Co sądzicie o jej wystepie w teledysku? Osobiście uważam że bardzo dobrze zagrała.
Mimo że zbytnio za nią nie przepadam:)
Piszcie co chcecie:)
Super bardzo mi się podoba teledysk, myślę, że marnuje się w rolach w filmach takich jak "Zabójcze ciało" totalna klapa a mogłaby coś fajnego zagrać.
:D przestraszylam sie gdy ja ujrzalam. Nie no. Za duzo kasy ma,nie wie juz co z nimi robic. ;D
A według mnie fajnie Riri wyglądała, ładna dziewczyna. Zrobiła się ostrzejsza, ale całkiem dobrze jej w nowym stylu ;)
łoo , o gustach się niby nie dyskutuje, ale ona dla mnie wygląda paskudnie. nienawidzę dziewczyn ściętych na chłopaka do tego w czerwonym kolorze. *.* trochę jak facet. ale no, jej wybór. :D
nom akurat w teledysku fajnie wypadła, o wiele lepiej niz w swoich filmach a piosenka fantastyczna chociaż nie przepadam za Rihanna po zmianie ale tekst jest fajny z przesłaniem
Cieszę się że się ze mna zgadzacie:)
Rihanna fakt okropnie wygląda:)
A co do Megan to uważam że śmiało może być lepsza niż Jolie:)
Nie wiem dlaczego w mediach jej tak nie lubią
Rihanna jest straszna. *.*
I z tą Jolie mówisz serio? Bo może i się poprawi w grze, ale wątpię, by kiedykolwiek została aktorką rangi Jolie .
Która swoją drogą miała Oscara..
myślę , że gdyby Megan dostała rolę odpowiednią do swojego talentu i urody to nawet na Oscara mogłaby zasłużyć.
teledysk z przesłaniem , a Fox zawsze grała laskę z nielegalu.
jak oni tylko to zrobili ? ;d
ściągneli profesjonalnych aktorów to teledysku.
pierwszy raz widzę coś takiego.
ale brawa dla Ema i RiRi za oryginalność.
; )
Też się zdziwiłam, na początku myślałam, że to sceny z jakiegoś filmu, ale po poszukiwaniach nic mi się nie zgadzało, więc uznałam, że po prostu aktorzy zagrali w tym teledysku :)
Uważam że kiedyś Megan pokaże nam na co ją stać i będzie lepsza od Jolie:)
A i myślę że na pewno jest ładniejsza od Angeliny chyba każdy z nas ostatnio widział do jakiego stanu się doprowadziła. No niestety taka prawda:)
Fakt. Angie ostatnio bardzo schudla. Wyglada jakby miala anoreksje. ;) . I nie uwazam jej za pieknosc.Megan wprost przeciwnie.
Myślałam, że to kolejna gwiazdka... W tym teledysku wymiata, jest boska, każdy grymas, każda mina, aż trudno w to uwierzyć... Mierrna aktorka? Tu jest boska... Ta piosenka jest zajebista, słowa, jeżli przeżyliście cokolwiek... jeżeli nie - gratuluję
Niech się wpisze moja ulubiona użytkowniczka tego serwisu - madeinjapan. Swego czasu codziennie po śniadaniu przegldałem jej nowe posty.
Nie podobno tylko usunęła. Ale nie bójcie się nic, ostatnio widziałam gdzieś jak się wypowiadała jako baby_doll. Japonka (ORMO) czuwa...
No, jestem pod wrażeniem, bardzo dobrze jej poszło.
Ale nie można oceniać jej talentu po jednym teledysku, gdy w normalnych filmach gra piach i muł.
Może i tak ale należy dać jej szansę:)
W Jennifer's body miała taki strasznie denerwujący sposób mówienia;/
Megan jest bardzo śliczna i mi się podobała w tym teledysku,bardzo!!!!!!W "Zabójczym ciele" także,to mój ulubiony film,dzięki Megan,oczywiście!!!!!!!!!!!!!
Nie krytykuję jej bo osobiście bardzo ją lubię ale jestem obiektywna i stwierdzam że w "zabójczym ciele" czegoś brakowało niestety bo chwilami się nudziłam