haha.
http://www.eska.pl/hotplota/news/ksiaze-harry-i-meghan-markle-oficjalnie-para-ke nsington-palace-wydal-specjalne-oswiadczenie/n/97619
Raczej tego nie zrobi bo dostanie się do rodzinki królewskiej to ustawienie się do końca życia bez potrzeby chałturzenia po filmach.
Można się tym kierować i nie wybrać rozwódki. Wygląda nieźle, ale szału nie robi. Co do wykształcenia, to się nie wypowiem.
Sprawdziłem ją na wiki i wygląda na to, że została wybrana najpewniej przez swoje korzenie. Co za debilizm xD
@ZiD0 co ty, to nie te czasy, gdy starzy królowie i książęta dobierali swoim latoroślom partnerów do żeniaczki. W ich przepisach dotyczących zamążpójścia nie ma już zastrzeżeń, że nie może to być rozwodnik/rozwódka (a przez to przed wojną abdykował król Edward VIII - brat ojca obecnej Elżbiety II). Chyba do 2015 gdy pretendent do tronu wybrał sobie katoliczkę też tracił prawo do dziedziczenia. Teraz jest luz u arystokracji i np. taka księżniczka Rumunii wyszła za polaka z Płocka.
Człowieku, co ty wiesz o zyciu rodziny królewskiej? XD nie lubię Meghan, ale nie mam pojęcia o jej życiu, a sama dobrze wiem, że media pokazują prawdę, jak się pomylą. Jesteś bardzo powierzchowny.