Mariusz Pudzianowski

Mariusz Zbigniew Pudzianowski

5,1
182 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mariusz Pudzianowski

To bedzie koniec kariery Pudzianowskiego w MMA. 3 i ostatnia walka, zbierze taki lomot ze sie nie pozbiera i odechce mu sie zostania mistrzem swiata. Tylko niech juz sobie nie maluje reklamy firmy budowlanej i nie zabiera brata zeby mu spiewal bo bedzie jeszcze wiekszy wstyd.

PEACEandLOVE

znalazł się kolejny Pudzianowski jest najlepszy na całym świecie i nikt nie ma prawa obrażać bohaterów narodowych,bo jak on podnosił ciężary to jeszcze ciebie na świecie nie było.

xxKasiurkaxx

zgadzam sie z xxKasiurkaxx. Powiem jeszcze tylko, że narzekać każdy potrafi i mieszać z błotem ludzi. Nie wiem czy Mariusz wygra czy nie, wierzę że mu się uda i życzę mu powodzenia. Ale sam fakt, że się stara, że choć jako jeden z nielicznych nie poddaje się. Wszyscy się śmieją z jego ost walki z kawaguchim, ale sami pomyślcie-on dopiero zaczyna robić karierę w mma, czegoście się spodziewali co? Że wyjdzie i zmiażdży japończyka? Żal po prostu. On dopiero nabiera doświadczenia, uczy się. Mariusz ma u mnie wielki szacun i będzie miał nawet jeśli przegra z sylvia. I jeszcze jedno- mamy szczęście iż mamy takiego Polaka, prostego Pudziana który swoją postawą zasługuje na respekt, często kiedy ma okazję, pozdrawia swoich rodziców itd, nie wstydzi się tego, sami pomyślcie jaka wielka gwiazda w chwili wygranej myśli o swoich rodzicach? I tym bardziej zamiast gadać pierdoły i chwalić się na sto sposobów po prostu pozdrawia swoich rodziców?? Za każdym razem powtarza, że pokaże co Polak potrafi, inni mają w dupie ojczyznę, liczy się dla nich tylko własna sława. Skoro wszyscy Ci którzy się tak śmieją z niego, czemu sami nie spróbują walczyć itd? Dla mnie Mariusz jesteś the best! Powodzenia w Ameryce!

R_filmweb

Nie każdy po przegranej jest mieszany z błotem. Co do nie poddawania się, to się pomyliłeś - jednak się poddał , ale tego nie mogłeś wiedzieć. Nie pamiętam walki mma (widziałem kilka) w której zawodnik będący w jego pozycji i obijany po twarzy odklepałby. Choć pewnie były takie walki. Najczęściej sędzia widząc brak obrony i bezsilność "obijanego" przerywa walkę. Tym razem nie zdążył, Pudzian był szybszy niż Herb Dean. Potem (mimo rzekomego złamania) żwawo ulotnił się do szatni.
Kolejne żenujące zachowanie to wpis na blogu jakoby poddał się z powodu braku kondycji.
Po pierwsze każdy kto oglądał walkę widział , że Pudzian poddał się wtedy gdy Tim Silvia zaczął mu okładać buźkę , blokując możliwość obrony. Nie kondycja, tylko troska o nosek i ząbki to prawdziwy powód kapitulacji. MMA było fajne dopóki mnie po twarzy nie biją - to chyba myśl przewodnia Pudzianowskiego.
Po drugie nawet jakby to były braki kondycyjne to w historii mma nie było chyba takiego poddania - " Panie sędzio, przerwijmy walkę bo się zmęczyłem i już mi się nie chce" , a potem do kasy po wypłatę za walkę. Jak nie masz kondycji to jesteś wolniejszy , słabszy i przeciwnik cię niszczy , na tym polega ten sport.
Piszesz, że on dopiero zaczyna przygodę z mma. To dla czego opowiada ile to już czasu trenuje karate (chyba miał na myśli piłkę nożną patrząc na technikę kopnięć) , boks, jak to będzie obijał przeciwników (w tym Silvię po jego jak to powiedział chudych nóżkach). Zrobił z siebie pośmiewisko właśnie tym fantazjowaniem na temat swoich umiejętności i brakiem pokory. I jeszcze to rozdzieranie koszulki - przedszkolaki pewnie dostały wypieków , ale dorosłych ludzi śmieszy taka szopka. Uwierzył w swój megatalent , zatańczę , zaśpiewam , w wolnej chwili potrenuję i zmiotę Silvię. Nie posłuchał rad trenera i gości od KSW, że jeszcze za wcześnie. Pęd po kasę trochę go zaślepił.
Z tym patriotyzmem to nie przesadzaj. Zaproponowali mu dużą kasę to bezmyślnie się zgodził. Myślał o portfelu , nie o Polsce. Te jego okrzyki "Polska górą", "Tanio skóry nie sprzedam" są wynikiem ubóstwa językowego , a nie głębokich patriotycznych przemyśleń.
xxKasiurkaxx albo się wygłupia z tym "Bohaterem Narodowym" i robi z nas głupków, albo jest niepoczytalny (bez urazy) , a może ma 12 lat i wtedy fascynacja facetem dźwigającym ogromne ciężary i jedzącym na deser sterydy jest bardziej zrozumiała.
Pozdrawiam.

