denerwuje mnie ja mówi ,zachowuje się. za wszelką cenę chce się przypodobać.zachowuje się jak idiotka.wogóle to ile ona ma lat?
W tamtym roku powiedziala w jakims programie, ze 35, a wyglada na 50, tez mnie wku..., to jej "senkju". Kretynka
Oboje (obie) nieźle z rozumiem ście się pozamieniały(li) ! Nie dorastacie Jej do pięt i komplet małego pryszcza [otworka] wam oczy przesłania. Pewnie, że nie jest idealna [jak każdy człowiek], ale zdecydowanie to, co piszecie do psychiatry się nadaje (o ile wogóle da się wyleczyć, w co, prawdę powiedziawszy szczerze wątpię) !
mnie tez na maksa wku....a w "czy jestes madrzejszy od 5 klasisty" poprostu nie mozna tego ogladac przez nią zagadzam sie z moimi poprzednikami ze wszystko u niej wkurza, a najbardziej wkurzaja jej teksty w tym programie i to jak pokazuje jaka to ona madra jest jak ktos nie zna odpowiedzi na pytanie, a pewnie dostaje pytania przed programem, albo ostatnio jak chłopaka męczyła zeby poprawnie formułke jakąś poje....ą powiedział, do czerwoności mnie wku...a!!
Uwielbiam p.Marzenę.Jest zabawna i przede wszytskim bystra i inteligentna.Jak możecie ją tak obrażać!Widzę,że nasza 'zacofana' populacja nadal zwraca uwagę na wygląd,a nie na inne aspekty..masakra.
Co do ust to najprawdopodobniej miała jakiś wypadek,więc nie dziwmy się,że trochę inaczej mówi,czy to oznacza,że nie może prowadzić programu..dajcie spokój ludzie jesteście dziwni..
Dokładnie - szczera! Niestety nie wszyscy potrafią to dostrzec. Ja dałem Marzenie 10/10 za samą osobowość. Uwielbiam takich ludzi.
Kurde!!! Ile ona ma tak na prawdę lat ? Coś mi tu nie gra bo nigdzie nic nie pisze o jej wieku , w gazetach, w bibliografii po prostu nigdzie a jestem z czystej ciekawości ciekawy...A może ma z 60 lat. To by był szok. Jak ktoś wie to piszcie!!!!!!!!!
W pełni popieram założycielkę tematu :) Myślałem, że tylko ja mam alergię na tę babę. Marzenka jest tragiczna. Stara się pokazać za wszelką cenę jaka to niby jest fajna, wyluzowana, zabawna, a dla mnie całe jej zachowanie to jedna wielka żenada. Jest sztuczna i pretensjonalna. Do tego udaje, że jest ładna. Nie wiem kto wpadł na debilny pomysl, żeby była jedną z prowadzących "Kocham Cię Polsko".
Zazdroscicie jej wstretne grube tluste baby....Marzena jest zdolna seksowna kobieta a wam zal tylki sciska....
Wyczuwa sie w tych negatywnych komentarzach ogromna zazdrosc, wiekszosc z was do piet nie dorasta tej kobiecie.
tak!
całkowicie się zgadzam, ta kobieta jest nienormalna!
w programie 'czy jesteś mądrzejszy od 5klasisty' jest strasznie zarozumiała i koniecznie chce udowodnić, że osoba która odpowiada nie ma podstawowej wiedzy ze szkoły podstawowej, a w 'kocham cię polsko' robi z siebie widowisko i stara się być śmieszna, ale za bardzo jej to nie wychodzi! jej dowcipy są denne, a zachowanie kretyńskie.
wyglądu nie będę oceniać, bo taka się urodziła - mi się po prostu nie podoba. na pewno nie powiedziałbym, że jest seksowna o_O
z reguły ma racje bo nikt teko teleturnieju jeszcze chyba nie wygrał i mało kto tak jakąś kase wygrywa
a wiedzy to ona nie ma zadnej czego dała przykład z jednym z wywiadów, który ostatnio czytałam. opowiadała o Pułtusku w, któym się urodziła i jaki to piekny region Kurpii pokazała tym brak wiedzy w dziedzinie geografii bo kiedy to niby Pułtusk to Kurpie pfff... żal prostu. jak ma się tak kompromitowac to niech się wogóle nie odzywa.
