Czy przypomina on wam trochę Andiego Garcie? Zawsze jak patrzę na Stronga mam przed oczami Andiego.
Ja pomyślałem, że to syn Ala Pacino w pierwszym momencie. Dopiero potem przyszedł mi Garcia do głowy, a na koniec zaskoczyłem się napisami końcowymi. Niestety mało filmów z nim widziałem ("W sieci kłamstw" i "Rock'N'Rolla").
hehe a ja przez całe "w sieci kłamstw" myślałem że to Andy, dopiero przy ocenie filmu na filmwebie zobaczyłem że to nie on xD
brawo dla mnie :P
mi w filmie w sieci klamstw przypominal ale tylko przypominal jeszcze
dimitara berbatova pilkarza manchesteru united
w Rock'n'Rolla w jednej z ostatnich scen miał włosy zaczesane do tyłu i wyglądał identycznie jak Andy. Teraz zajrzałem na filmweb i widzę że pare osób mnie uprzedziło;)
Właśnie skończyłem oglądać "w sieci kłamstw". Wchodzę na filmweb żeby wystawić ocenę, a tam w obsadzie widnieje nazwisko Marka Stronga. Byłem święcie przekonany, że Haniego gra Andy Garcia. Normalnie bliźniacy!
:))
Ja „Rock'n'Rolla” obejrzałem jakiś czas temu i już zdążyłem o tym zapomnieć. Jak teraz zobaczyłem „W sieci kłamstw” to sobie pomyślałem, że śmiesznie - w obu tych filmach zagrał podobne do siebie postaci - wyraziste, z silnym charakterem, z zasadami - Archiego i Haniego różni sporo, ale duże podobieństwo chyba każdy dostrzegł. Ale do czego zmierzam… A no do tego, że dopiero przed paroma chwilami się zorientowałem, że w obu tych filmach zagrał Mark Strong, a nie Andy Garcia, o czym byłem święcie przekonany. Bliźniaki czy co? :D
Przypomina Andy'ego, ale również przypomina Berbatova, jak wcześniej słusznie wspomniano :) Pozdrawiam podobnych 'skojarzaczy' ;) Wesołych Świąt!
Ja również mam takie nieodparte skojarzenie, pierwszy raz to w Tristanie i Izoldzie zastanawialam sie przez cały film czy to Garcia i zostałam zaskoczona na napisach x)
Mi tam tam raczej przypomina młodego De Niro i też jest kapke podobny do Elias Koteas'a. Z Garcią bym go raczej w życiu nie pomylił :)
To poszukajcie zdjęć Dymitara Berbatova. Jest podobniejszy do niego niż do Garcii. Dosłownie jak dwie krople.
Dołączam się :) Przez całego Sherlocka zastanawialiśmy się jakim zabiegom się Andy poddał żeby wyglądać co najmniej 10lat młodziej. LOL :)
ha ha, ja byłam praktycznie pewna, że Blackwood to Andy Garcia, jeszcze na napisach chciałam się upewnić i... szok! Ten aktor to jakiś sobowtór :))
też mam takie wrażenie! po obejrzeniu trailera do Holmesa musiałam sprawdzić, czy przypadkiem nie gra tam Andy! pozdrawiam :)
Ok, to ja jestem jakaś dziwna, ale według mnie to on jest strasznie podobny do Stanleya Tucci. A do Andy'ego tylko trochę. Serio, tylko ja tak myślę?:) Przez całego Robin Hooda myślałam, że to Tucci tam gra...