PEACEandLOVE

Napisz to na forum portalu MMA zobaczymy jaki będziesz wtedy mądry. Gnoić kogoś za dobre chęci to takie proste. Gratuluje.

Costradeus

To do mnie czy do założyciela tematu?

R_filmweb

w sobote o tej porze nie bedziecie juz mieli nic wiecej do powiedzenia, zostana tylko dotychczasowe wasze posty swiadczace o tym ze sie nie znacie na mma bo Pudzian przegra i to z kretesem wszyscy to wiedza oprocz was bo zyjecie w krainie fantazji.

PEACEandLOVE

po pierwsze Pudzian nie przegra, a po drugie nawet jeśli to nie odwróce się od niego bo to jest bohater narodowy i zawsze nim pozostanie,a walka będzie o 3

PEACEandLOVE

Pudzian wygrał już dwa razy, to i teraz wygra. Jestem za tym by mu się udało.

robert2207

Wczoraj mieliśmy wspaniały dzień :D już chyba 10 raz oglądam tą walke jak dostaje baty ahhh piękne to

ninja_4

Po walce z Najmanem chwalil sie ze na jego low kicki nie ma mocnych, kazdy musi po nich upasc a potem on mu "wyplaci" w parterze. A Sylvia sie tylko z tych jego low kickow smial.

PEACEandLOVE

Pudzian jest najlepszy,a poddał się dla tego,że nie bije kobiet.

xxKasiurkaxx

Przy kazdym low kicku dostawal od Sylvii strzala prosto w morde, a jak juz lezal w 1 rundzie to Sylvia nie musial nawet dosiadu robic, przycisnal go tylko kolanem do maty a Pudzianowski lezal i nie wiedzial co ma dalej robic. No i oczywiscie najlepsza byla akcja jak sie w drugiej rundzie sam polozyl, Sylvia stal i sie na niego gapil zdziwiony czemu Pudzianowski sie kladzie chociaz nie dostal zadnego ciosa a potem go zaczal kopac w dupe zeby wstawal. Dawno sie tak nie usmialem. A jeszcze smieszniejsze jest to ze nikt Pudzianowskiemu nie wspolczuje bo za duzo sie chwalil i nadymal jaki to z niego wielki fajter za dyche i sie zdziwil a teraz wszyscy sie z niego smieja.

PEACEandLOVE

takich jak wy powinno się zamykać w ośrodku psychiatrycznym Pudzian jest najlepszy i jakby chciał to by tą kobiete zabił skoro kibicujecie amerykaninowi to nie jesteście Polakami Dominator to skromny człowiek,który nigdy się nie wywyższa i jedyny błąd jaki popełnił to,że schudł bo,gdyby nie to byłby szybki nokaut

xxKasiurkaxx

a jakoś nie wspomniałaś o tym,że byłaś przekonana,że nasz bohater narodowy po tej walce zakończy kariere.Ja nie wiem co przez was przxemawia chyba pycha,że on coś osiągnął w życiu,a wy nic jak inny bokser przegrywa to jakoś go nie krytykujecie Mariusz jest zmartwiony i trzeba wierzyć w niego dodawać mu otuchy i wspomagać w tych trudnych chwilach.

xxKasiurkaxx

i teraz się dowiedziałem dlaczego Pudzian przegrał na początku doznał kontuzji nogi i nie mógł za bardzo chodzić.

