Mauricio Ochmann

Mauricio Ochmann Siordia

7,3
172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mauricio Ochmann

Co do tego, Mauricio ma talent jest swietnym aktorem i juz nie tylko tu mowie o telenovelach, czy narco serie, konkretnie mam na mysli o filmy pelno-metrazowe/krotko-metrazowe.. On ma to cos co ciagnie widza przed ekrany ta jego charyzma, pracowitosc, pelen profesjonalizm malo tego ze podziwiam Mau jako aktora, to wzbudzil moj podziw, szacunek swoja osoba prywatnie Mauricio Ochmann jest skromna osoba, przemily i w stosunku do swych fanow #OchFans bardzo mily i po prostu otwarty z poczuciem humoru. Obejrzalam w niedziele 2 kwietnia telemundo (usa) program (talk show) Don Francisco te invita i wlasnie Mauricio Ochmann byl jednym z zaproszonych gosci i tu jak nigdzie indziej pokazal swoja ludzka twarz , opowiedzial jak to rodzice biologiczni go porzucili, ze urodzil sie w rzeczywistosci w usa w Waszyngtonie, jak zostal adoptowany potem adopcyjna mama rozwiodla sie, i ponownie wyszla za maz ( stad nazwisko Ochmann), az sie na serio wzruszylam ogladajac, sluchajac historii jego zycia ... Ma ju za soba ciezkie chwile ( najciezsze momenty to rozpad 1 malzenstwa i te problemy z alkoholem i uzywkami) ale jak sam podkresla jest czysty, nie pije alkoholu co wiecej zona (Aislinn Derbez) przekonala go do bycia weganista..To i Mauricio prawie wcale nie jada miesa, stara sie zyc aktywnie. Skupiony na pracy nad super serie , filmami , a rowniez szkola aktorska w USA (Los Angeles) a takze jego wlasna linia ubran ( i gadzetow sygnowana symbolem " nazwa" CHV) opowiedzial o nadchodzacym 3 kwietnia wielkim finale telemundo super serie El Chema, jak rowniez ze nie spodziewal sie ze osiagnie taki sukces ta super serie, ze bedzie takie zainteresowanie posrod widzow i fanow Ale sam tez przyznal ze nie pozwala swojej corce oglafac go w seriach typu narco jest pezeciwny temu by dzieci i maloletnia mlodziez ogladala, i pasjonowala sie mricznum polswiatkiem narco. ( Lorenza, corka z jego 1 malzenstwa)... Ja nie mam powodu by pisac negatywnie o Mauricio Ochmann, dla mnie to jeden z najlepszych aktorow latino malo tego porownujac jego poprzednie role w ( como en el cine, el sexo debil, el clon, rosa doamante, victoria, los victorinos, czy el señor de los cielos i El Chema) nie smiem powiedziec ze nie ma talentu, ze jego gra aktorska pozostawia wiele do zyczenia czy tez ze marny z niego aktor bo moim skromnym zdaniem to na prawde swietny aktor ktory i sprawdza sie w roli pozytywnego bohatera, amanta czy tez wielkiego nieposkromionego mordercy i bossa narkotywego... Kazda z rol zaskarbil sobie podziw szacunek i milosc swoich fanow.. A Mauricio robi to co potrafi najlepiej daje nam role o ktorych dyskutujemy, poruszamy i dobre strony jak i zle, analizujac kazdy niuans postaci i najwazniejsze daje 200% z siebie wcielajac sie w kazda z rol. Uwielbiam go bardziej za role Chema Venegas ( el señor de los cielos & el chema) bo w obu produkcjach zaprezentowal caly swoj potencjal i na pewno nie spocznie na laurach bo widac ze kocha to co robi i wklada w to serce i dusze.