Mary MillarI

Irene Mary Wetton

8,4
767 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mary Millar

Mimo, że znam ją tylko z "Co ludzie powiedzą" stwierdzam, że jest genialną aktorką. Tak jest, legendy pozostają, nigdy nie przeminą. Szkoda, że nie było jej dane pożyć trochę dłużej. W serialu zawsze jak się pojawiała, to czułem przypływ takiego ciepła. Grała postać jaką grała, mimo tego chciałoby się mieć taką osobę koło siebie. I ten uśmiech. Do tego genialna piosenkarka, sami posłuchajcie:
https://www.youtube.com/watch?v=GZPoK7Mj9Zs

POLA98

Pięknie to napisałaś! Nic dodać, nic ująć

${macroTitle.options.text} użytkownik usunięty

POLA98

Nic dodać,nic ująć. Wielka szkoda,że odeszła w wieku 62 lat,a tym samym nie było jej dane pożyć dłużej. W listopadzie miną 22 lata od śmierci. Szmat czasu... Bardzo lubiłam ją w roli Róży. Uważam,że lepiej grała od poprzedniczki,która też w sumie była niezła,ale Mary Millar bardziej ujęła mnie grą i kreacją aktorską. Nawet nie wyglądała na kobietę po 50-tce. Świetnie trzymała się jak na swój wiek. Pamiętam,że byłam zdziwiona jak dowiedziałam się ile miała lat,kiedy występowała w serialu. Myślałam,że była gdzieś tak lekko po 40-tce.
Piosenka faktycznie jest przepiękna.

POLA98

Śpiewała pięknie nie miałam pojęcia że taka utalentowana i myślałam że młodsza, te nogi i figura rewelacyjne ale nie porównuje jej do jej poprzedniczki we wcześniejszych odcinkach bo tamta też jest według mnie doskonała. Czy zauważyłyście że obie Róże zmarły na to samo?

${macroTitle.options.text} użytkownik usunięty

felicytas

Tak,obie zmarły na raka jajnika. Ja też myślałam,że była młodsza niż w rzeczywistości.

POLA98

-Czy jest życie po śmierci?
-Mam nadzieję, bo nie ma go przed śmiercią.
:-)