xxKasiurkaxx

skoncz juz sie osmieszac

PEACEandLOVE

PUDZIAN JEST SKOŃCZONY ! Nie dosyć że nie ma techniki co wczoraj udowodnił to na dodatek koleś nie ma za grosz honoru ! Po walce uciekł z ringu jak ciota i nie chciał nawet udzielić wywiadu co jest przyjęte zwyczaju a na dodatek tego wszystko ten zarozumiały człowieczek zaczyna ściemniać i sie tłumaczyć że przez walką miał coś z ręką nie no ŻENADA ! By być dobrym sportowcem należy umieć przegrywać i bardzo dobrze sie stało że ktoś pokazał gdzie jest jego miejsce i że nie jest Bogiem bo tak chyba myślał .

Zamykać sie powinno ludzi którzy mimo wszystko nawet gdyby pudzian robi z siebie największego błazna w histori to i tak mówią że jest najlepszy

ninja_4

Ja uważam podobnie. Pudzian to porażka. Nie dośc, że uważa się za jakiegoś nie wiadomo jakiego sportowca, to jeszcze jest strasznie komercyjny. Ta walka pokazała, że na tle dobrego przeciwnika, nie jakiegoś Najmana, jest po prostu słaby. Cieszę się, że przegrał, może go to trochę zmotywuje do bycia lepszym. Ponadto uważam, że jest bardzo komercyjny. W telewizji ostatnio pokazuje się częściej niż "m jak miłośc". I po co?

fanmanu

Pudzian trafił do szpitala z tą nogą poinformował o tym Łukasz Jurkowski nie wiadomo czy będzie mógł chodzić wszyscy ludzie są z Mariuszem i go wspierają w tych trudnych chwilach,a przez co przegrał przez,że stłuczył noge Pudzian jest też dobrym aktorem na równi z takimi gwiazdami jak sylvester stallone i rafał mroczek.

xxKasiurkaxx

radze zajrzeć na strone internetową naszego bohatera narodowego,a dopiero potem się wypowiadać.

xxKasiurkaxx

Jak dla mnie, to gdyby wygrał nie trafiłby do szpitala. O jakim Ty bohaterze narodowym mówisz?? Chyba nie wiesz, co to znaczy i kogo można uznac za bohatera narodowego!

fanmanu

za bohatera narodowego można uznać 5 krotnego mistrza świata 6 krotnego mistrza Europy i 8 krotnego mistrza Polski,a jakby wygrał to by nie trafił do szpitala bo nie bolała by go noga.

xxKasiurkaxx

Jakim kiepem należy być by pudziana nazywać bohaterem narodowym ! Widać jakich fanów ma ten wór mięsa do bicia lecz powoli Polacy zaczynają widzieć na oczy i coraz bardziej jadą Pudzianowi nawet USA sie z niego smieje z tego pajaca narodowego .

ninja_4

powtarzam ci jeszcze raz NASZ BOHATER NARODOWY MA NA KONCIE 5 TYTUŁÓW MISTRZA ŚWIATA SZEŚĆ MISTRZA EUROPY I OSIEM MISTRZA POLSKI.Jacy polacy tylko wy jesteście tacy podli,że wyśmiewajecie się z niego,że prawdopodobnie nie będzie mógł chodzić czy ty nigdy nie przegrałeś,że się tak mścisz to jest zazdrość dna to są michał żebrowski,marcin dorocinski i will smith,a Pudzian to jest ktoś podobnie jak Maciej Zakościelny.

xxKasiurkaxx

Nie masz pojęcia jaka jesteś zaślepiony ! Prawdzwy bohater narodowy nie robi z siebie błazna przy każdej nadarzającej sie okazi nie pcha sie do każdego programu jak jakiś kiep i nie porywa sie na coś co go przerasta bo szczerze mówiąc niebawem nie zdziwię sie jak zobaczę pudziana skaczącego o tyczne lub w balecie i to jest właśnie żenada ! A pozatym z tych twoich stron menow to taki sam sport jak rzut beretem na odległośc czy jedzenie pączków na czas czyli żaden ! Maciej Zakościelny jest kimś hahahahahahahahahahahahahahahah

ninja_4

Strongman to jest sport przeczytaj to sobie na internecie ślepoto to są piękne programy,z których idzie się pośmiać,a Artur Partyka,Krzysztof Włodarczyk,Przemek Saleta występują w tych programach i co im jakoś nie dokuczasz poprostu zazdrość,że nasz bohater narodowy zdobył pięć tytułów mistrza świata i nie obrażaj mnie,że jestem kobieta mo jestem męzczyzna.

