Marzena Rogalska

4,9
383 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marzena Rogalska

Uwielbiam ją. Zawsze jak ogladam Kocham Cie Polsko to rozbawia mnie jak mało kto.Jest sympatyczna i ma duże poczucie humoru.

R_a_d_z_i_o

Też się pod tym podpisuję. Zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia i jest elokwentna.

CodeQ

Ja również podpisuję się pod tymi opiniami. Pani Marzena jest przesympatyczna, miła, inteligentna, pełna szacunku do rozmówców, dowcipna, kulturalna i naturalna. Gości słucha z autentycznym zainteresowaniem, a to niezwykle rzadkie i cenne. Przestałam oglądać ten program wraz z jej odejściem. Uwielbiam ją od początku prowadzenia "Miasta Kobiet". Bardzo jej tam brakuje, mogłaby tam wrócić. Szkoda, że odeszła bo marnuje swój talent, była duszą tego programu, nikt nie potrafi zapełnić po niej luki. "Miasto Kobiet" straciło bardzo wiele i nikt jej nie zapełni... Bardzo się cieszę, że mogę ją oglądać w "Kocham Cię Polsko", "Dzieciaki górą" czy "Pytanie na śniadanie". Lubię też słuchać "Między słowami" w radiu "Złote przeboje" ... Po prostu uwielbiam tą kobietę… Jej nie da się nie lubić… Poza tym sama słyszałam na własne uszy pozytywne opnie na jej temat, od osób sprawdzonych, więc to musi być prawda.
Pozdrowienia dla wszystkich tych co lubią i szanują Panią Marzenę.

R_a_d_z_i_o

I ja sie podpisuje pod twoja opinia przebojowa z niej kobitka!!!

R_a_d_z_i_o

Ja ja tez ja lubie.Ogladałem z nia w program Czy jestes matrzejszy od 5 klasisty a Kocham cie Polsko ogladam regoralnie