Mercedes Lambre

Mercedes Rodríguez Lambre

8,2
568 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mercedes Lambre

Beznadziejne imie - Mercedes ... Jak tak można nazwać kogoś ... -.-''

użytkownik usunięty
julia1204

To hiszpańskie imie :)
Samochód "Mercedes" jest właśnie od tego imienia ._.

julia1204

Wiesz .. ? jesteś żałosna to Argentyna , a nie Polska ! POMYŚL !!!

Batioo1

Dokładnie, widać, że nie ma pojęcia na temat innych kultur o_O.

daisy95

No właśnie .

julia1204

Imię naprawdę fajne :)
To niemieckie imię ._.

julia1204

jak powiedziały koleżanki, to imię jest w argentynie dosyć popularne. Jakby w Argentynie mogli się śmiać z imienia, nie wiem, Antonina. Mercedes, stara sprawdzona marka ;3

julia1204

Równie dobrze oni mogą się śmiać z imienia Julia -_-

julia1204

Mnie to imię się bardzo podoba.

użytkownik usunięty
julia1204

Piekne imię, . Tylko tutaj może się wam glupio kojarzyć przez marke samochodu, ale w odczuciu latynosow jest to imię bardzo ładne i jest zresztą bardzo popularne. MI sie zreszta tez bardzo podoba, ale nie nazwalabym tak swojej corki ze wzgledu na ten samochod..

Mi sie podoba to imie. Zreszta w Polsce ludzie tez coraz czesciej je daja.. np. blogerka Jessica Mercedes, rodzice chcieli jej dac na piewsze Mercedes, ale babcia sie nie zgodzila wiec dali jej Jessica, ona zas na bierzmowaniu wziela Mercedes :)

julia1204

Jak można nazwać tak marke samochodu, a nie kogoś... Wiem on to zrobił na cześć swojej córki itede.
Imie bardzo popularne NIE w Polsce :)

Beezus688

Akurat, moze nie az tak popularne, ale juz coraz czesciej zdarza sie uslyszec to imie w Polsce.
Rownie dobrze moge powiedziec, jak mozna nazwac dziecko Selenka ?

Ask_Mee

Mój wujek jeździ po krajach i mi powiedział kiedyś o tym imieniu. Że jest popularne. A o co chodzi z twoim pytaniem?

Beezus688

Tamto pytanie to byl tylko przyklad.

julia1204

nie podoba ci się coś
jak myślisz że to imie jest jak dla samochodu, to jakby co to koleś który stworzył te markę nazwał ten samochód imieniem swojej córki
a ty masz jakiś poważny problem problem