ninja_4

jeszcze 1 kurw pier pajac sie bedzie marzyl przez internet to mu wyj. sprobuj napisac cos obrazliwego na pudzianowskiego..
pudzian za wysoko sobie postawil poprzeczke, braki ma w technice zupelne, niepotrzebnie zbijal te pare kilo, tylko sily stracil, jak takiego 140 nie mogl przewrocic... w strong menach nie takie ciezary podnosil... ale wyszlo brak doswiadczenia... teraz nastula mam nadzieje z nim przegra i kariera zawodnika mma powinna sie toczyc w dobrym kieruku, o ile nie bedzie wybieral sobie zbyt wymagajacych rywaliii. lecz stopniowo krok po kroku...

SzySzeK_C_R_7

szyszek jestes takim samym frajerem jak twoj idol, nie masz zielonego pojecia o walce lamusie hahaha

PEACEandLOVE

Zapomniałem jeszcze o Nastuli on też występował w tych programach szyszek święta racja niepotrzebnie tyle schudł bo w każdym sporcie siłowym o wygranej decyduje siła czyli waga,a do tego Bohater narodowy doznał kontuzji i nie mógł za bardzo chodzić.

xxKasiurkaxx

"Bohater narodowy doznal kontuzji i nie mogl za bardzo chodzic"
dlatego polozyl sie na srodku klatki i postanowil sie zdrzemnac. Niestety Sylvia uswiadomil mu ze to dopiero poczatek 2 rundy kopiac lezacego Bohatera narodowego w dupe.

PEACEandLOVE

sama powiedziałaś,że leżał na środku i jak myślisz dlaczego bo bolała go noga.

xxKasiurkaxx

ja jestem facetem przyglupie

SzySzeK_C_R_7

popieram cie fani pudziana musza trzymac sie razem.

PEACEandLOVE

Jak sie nie orientujesz w MMA to przestan gadac.Mariusz jeszcze powie po walce POLSKA GÓRĄ!!!

sador1991

snij dalej

PEACEandLOVE

Na niego żadne rozsądne argumenty nie działają.

xxKasiurkaxx

panie konto zawieszone zapraszam na encyklopedie Mariusza Pudzianowskiego tam jest jasno napisane,że zdobył 5 tytułów mistrza świata 6 europy i 8 Polski wy nie potraficie współczuć człowiekowi,który o mało nie złamał nogi to wynika z waszej podłości Pudzian dopiero zaczął MMA,a już odnosi takie sukcesy on tanio skóry nie sprzeda jest patriotą i skromnym człowiekiem chyba nie ma na świecie kogoś lepszego, konto zawieszone skoro sądzisz,że można lepiej walczyć w trzeciej walce jedz do Sylvi albo Pudzianowskiego od razu cie położą tak jak ja nie możecie się pogodzić z tym,że on tyle wygrał a wy nic NIKT NIE ZROBIŁ TYLE dla Polski niż NASZ BOHATER NARODOWY jakby ktoś nie wiedział to ten post konto zawieszone jest na samej górze.

xxKasiurkaxx

i jeszcze raz powtarzam

Pudzian zdobył 5 tytułów mistrza świata,sześć mistrza Europy i 8 razy mistrza Polski

xxKasiurkaxx

Pudzian zdobył 5 tytułów mistrza świata,sześć mistrza Europy i 8 razy mistrza Polski

xxKasiurkaxx

xxKasiurkaxx

xxKasiurkaxx

xxKasiurkaxx

Z tytułami i medalami to tu nie wyskakuj. Waldemar Marszałek 6x Mistrz Świata, 40x Mistrz Polski , i to bez sterydów - resztę sobie doczytaj.
I w którym miejscu jest skromny? Jak opowiada o swoich samochodach , jak to panienki na niego lecą, jak to zobaczymy co zrobi swoim przeciwnikom? Faktycznie wzór skromności.
Argumentem, że jak mi się działalność Pudziana nie podoba , to mam walczyć z Sylvią pokonałeś mnie. Wychodzi na to że każdy kto przegrałby z Silvią musi być zachwycony Bohaterem Narodowym Pudzianowskim. Jednak masz 12 lat. Przynajmniej Twój rozumek jest tak młody (to komplement).

