Mark StrongII

Marco Giuseppe Salussolia

7,9
42 690 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mark Strong

Czy przypomina on wam trochę Andiego Garcie? Zawsze jak patrzę na Stronga mam przed oczami Andiego.

Nina_1986

odnosze dokładnie takie samo wrażenie ;]
ciesze sie, że nie jestem jedyny.
pozdro

kosinda

No to jest nas trzech. Myślałem, że to brat Andy'ego :)

Panoptikon

Myślałam, że to tylko ja mam takie dziwne skojarzenia.

Panoptikon

Ja pomyślałem, że to syn Ala Pacino w pierwszym momencie. Dopiero potem przyszedł mi Garcia do głowy, a na koniec zaskoczyłem się napisami końcowymi. Niestety mało filmów z nim widziałem ("W sieci kłamstw" i "Rock'N'Rolla").

Nina_1986

hehe a ja przez całe "w sieci kłamstw" myślałem że to Andy, dopiero przy ocenie filmu na filmwebie zobaczyłem że to nie on xD

brawo dla mnie :P

Nina_1986

mi w filmie w sieci klamstw przypominal ale tylko przypominal jeszcze
dimitara berbatova pilkarza manchesteru united

Nina_1986

w Rock'n'Rolla w jednej z ostatnich scen miał włosy zaczesane do tyłu i wyglądał identycznie jak Andy. Teraz zajrzałem na filmweb i widzę że pare osób mnie uprzedziło;)

bartek2109

Właśnie skończyłem oglądać "w sieci kłamstw". Wchodzę na filmweb żeby wystawić ocenę, a tam w obsadzie widnieje nazwisko Marka Stronga. Byłem święcie przekonany, że Haniego gra Andy Garcia. Normalnie bliźniacy!

scarecrow_5

dokładnie to samo miałem

:)

Flav

Ja również :)

ManBehindTheMist

Przez całą Rocknrollę zastanawiałem się czy ten Archi to nie jest Andy Garcia:)

l_m_siewicz

:))

Ja „Rock'n'Rolla” obejrzałem jakiś czas temu i już zdążyłem o tym zapomnieć. Jak teraz zobaczyłem „W sieci kłamstw” to sobie pomyślałem, że śmiesznie - w obu tych filmach zagrał podobne do siebie postaci - wyraziste, z silnym charakterem, z zasadami - Archiego i Haniego różni sporo, ale duże podobieństwo chyba każdy dostrzegł. Ale do czego zmierzam… A no do tego, że dopiero przed paroma chwilami się zorientowałem, że w obu tych filmach zagrał Mark Strong, a nie Andy Garcia, o czym byłem święcie przekonany. Bliźniaki czy co? :D

Nina_1986

Przypomina Andy'ego, ale również przypomina Berbatova, jak wcześniej słusznie wspomniano :) Pozdrawiam podobnych 'skojarzaczy' ;) Wesołych Świąt!

div3rsion

No na maxa, najbardziej w Sieci Kłamstw z tym zarostem.

Nina_1986

Ja również mam takie nieodparte skojarzenie, pierwszy raz to w Tristanie i Izoldzie zastanawialam sie przez cały film czy to Garcia i zostałam zaskoczona na napisach x)

Morrighan

Mi tam tam raczej przypomina młodego De Niro i też jest kapke podobny do Elias Koteas'a. Z Garcią bym go raczej w życiu nie pomylił :)

Nina_1986

myślałem że w sherlocku holmsie gra andy garcia

Nina_1986

To poszukajcie zdjęć Dymitara Berbatova. Jest podobniejszy do niego niż do Garcii. Dosłownie jak dwie krople.

Nina_1986

oglądając Sherlocka Holmesa myślałam, że to Andy :> momentami był łudząco podobny

Nina_1986

dołączam się do wątku :) byłam święcie przekonana, że Lorda Blackwooda gra Andy Garcia lol

Nina_1986

Powiedziałabym nawet, że bardzo go przypomina, ja mam takie wrażenie, pozdrawiam :)

kasiekrott

Zobaczcie, że on jest także bardzo podobny do Stanleya Tucci ;]

Nina_1986

Dołączam się :) Przez całego Sherlocka zastanawialiśmy się jakim zabiegom się Andy poddał żeby wyglądać co najmniej 10lat młodziej. LOL :)

Alnide

ha ha, ja byłam praktycznie pewna, że Blackwood to Andy Garcia, jeszcze na napisach chciałam się upewnić i... szok! Ten aktor to jakiś sobowtór :))

kin

identynczy, tak samo jak podobienstwo stronga do berbatova ;d

użytkownik usunięty
Nina_1986

Mi on przypomina przerośniętego nietoperza. Nadawałby się do roli Snape'a...

Ha!! Zgadzam się! Taki jest mroczny :)

Nina_1986

też mam takie wrażenie! po obejrzeniu trailera do Holmesa musiałam sprawdzić, czy przypadkiem nie gra tam Andy! pozdrawiam :)

Nina_1986

Ok, to ja jestem jakaś dziwna, ale według mnie to on jest strasznie podobny do Stanleya Tucci. A do Andy'ego tylko trochę. Serio, tylko ja tak myślę?:) Przez całego Robin Hooda myślałam, że to Tucci tam gra...

Nina_1986

a mi w pewnych momentach stanley'a tucci

Nina_1986

Też od razu pomyślałam, że jest bardzo podobny do Garcii:>

Nina_1986

Za czasów, gdy jeszcze nie wiedziałam kim jest Mark Strong, a akurat widziałam go w jakimś filmie to odrazu pomyślałam, że Garcii coś się z twarzą stało. Potem poczekałam na napisy końcowe, a jego nazwiska nie było ^^ i od tamtej pory wiem, kim jest Mark Strong.