o ludzie ile w was nienawiści :D wyciśnijcie ten jad zanim otworzycie swoje laptopy i buźki bo aż żal czytać, a program o piątoklasistach miał być właśnie prowadzony w takim stylu, takie było jego założenie przy zmianie formuły programu, ale nie wymagam żeby tak ograniczeni umysłowo i spętani nienawiścią do wszystkiego co żyje ludzie, mieli o tym jakiekolwiek pojęcie. Najpierw spójrzcie w lustro na swoje piękne, nieskazitelne buzie i ciała a potem oczerniajcie kogokolwiek pod tym kontekstem.
no dobrze, ale można był również chamskim i zarozumiałym z klasą, czego tej pani zdecydowanie brakuje. ona ma po prostu głupie docinki.
reszty twojej wypowiedzi nie skomentuje bo i po co? idę po zabawki i do piaskownicy...
P.S. komentuje jej zachowanie bo po pierwsze jest osobą publiczną, a po drugie aktualnie występuje w tvp i za jej durne zachowanie trzeba płacić...
Nie znam jej, ale oglądając kilka razy "Kocham Cię Polsko" nie przypadła mi do gustu. Nie chodzi mi tu o to jak i czy ucieka jej warga podczas mówienia ani o to ile ma lat (chociaż to ostatnie oscyluje do tego co mam na myśli). Nie przepadam za nią za sposób bycia w tym programie, nie lubię jak niby to wyśmiewa się z drugiej drużyny, nieważne czy tamta wygrywa, czy też (tym bardziej) przegrywa... No i tu nawiązuje do wieku, ile ona ma lat żeby się tak zachowywać. Takie zachowanie chyba nie przystoi dorosłej kobiecie i w dodatku w telewizji.
wrobelek tez tak uwarzam, pozatym nie jest ona za grosz sympatyczna i miła z tego co w tv widać, jest w niektórych momentach bezczelna i irytujaca.
zgadzam się
jeżeli się wam Marzena nie podoba to nie oglądajcie jej programów i tyle...po co w takim razie jej nabijacie oglądalność? ta wasza nienawiść i te chore komentarze wynikają z kompleksów i poważnych problemów osobistych. jak możecie nienawidzić osoby, którą widzicie tylko na ekranie i której zachowanie jest wynikiem zabawy w konwencję programów dla szerokich mas?...ja fanką Rogalskiej nie jestem ale nie operuję w stosunku do kogoś kogo nie lubię a co ważniejsze - nie znam - słowami takiej wagi jak "nienawidzę" "zatłukłabym"etc...
...lekko rzucacie ciężkie słowa...
Ja się staram jej nie oglądać,niestety czasem jak ją widze to mam chęć,żeby przełączyć kanał.Po prostu według mnie zachowuje się troche jakby się popisywała i jakby właśnie chciała się przypodobać na siłe,lecz to tylko moje spostrzeżenia.Dla niektórych pani Marzena może być elokwentna,inteligentna itp.Ja się z tym kłócić nie będę to wasze zdanie,ale moim zdaniem to się popisuje na każdym kroku jak wie,że kamera kręci.
Tyle :)
Muszę dodać, że nie po to powstają tematy aby nie móc się w nich wypowiadać. Piszę kulturalnie swoją opinię, a mianowicie, że tej pani nie lubię i dlaczego. Nie nabijam jej ani oglądalności, ani niczego innego, ale skoro powstał temat to chyba po to żeby ktoś mógł wyrazić zachwyt bądź, tak jak ja, krytykę. Jeśli natomiast mam nie wchodzić na jej tematy i nie oglądać TV "w obawie", że na nią trafię no to bez przesady, w takim wypadku jedynymi opiniami jakie by tu się znajdowały to byłyby to same pochwały oraz "ach! i och!", a to chyba nie jest celem dyskusji.
