może 15 i strasznie bym chciała ją spotkać. No i w przyszłości wyglądać jak ona. :)
Ja zupełnie nie zgadzam się z tymi opiniami, że niby Meryl jest brzydka.W ogóle nie rozumiem skąd takie gadki się wzięły? Według mnie jest piękna do tego ma taką ogromną klasę, że inne aktorki mogą jej pozazdrościć.Zobaczcie np. jak wyglądała w Manhattanie czy Ze śmiercią jej do twarzy czy w różnych innych filmach. Nikt mi nie powie, że nie jest piękna:)
Meryl jest jedną z moich ulubionych aktorek, ma wielki talent i oryginalną, wg mnie arystokratyczną urodę.Widziałam ją w kilku filmach, dla mnie jest piękna.Ma charakterystyczne rysy twarzy, w swoich starszych filmach miała też cudowne włosy.Radzę obejrzeć Dom Dusz, Pożegnanie z Afryką i Kochanicę Francuza.
Chciałam zauwarzyć że nie ma ludzi brzydkich:P są ludzie mniej ładni:D Ale Meryl Streep z pewnością zalicza się do tych ładnych:P ma chrakterystyczną urodę, trudną do przeoczenia.
Ona z wiekiem jest coraz ładniejsza, przynajmniej dla mnie. Bardziej podoba mi się w Diabel Ubiera się U Prady niż w Sprawie Kramerów. Ogólnie w skali 1-10 dałbym jej 9 za nietypową urode
To czy ktoś jest piękny czy nie powinno się oceniać nie po wyglądzie, ale po wnętrzu. Moim zdaniem Meryl jest BARDZO piękną. Po pierwsze, ma zupełnie inną urodę. Po drugie, jest szalenie utalentowana, a po trzecie, jest boska. Te Policzki są jej znakiem rozpoznawczym, sama bym chciała takie mieć, cudnee ;P . Raczej sobie nie przypominam, by jakaś inna aktorka mogła się takimi poszczycić. Nie da jej się pomylić z kimś innym. Wiadomo, że ktoś może mieć inne zdanie, ale tu zgodzę się z kimś, który pisał wyżej ' kwestia gustu '. Pozdrawiam wszystkich fanów Merylki ;]]
według mnie Streep jest ma bardzo oryginalną urodę, jest nietuzinkowa;) i to jest głównym jej atutem jeśli chodzi o wygląd. Do tego, jako świetna aktorka potrafi wydobyć z siebie to co najpiękniejsze, pokazuje siebie taką jaka jest. dlatego uważam, że jest piękna, seksowna i w ogóle.. ^^' uwielbiam ją;D jej sposób bycia (a także kości policzkowe, które od razu przykuwają uwagę) jest genialny, jedyny i niepowtarzalny!!!
pozdrawiam wszystkich fanów;)
a i jeszcze jedno ;P macie rację:] Meryl jest jak wino, im starsza tym lepsza!!!! zarówno jeśli chodzi o grę, jak i o urodę;)
streep zaliczył bym do aktorek takich jak gleen close czy barbra streisand , uroda tych kobiet zdecydowanie odbiega od kanonu piękna ale przyciągają uwagę swoim charakterem i inteligencją , choć moim zdaniem nazywanie je pięknymi czy seksownymi to lekka przesada...
Ona jest po prostu genialna i już. :D A przy tym na serio piękna. Dzisiaj, niestety, dla młodzieży jak prawdziwa gwiazda jest 'stara i brzydka' to już jest na nie. Głupota. Jej aktorstwo bije rekordy, w każdym filmie jest inna. Coś niesamowitego.. :) Pozdr.
Wiecie Meryl jest czymś prawdziwym w sztucznym świecie Hollywood. Nie ma drugiej takiej aktorki która byłaby wzorem nie tylko jako aktorki ale jako człowieka. I to czy jest ładna, brzydka, chuda, gruba to nie ma znaczenia jest jedno słowo które opisze ją całą : Meryl Streep jest GENIALNA. :D Pozdrawiam
Ona w jednej chwili może być piękna, wspaniała, a w drugiej "brzydka"- zależy kogo gra;)) ona jest cudna;))
Meryl Streep jest brzydka?? Ten kto tak mówi po prostu albo jej nie lubi albo jest napalonym nastolatkiem ! O gustach się nie dyskutuje, ale wystarczy popatrzeć na niektóre zdjęcia jakie macie w awatarach. Achhhhhh , aż dech zapiera w piersiach :)
Zgadzam się,Meryl jest bardzo ładna.Po drugie wygląda na bardzo sympatyczną osobę.Ma swój urok osobisty...
pozdr. dla wszystkich jej fanów:*
Witam ;) Ja również uważam jest Meryl jest ładna. Jest wyjątkowa. Nie znam nikogo takiego kto ma podobną urodę. Wszędzie bym ją rozpoznała. A jej kości policzkowe są świetne. Pozdrawiam wszystkich fanów tej wspaniałej aktorki.
Ja bym nie mógł pomyśleć że jest "brzydka". Elegancki typ urody jest bardziej w moim guście niż "plastikowej lali" Wolałbym z nią się spotykać niż z o wiele młodszą Paris Hilton czy przesławną Pamelą Anderson. Ona ma prawie 60 lat? Myślałem na początku że to musi być jakiś błąd. Wiele kobiet, co mają o wiele mniej lat niż ona, chciałyby tak wyglądać. Ja zresztą też. Będąc kobietą oczywiście...