Nie rozumiem, dlaczego niektórzy tak się nią podniecają. I wpisy typu "Nie pociąga cię Megan
Fox=nie jesteś prawdziwym mężczyzną". Kiepska aktorka, praktycznie cały czas ta sama rola i do
tego morda jak lalka. Nigdy w życiu nie nazwał bym ją "ładną".
http://www.filmweb.pl/person/Megan+Fox-138899/discussion/Nie+pociąga+cię+Megan+F ox+%3D+nie+jesteś+prawdziwym+mężczyzną -2198195
;D
Ej, ja tu jeszcze jestem.
Moim zdaniem to botoksiara i pustak, gra miernie. Są gorsze, ale Megan po prostu mnie irytuje.
To prawda, aktorką wybitną to ona nie jest, nawet jej dotychczasowe role mówią same za siebie. Czy jest pustakiem ciężko stwierdzić, bo nie znam jej osobiście i nigdy z nią nie rozmawiałam. I sądzę, że jedynie jakaś zazdrośnica mogłaby nazwać ją paskudą. Nie jest brzydka, ale piękną bym jej osobiście nie nazwała, bo piękno jest naturalne, a ona już dawno przestała byc naturalna. Może parę lat temu i owszem. Ona nie jest piękna, jest seksowna i taka jest właśnie różnica :)
Żal ci pupę ściska że w swoim życiu z pewnością nie spotkasz nawet tak pięknej kobiety i z zazdrości wypisujesz te głupoty. Co prawda każdy ma prawo do własnego zdania ale nazwanie Fox brzydką to gruba przesada Fox jest przepiękna i może aktorką nie jest najlepszą za to modelką doskonałą
Może mi jeszcze będziesz wciskał, w jakich gustuję kobietach? Otóż podobają mi się ładne, młode, zgrabne i NATURALNE kobiety, które nie potrzebują botoxu, operacji plastycznych, ani kilograma tapety, aby pociągać mężczyzn. A Megan z pewnością do takich nie należy. I widziałem ogrom ślicznych kobiet, o wiele ładniejszych od niej.
Megan Fox jest atrakcyjną kobietą i meeega seksowną , ale nie piękną ! Zasmuca mnie fakt, że dzisiejsze piękno to wulgarna, naciagnięta i napompowana kobieta - definicja dzisiejszego piękna. Jak czarno na białym widać, że ta dziewczyna jest po mnóstwie zabiegach kosmetycznych ( lifting, botoks, robiony nos, robione usta ) i dzięki tym wszystkim wspomagaczom każdy jeden mężczyzna oglądnąłby się za nią na ulicy ;) Już pomijając to, że wcześniej była strasznie przeciętnej urody dziewczyną - ale zachwyt nad jej pięknem jest mocno przesadzony ! Dla mnie naprawdę piękną kobietą jest Monica Belluci ! Mimo iż też najprawdopodobniej poprawiała sobie to czy owo to nie wygląda jak napompowana lala ;)