Dziękuję za uwagę, wróbel.
ale ja przecież nie mówię żeby nie krytykować, jestem nawet za krytyką bo jest wg mnie pierwiastkiem kreatywnym...chodzi mi tylko o mylenie krytyki z chamskim i grubiańskim obrażaniem osoby...internet jest dla wszystkich ale niestety coraz częściej przekonuję się czytając różne fora, że nie każdy dorósł do korzystania z tego dobrodziejstwa techniki...co innego napisać że się kogoś nie lubi a co innego wyzywać i wulgarnie lżyć...wszystko zależy od kultury osobistej, której najwyraźniej niektórym brak...
Powiem tyle: o ja pi******.
Rzadko kiedy wlaczam publiczna telewizje - dzisiaj odpalilem TVP2 i sie zalamalem.
Przelaczam na dwojke - leci program "Dzieciaki górą" - prowadzi go ta baba. Nie dosc, ze realizacja mizerna, program tragiczny to jeszcze ta rogalska zachowuje sie jak kretynka. Poprostu ma tak irytujacy sposob bycia ze mam ochote wyskoczyc przez okno.
Potem natrafilem na program Kochamy Polske, czy jakos tak. Sytuacja taka sama jak wyzej.
I my mamy placic abonament telewizyjny? Mamy placic za taka szmire? Poziom naprawde zenujacy.
Jesli chodzi o marzene - zachowuje sie w sposob glupi, irytujacy, sztuczny, kiczowaty.
Na domiar zlego jest niesamowicie brzydka.
Nie znacie jej osobiscie, to nie oceniajcie! Ja się przekonałam i wiem z dobrego źródła, że Marzena jest naprawdę świetną osobą, bardzo miłą i sympatyczną. Jak jej nie znacie to nie wypisujcie bzdur i to fałszywych! Chamstwo, prostactwo i Wasza chora nienawiść mnie przeraża, to się leczy! Weźcie najpierw poznajcie ja osobiście, później oceniajcie. Jestem ciekawa jakbyście Wy się czuli byli na jej miejscu i też tak inni by Was krytykowali? Biedni, zakompleksieni ludzie. Tylko do krytyki jesteście do zdolni.
Nie znam jej osobiście i nie pragnę.
Cytat: "Ja się przekonałam i wiem z dobrego źródła" - nie zaprzeczaj sama sobie, przekonałaś się czy wiesz z "dobrego źródła"?
Ja oceniam ją po tym co prezentuje na ekranie. Nie wiem jak zachowuje się poza kamerami i wiedzieć nie chcę, bo starczy mi to jaka jest w telewizji.
Zresztą Ty też nie masz prawa mówić o ludziach tu piszących "chamstwo, prostactwo i Wasza chora nienawiść", bo obrażasz innych przez co niechęć do pani Rogalskiej jest jeszcze większa, widząc jak zachowują się jej zwolennicy.
Z początku jak ją zobaczyłam w tv też miałam ochotę ją zatłuc , wyrzucić za okno telewizor czy zrobić coś równie głupiego. Ale później posłuchałam jednej z jej audycji w radiu złote przeboje i powiem że babka jest całkiem niezła :) Moim zdaniem trzeba ją polubić, ale fakt faktem że na pierwszy rzut oka jest irytująca.
Co wy tu oceniacie- osobowość(urodę) czy aktorkę?Osobowość z urodą to kwestia gustu,a mnie np.ta Pani zupełnie nie obchodzi. Nie sądzę też ,żeby była" jakąkolwiek" aktorką ( choć nie widziałam jej przyznaję, w żadnym z tych naszych genialnych filmów....)
utluklabym tez
ciesze sie, ze nie jestem sama.osobiscie uwazam,ze plytkim i glupim jest ocena na podstawie wygladu, ale NIE W TYM PRZYPADKU!!! jak jedna osoba moze wzbudzac tyle skrajnie negatywnych odczuc?no jak?
wpisywanie w google grafika hasla 'rogalska' to jakis nowy rodzaj autoagresji.zupelnie jak strzelanie sobie gumka recepturka w nadgarstek albo nacinanie kartka papieru zlaczen palcow u dloni.nie chce byc zlym prorokiem, ale cos czuje, ze otwiera sie nowa specjalizacja dla psychologow...