Z wyglądu bardzo sympatyczny, chociaż musze przyznac ze gdy w Pacyfikatorze przefarbował sie na bląd niezbyt to się zgrało, ładniej było mu w tych nieco dłuższych brązowych (?) włosach, w jakich był na początku. Niezły
zgadzam się. Dziś obejrzałam ten film (wczesniej mi sie nie chciało, wszyscy chwalili go wiec sie za siebie wzielam i obejrzałam) I w brązowych długich włosach, było mu naprawde ładnie :] Nienawidze blondynów :P
Jak się ściął to wyglądał tak jakoś bardziej gówniarsko. xD W brązowych lepiej i poważniej (ale i tak kolor blond jest ładny xD)
Jak dla mnie to on w tych blond włosach wygląda słodko.Sama jestem jeszcze takim powiedzmu ,,dzieckiem" więc wiem jaki mam gust.Sama lubie blon chłopców bo uważam że niektórym jest w tym do tważy.Weżmy mojego starszego brata,ja nie widze w nim nic ładnego ale moje koleżanki mówią że wygląda jak jakiś gwiazdor w tych długich blond włosach.Nie rozumiem was.Jak może się wam podobać chłopak tylko dlatego że ma takie włosy które wam nie pasują ? Dziny jest ten świat a ludzie jesdzcze dziwniejsi.
a mi się właśnie bardziej podobał w tych blond włosach..tak apetycznie..takie ciacho do schrupania :) pozatym te blond włosy dobrze komponowały się z jego błękitnymi oczętami :) pozatym najlepsze w tym gościu jest to że jest jeszcze bardzo młody( właściwie tylko rok ode mnie starszy) :D
mam nadzieje że jego kariera sie jakos rozwinie i zobacze go jeszcze w wielu produkcjach( oby)
Pzdr!
Moim zdaniem najbardziej pasowaly mu ciemne wlosy w pacyfikatorze ale kiedy zrobil sie na blond tez wygladal bosko ale mimo wszystko uwazam ze najladniej mu w ciemnych wloskach;) I ztego co wiem obecnie Max nie farbuje wlosow i ma naturalne śliczne ciemne włoski;)a jako aktor jest
bossski juz nie moge sie doczekac nowych filmow z jego udzialem;)
Pozdrawiam
"Zamknijcie się durne raszple "...??? całe szczęście że jestem już za stara na takie słownictwo i nie wiem co to znaczy:))tylko ludzie z problemami czytają i wypowiadają sie na tematy które ich nie interesują...sugeruje poczytać poradnik z serii jak nabrać pewności siebie;P
ps: a co do aktora to bardzo miło się na Niego patrzy (choć to już nie moja liga, bo trochę za młody, ale jakbym miała parę lat mniej...:)), jednak widziałam Go tylko w wersji blond.
ee jak już nazywasz większą społeczność "raszplami" to najpierw wywiedz się co to znaczy, tak na przyszłość (;
a co do Maxa, uwielbiam go. no i świetnie się zapowiada ;)
i w blondzie też mu było ładnie, ale najlepiej wyglądał w Jumperze.
prosze:
http://www.miejski.pl/slowo-Raszpla
czyzby nastolatki juz same nie ogarniały "modern lengłicz"
wiem, wiem.
jeszcze specjalnie się upewniałam na tej stronce slangu czy tam modern lengłicz czy coś mi się pojęcia nie pomyliły ;)