konto_zawieszone

xxKasiurkaxx jesteś takim idoita/idiotką że szok ! Pudzian leżał na ziemi i dał sie skopać bo go pięta bolała ? Ty słyszysz siebie ? Chyba nie ! Kiep o nazwisku pudzianowski nie ma honoru i ściemnia by nie wyjść w oczach publiki na jeszcze większe zero niź ty a pajace twojego pokroju to kupują idz sie leczyć dorze ci radze

ninja_4

Skromność przez pudziana przemawiała jak sie naśmiewał z Małysza by zrezygnował co nie ??? A sam gówno pokazał w MMA ! Koleś ma takie parcie na szkło i kase jak nikt w tym kraju a co niektórzy nazywają to skromnością ale jesteś śmiesznym człowieczkiem

ninja_4

Może był skromny jak kiedyś opowiadał że ma wielką pałe ??? Bo tak było

ninja_4

Po 1 to ten pajac nie ma zlamania srodstopia, nikt w to zreszta nie wierzyl. Teraz sciemnia ze mial uszkodzone zebra. A niedlugo sie dowiemy ze walczyl w stanie smierci klinicznej, dlatego byl taki bordowy, to bylo zsinienie posmiertne. Czerwony balon ma jeszcze jeden talent-pisanie bajek niech sie lepiej tym zajmie.

PEACEandLOVE

zawsze wyśmiewacie się z człowieka,który o mało co nie złamał nogi wy jesteście chorzy już nie będe nic pisał bo i tak tego nie zrozumiecie czy mam w kółko powtarzać,że Pudzian zdobył 5 tytułów mistrza świata,6 mistrza europy i 8 mistrza Polski Pudzian jest skromnym człowiekiem nie przechwalał się po walce z Najmanem tylko Njman to robił tak samo jak sylvia ten Amerykański debil niech mnie wyzwie na pojedynek to go zleje.Ja mam 8 lat więc nie wiem czemu spodobała wam się ta 12.

xxKasiurkaxx

Hahahahaha. Po prostu porażka. To co napisałeś o swoim wieku uzasadnia całą głupotę, którą sobą prezentujesz. To chyba koniec tej dyskusji:D Mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze okazję porozmawiac przy innej walce Pudziana. Pozdrawiam Drogi 8-latku. :D

PEACEandLOVE

Jak Ci się tak walki Pudziana i on sam nie podobają to się tak nie emocjonuj i nie podniecaj...wyłącz telewizor i śpij spokojnie. Ja podziwiam go za staranne budowanie swojej kariery, zarabianie na tym kasy i odwagę. Również oczywiście (przede wszystkim) za osiągnięcia jako strongman. Walki w MMA to inna sprawa. To, że z niego cienki zawodnika MMA to wiadome było zanim jeszcze wszedł do ringu z Najmanem. Po pierwsze dlatego, ze nie da się zrobić w tak krótkim czasie dobrego zawodnika z osoby, która na co dzień zajmuje się tym na poważnie. Po drugie, że wystarczyło pooglądać filmiki na YT z treningów Mariusza i stawało się oczywiste, że on o sztukach walki ma tylko teoretyczne pojęcie. (gdzieś tam jakieś karate ćwiczył kiedyś podobno). Walkę z Japończykiem wygrał cudem, ledwo co nie "padając na cyce" ze zmęczenia przed czasem. Tym bardziej kelnerem nie okazał sie Tim Sylvia i perfekcyjnie to udowodnił Pudzianowi. Zresztą jak każdy pewnie widział Pudzianowi już po kilkunastu sekundach odcięto prąd. Nawet gdyby nie zawiodła kondycja u Pudziana to i tak prawdopodobnie zabrakłoby mu atutów do wygrania tego pojedynku. Choć walki w klatce to loteria i wszystko się mogło wydarzyć. Tak jak napisałem brawo za odwagę. Jeśli Pudzian okaże się takim tytanem pracy jak w przygotowaniach do zawodów strongman to i może w MMA coś z niego będzie. Jak ktoś go nie lubi to niech się tak nie grzeje i wrzuci na luz. Narazie stoczył tylko 3 walki...więc tak na prawdę aż tak dużo o nim nie wiemy. Zresztą w MMA nie są tak istotne rekordy i bilanse wygrana/przegrana.