Jedna z moich ulubionych wokalistek. Kocham ja za takie utwory jak: Tender sugar , Waiting For You i oczywiscie moje ukochane : Letter ~ from the lost days i Room of Angel te dwie ostatnie moge słuchać bez przerwy.
Przeciez to sa te same osoby. Melissa Williamson jest jednym z pseudonimów artystycznych M.E.McGlynn.
Duet Akira Yamaoka i Mary Elizabeth McGlynn jest niesamowity. Wszystkie ich piosenki są niesamowite. Moje trzy ulubione: "You're Not Here", "Letter - From The Lost Days", "Room Of Angel".
"Alex Theme" z SH 5 trzyma poziom wymienionej przeze mnie trójcy. Koniecznie musicie przesłuchać tego kawałka.
Tak to prawda duet japońskiego kompozytora i amerykańskiej wokalistki jest po prostu genialny.
Dzięki nim seria Silent Hill jest tak niesamowita.
Oczywiście wymienione przez Was utwory to już klasyki.
Ostatnio właśnie zakochałem się w utworze ''Alex Theme'' z Silent Hill Homecoming. Trochę inny klimatycznie, pesymistyczny, mroczniejszy i smutniejszy - perła.
Polecam również zapoznać się z utworem z Silent Hill Origins. W szczególności musicie posłuchać utwór rozpoczynający płytę - ''Shot Down in Flames''.
Ja uwielbiam "Your Rain", "Elle's Theme", "Lost Carol" i "You're affected". Z resztą, wszystkie wymienione przez was utwory są wspaniałe.